לנור - חוו"ד שלי

גם אני הייתי צריכה להיות באירוע אבל מסיבות

אישיות - נבצר ממני . מה שכן , לפני כשבועיים היה מבצע בניו פארם של חומרי ניקוי - קונים אחד והשני בחינם . לקחתי מרככי כביסה של לנור בכמויות (חלק חילקתי) 2 מרככים ב 20 ש"ח בהחלט השתלם . בהחלט מוצר טוב לטעמי , החיילת נהנית מאד מהריח של המדים ואני נהנית מהריח בבית . הבוקר כיבסתי לשכנה את שמיכת הפוך שלה והשתמשתי המרכך האדום של לנור - לקחתי אליה והמילה הראשונה שלה הייתה : "איזה ריח" . אז יש לי מלאי של מרכך כביסה לשנה מלאה .

yair_bar

New member
מנהל
לנור - חוות דעתי על המוצר

* גילוי נאות - הייתי אורח באירוע ההשקה וקיבלתי ערכת התנסות נדיבה ללא תשלום אירוע פרחוני וחביב במרכז הכנסים של עזריאלי. כיבוד ממסעדת ברונו הסמוכה (כשר אז יכולתי ליהנות גם מהמתוקים) סידורי פרחים צבעוניים ונאים לבאי הכנס כולל הסבר והדרכה על מלאכת השזירה (שאול או שאולי) הרצאה מקורית על תורת הריחות. חייב להודות שהריכוז הגבוהה של הריחות גרם לי לסחרחורת קלה. פרוקטר אנד גמבל התחילה לייבא את מרכך הכביסה של לנור. סדרה מגוונת של ריחות שונים עם פטנט שגורם לבגדים להיות ריחניים אחרי הלבישה בעת מגע. נשמע קצת כמו גימיק שיווקי בשמיעה ראשונה. ובתכלס? הריחות עצמם טובים והבגדים יוצאים רכים, כך שמבחינתי את העבודה הם עושים. מבחינת הפצת הריח בעת מגע - לא מוצא את התוצאה שונה ממרככים אחרים. יש עניין ירוק ונוח שהמרכך מרוכז יותר ולכן מגיע בבקבוק קטן פי 4 מהרגיל.

למעלה