לנחמה ואפרת * ADH

ellir

New member
לנחמה ואפרת * ADH

הייתי רוצה להשכיל עימכם וללמוד את הנושא, כפי שציינתם אכן יש הרבה חומר ו20 תרופות לחלק זה עוזר ולרוב זה לא תמיד עוזר, אבל.. אין עדיין א.למערכת החינוך את הכלים להתמודדות, עם ADHD אלא רק בהשעייה ב.במדע- הנושא מורכב ילד אנרגטי, בעיות קשב וריכוז, עם חוכמה המתבטאת ע"י הילד לצד השלילי, נותנים ריטלין מסממים אותו כשיגדל לא יזכור את ילדותו, בקצרה, מנסיוני הרב עם כל הטיפולים והנוירולוגים ורכיבה טיפולית, ביו פידבק, הומאופטיה ועוד, נותרתי חסר אונים, תנו לי הצעה קונקרטית אחת אמיתית שלא ניסיתי ואנסה.

אני לא רוצה לכעוס אבל...

אתה קצת מגזים, קודם כל אתה מפזר פה מיתוסים ואמונות תפלות בסגנון "מסממים את הילד" ואחר מבקש ציטוטים מהמדע. מאוד מזכיר לי את הסיינטולוגים, ואני אומרת לך כבר עכשיו ללא משוא פנים, שאני לא מוכנה שתתחיל פה מלחמת כתות, או מסע הסברה מצד גופים העומדים בסימן שאלה. עובדה היא שהפרעות קשב וריכוז ידועות ונחקרות על ידי מדעני מוח, אני מפנה אותך לספרו של פרופ´ איימן (מקווה שאתה קורא אנגלית) שכל כולו מוקדש לחקר פעילות המוח אצל אנשים הסובלים מהפרעות קשב וריכוז, הספר כולל הדמיות, מחקרים, תוצאות ועוד. וזה רק קצה קצהו של קרחון. אינני יודעת מאיפה הבאת את ההגדרה ה"מדעית" שהבאת, אך אני מוכנה להגיד לך דבר אחד - אני לא מכירה את הילד שעליו אתה מדבר, אינני יודעת מה היו תוצאות האבחון שלו, מה שלא הזכרת הוא טיפול מערכתי, שילוב של טיפול תרופתי עם טיפול פסיכולוגי, נוירולוגי ונוספים, הצלחות רבות נרשמו אצל ילדים ומבוגרים בעלי הפרעות נוירולוגיות שטופלו בסיסטמה הזו. לא הזכרת גם עבודה בבית - האם אתם בכלל עובדים איתו בבית או מצפים שאחרים "ירפאו" אותו? תן עובדות קונקרטיות - ותקבל תשובות קונקרטיות. אפרת

למעלה