לנוקד המקסים שלי

ליאתוש

New member
לנוקד המקסים שלי

אתמול בלילה לא נכנסת והיה משעמם בלעדיך כל הלילה הקשבתי לאיכות וגמרתי את כל התות לצערי הפסדת את התענוג של האיכות עם התות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני יודעת לגעת היכן שצריך :) אההההההה אבל את הפיצוי קיבלתי היום בשיחת הט``ל על הבוקר אחחחחחחחח איזה כיף להתעורר למשמע קולך ועוד לשמוע את האני מנוע מלהגיב המפורסם שלך לאחר שאני נותנת לך לצחוק במשרד ועוד מבקשת בשיא החוצפה תגובה אני עכשיו :) מנוע אהההההה מעניין אם גם כאן תהיה מנוע מלהגיב מקסים שלי אוהבת אותך נשמה אתה עדיין כאן ואני כבר מתגעגעת תראה מה זה לילה אחד רק לא היית מה יהיה שבועיים ואווווווו לא יודעת איך הזמן יעבור כואב לי רק לחשוב על זה לפחות אתנחם ברגעי העוצמה והתות אוהבת אותך נשמה וממתינה שתיכנס כבר שלך תמיד ליאתוש

ליאתוש

New member
לאחר הארוחה

נו אז ירדת לאכול ומה שקיבלת זה דברים לא מזוהים בצלחת בנוסף לחצץ על האורז, מקווה שלא תשבור את האסלה אם אכלת מהחצץ חחחחחח חומד מה אכלת בסוף? או שלא אכלת? מרוב שצחקנו דילגנו הלאה תגיד למה הקו שקט למה אין תוק תוק הרגה אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני נזכרת איך ענית לה ושוב צוחקת הפה כואב לי מרוב צחוק ואו הקפה ממש טעים ניסיתי שוב לשלוח לך את השיר במייל ללא הצלחה אשלח בערב כשתהיה באי סי ונשמה אם אני לא אבין אותך מי יבין אתה יודע על מה מדובר נכון ותמיד יש לנו את סוף השבוע למלא את החסר שלך תמיד ליאתוש

למעלה