לנחום-מסר חשוב

2צילי

New member
לנחום-מסר חשוב

אני נכנסת לפורום פעמים רבות, אם כי מעדיפה שלא להשתתף באופן פעיל בדיונים. לא הבנתי בדיוק מה קרה לאתר אולם היאוש שלך בהודעה הקודמת הצליח להלחיץ ולהפחיד אותי. הרי אתה כתבת כאן באין ספור הודעות עידוד לאנשים שלא להתייאש ולוותר וכי בעצם זה המימוש האמיתי של פילוסופיית השירים של עמיר, אז למה אתה נשמע מיואש פתאום? עבדת קשה וחיבלו בזה. זה נורא אבל לא בלתי הפיך. אל תוותר לעצמך. אל תאכזב אנשים (כמוני) שכל כך נהנים מהאתר ללא שותפות פעילה. בהצלחה רבה רבה, צילי

oferahrony

New member
קצת דברי עידוד

לכל חברי הפורום ובכלל אסור לנו להתיאש עכשיו הזמן לכתוב ולדבר כל אחד שיש לו על ליבו אסור לנו "לשחק" לידיו של המנוול סליחה על הביטוי. ולתת לו לחכחך את ידיו בהנאה ולך נחום באופן אישי "אדם צריך לברך על הרעה כמו שמברך על הטובה" ב"ה רק טוב יצא מזה אתה עוד תראה תרים את ראשך חבר אם אתה צריך עזרה תדבר למרות שאני לא חזק בנושא אבל עם צריך אני מוכן לעשות הכל כולל הכל בענין העיקר לא לתת לפחדנים לנצח אותנו לכולם תרימו את ראשכם ותתחילו לעשות אני מתנצל מראש עם פגעתי במשהו או מי שהוא דברי פה הם דברי עידוד ולא דברי תוכחה

Nahoum

New member
זה כבר נהרס.

ומה שנהרס אי אפשר לבנות

mirix

New member
על המבול שמעת? על רבי נחמן שמעת?

נחום, אתה צעיר לפאטאליזם כזה.

נחום.

אתה צודק בהחלט, אי אפשר לבנות דבר שנהרס, אבל........ אפשר לבנות משהו אחר במקומו, ואולי הוא יהיה טוב מקודמו. אתה מאכזב אותי.

Nahoum

New member
ואז אחרי זה שוב יהרס?

זה חבל וזה הורג הכל בואי נעזוב את העניין. זה ממש לא מהנה להסתכל שמחקו את כל הindex www.Amir-Benayun.com

נחום, אני מבינה אותך....

עם הזמן והשנים אתה תבין שיש הרבה נפילות החיים אבל אסור להרים ידיים ואחרי כל נפילה צריך לקום ולהתגבר ונסות שוב. אבל אם זה מה שהחלטת, מי אני שאשפוט אותך... בכל מקרה תדע שחבל לנו, האתר היה משהו מדהים וחבל שהוא הלך... וחוץ מזה, מתי אפשר יהיה להוריד את השיר החדש?

למעלה