לנטוס ..?

shugi28

New member
לנטוס ..?

שלום שאלה קטנה .. מישהו יודע האם האינסולין החדש הזה כבר בסל הבריאות ? ואפשר לקבל אותו ( אני בלאומית ) ואם אתם כבר פה ... אז עוד שאלה קטנה בנושא אחר שמעתי חילוקי דעות על מכשיר ה freestyle לגבי הדיוק שלו ?! אני משתמש כרגע ב elite ושוקל לעבור אליו מכיוון שבתקופה האחרונה אני עושה הרבה יותר בדיקות ליום ( 7-9 ) .. קראתי פה שלאומית הפסיקה לחלק את הסטיקים שלו ...זה עדיין המצב ? תודה שוגי .

לזר

New member
הלשון היא גם שלך?

איך הגלידה? את משהו, משהו... כל הכבוד. תבקשי צילום יותר ברור, שוגי, בסדר? בתאבון! עבור לשון של יופלה התימו אותך כבר?

shugi28

New member
כמו כל דבר שלא חריף בהודו ..

אז הוא מתוק בטירוף .. אני אוכל יופלה דיאט .. ודווקא אוהב מאוד אבל רק את זה שבטעם אננס .. לפני אימון אני מוסיף לו גרנולה ודייסבית .. בשביל אקסטרא אנרגיה .. הנה עוד ילדה מתוקה .. הפעם מטיבט שוגי .

לזר

New member
בסדר, עכשיו תמונה ממני

אני אובה צילום. הבן הגדול שלי לפני 25 שנה בערך

פריסטייל...

דבר ראשון אני לא ממש בטוחה בדייקנות שלו, אבל הוא מכשיר ממש ממש טוב. יש בגלריות צורה של בדיקה-דרך אגב... הטיפת דם הרבה יותר קטנה, והמחט יותר עדינה כזאת...לפעמים אני עושה גם באצבעות ואני בכלל לא מרגישה את הדקירה בהשוואה לדקירות בדוקרנים אחרים...!! רק לידע כללי: אני בקופת חולים "מכבי", והם ממש אחלה בכול הקטע של חולים כרונים ודברים כאלה... איך שפריסטייל נכנס לסל הבריאות ישר כול הציוד והסטיקים היו שם...אותו דבר בנוגע למשאבה... אז עצה ממני, אם אתה עושה הרבה בדיקות ביום ואתה סובל מכאבים באצבעות, אז כדי לך לעבור לפריסטייל, זה משתלם!!

לזר

New member
היי דובדבן ופריסטייל

אני עושה בדיקה מכף היד, בכרית שבצד. מאוד נוח לאסוף את הטיפה, כי היא כל כך קטנה. מניחים את המכשיר על קצה הכרית והסטיק שואב את הטיפה מהר מאוד. לא כואב ולא כלום. לגבי הדיוק - הנושא לא רלוונטי. עם כל מכשיר אחר תקבלי לפעמים 20% לכאן או לשם. מכשור הביתי איננו קנה מידה לדיוק וגם אין סיבה מוצקדת לחפש מכשיר של 1000$ שיהיה מדויק, אין צורך. כל טוב

למעלה