לנטלי - גיוס קל!

לנטלי - גיוס קל!

נטלולה, מותק, שיהיה לך גיוס קל ונעים, שהטירונות לא תהיה קשה מדי, שלא תבכי יותר מדי [כולן בוכות בטירונות, זה הרי חוק
אני רק מקווה שלא תבכי יותר מדי כי אם תבכי יותר מדי זה אומר שרע לך, ואנחנו לא רוצים שיהיה לך רע, נכון?], שתמצאי חברות חדשות ושיהיו לך צחוקים לספר, שתשזרי זיכרונות לעתיד, שהשירות שלך - בהמשך - יהיה מעניין ומרתק, למרות שלא תמיד זה ככה, אבל אני מקווה בשבילך שתהני ו'תתעשרי' בידע לחיים, ובכל מקרה, אני בטוחה שימותו עליך שם, כי את בחורה שחבל על הזמן. מאחלת לך המונים של בהצלחות. ואנחנו נדבר עוד - נבכה אחת לשניה על סבלי הטירונות הנוראיים, כפי שקבענו
. בהצלחה לנו. מווואה.

principessa18

New member
אממ תודה.. אבל אני לא מתגייסת...

דחו לי את הגיוס, ואני בכלל בסימן שאלה בגלל המצב הרפואי שלי... טוב שהם נזכרו להגיד לי את זה 3 ימים לפני הגיוס! אבל שיהיה לך גיוס קל,מותק... ובהצלחה! באסה שאני לא מתגייסת איתך...

אוי מתוקה

עשה עצוב לי לקרוא. אבל אם זה מעודד אותך - לפעמים המערכת הצבאית כ"כ לא מאורגנת, שחברה טובה שלי למשל, באה לבק"ום עם ההורים והמשפחה והחברים והכל, עם התיק מוכן על הגב, ובו ברגע אמרו לה שהיא לא יכולה להתגייס עקב מגבלות רפואיות, וקבעו לה ועדה רפואית וכן הלאה. כך שזה שהם מודעים לך רק שלושה ימים לפני זה מבאס ואפילו די אכזרי מצידם, אבל יש יותר גרועים. וחוצמזה, ילדונת, קחי את זה בסבבה. דחיית גיוס זה לא כזה נורא. אני די מקנאה בך כרגע
[אבל זה סתם כי יש לי פוביית טרום גיוס קלה... רק קלה! נשבעת!] בהצלחה בכל מקרה, נטלולה.

principessa18

New member
דחו לי ב-3 חודשים...

ורק אחרי 3 חודשים, עוד פעם ועדה רפואית, עוד פעם בית חולים, ו רק אז אולי הם יואילו בטובם להמציא לי תאריך גיוס חדש...

שלומצי

New member
אויש מותק ../images/Emo23.gif

זה לא הכי חינוכי, מה שאני אגיד, אבל זו האמת. אולי תתנחמי בזה שאני עד היום חושבת שהשירות שלי היה אחת התקופות הכי טראומטיות בחיים שלי. למרות שרק חלק ממנו שירתתי בקרייה, עד היום אני משתדלת לא לעבור בדרך השלום או אפילו להתקרב לשם. זה פשוט עושה לי צמרמורת. מצד שני, תמיד עדיף לא לשרת, אם כבר, מבחירה, ולא מבחירה של הצבא, כך שאני מבינה את הבעסה.

עדי!

זה אומר שאת מתגייסת בימים הקרובים? אז אם הבנתי נכון, שיהיה לך המון המון בהצלחה! שתפיקי מהטירונות ובעיקר מהשירות עצמו את המירב. שתתרמי למדינה, אבל בעיקר לעצמך..(כולנו אגואיסטים בסופו של דבר). שתכירי חברים חדשים ואיכותיים שילוו אותך לאורך שנים רבות. ושיהיה לך המון המון כיף, זה מה שחשוב. ונטלי, זה בהחלט באסה, כל הקטע עם הדחיה, הצבא הוא בהחלט גוף ממש ממש לא מאורגן, וכל הקטע הבירוקרטי, ממש לא משהו. אבל תחשבי, יש לך עוד כמה חודשים שבהם תוכלי לעבוד ולהרוויח המון כסף, וכשתגיעי לצבא כבר תהיי אישה עשירה מאוד! (-:

principessa18

New member
חח אבל לא בא לי לחזור לעבוד...

ועדי מתגייסת מחר, הייתי אמורה להתגייס איתה...

שלומצי

New member
דידושקה ../images/Emo25.gif

איך גדלת לי ככה? מה פתאום מתגייסת, אפשר להבין את זה?? איפה שאת לא נמצאת, מתי שתקראי את זה, אני מחזיקה לך אצבעות שיהיה לך קל וריחני (זכורים לי ריחות רעים מהטירונות) עם הרבה פטורים ממטבח (אלרגיה לסבון, לא שמעת על זה?) וכמה שפחות ריצות וטרטורים. נשיקות, חיילת חדשה שכמוך. אני מבטיחה לך להתחיל לישון טוב יותר, עכשיו כשאני יודעת שיש מי ששומרת עלי
אוהבת ומגועגעת!

עמיתוש

New member
גיוס קל, עדי!

נו, אני אראה את הגיוס במו עיניי
. ואני ממחר בגדנ"ע ארבעה ימים, חברל'ס.

עדידוש

שיהיה בהצלחה!!! חבר שלי עכשיו בטירונות
בע שיהיה בהצלחה מותק ותזכרי שאנחנו שולחים לך חיזוקים ונשיקות ואם מתאים לך, אני אשמח לקבל במסר את המספר שלך כדי לשמור על קשר מוואה!!

../images/Emo27.gif

נטלי מותק, תסתכלי על הצד החיובי של העניין - את יכולה להרוויח עוד כסף, ללבוש מה שבא לך, לקום מתי שבא לך, לעשות מה שבא לך - וכל זה במשך כמה חודשים! איזה כיף!! עדידה, אני מאחלת לך גיוס מאוד מאוד מאוד מוצלח, שתפיקי את המירב, ושיהיו לך המון זכרונות מתוקים מהחוויה הזו, שאף פעם לא ימאס לך ללבוש ירוק, ושתכירי עוד הרבה אנשים נפלאים - כמוך. אני לא כל כך טובה בלכתוב ברכות אבל בקיצור - אני מאחלת לך גיוס מעולה מכל ה
עמיתוש, תהנה בגדנ"ע! תעשה חיים! אני הייתי בגדנ"ע בתחילת השנה וזו באמת חוויה נורא כייפית כשלוקחים את זה כמשחק ולא מתעמקים בפרטים (למה שאיזה גובניק' יגיד לי מה לעשות?! הא?!) ו.. זהו! שיהיו לכולנו חיים יפים!

principessa18

New member
אין צד חיובי...

הצבא זילזל בי, ואני לא מתכוונת להתגייס עוד 3 חודשים... בעצם זה לא 3 חודשים זה חצי שנה כי רק עוד 3 חודשים אני אפגש עוד פעם עם הועדה הרפואית ואז הם יחליטו... אוי, הם כ"כ מעצבנים! ומה הם אמרו לי ? שיש לי מזל שהם שמו לב, אחרת הם היו שולחים אותי היום הבייתה... תודה באמת... או וגדנ"ע זה רע... מאוד רע.

QuEeN oF mE

New member
עדייייייי!!!!

יוווו מצטערת על האיחווור!!! את בטח כבר בטירונות איפושהו.. מקווה שיהיה לך הכי קל בעולם! שיהיה לך שירות מהנה,גיוס קל. ושתהני בתפקיד שלך!!!
וששתזכרי את התקופה הזאת כשתקופה מאוד טובה
בהצלחה!!!!!
ונטלי בובההה! אני מצטערת בשבילך..הצבא..ככה זה..כל הזמן שומעים על בעיות איתו... בכל מקרה..מקווה שהכל יסתדר לך ושתוכלי בכל זאת להנות מהמשך החופש..

למעלה