לנוער"""

לנוער"""

תודה לכם שעניתם ... שאלה נוספת יש לכם קנטרי והכול ? ומי שפה בכיתה ט' התחלתם את ההכוון לתיכון ? ואיך זה עובד אצלכם ? בקטע של הרישום ?הרי החטיבה והתיכון זה לא ביחד?

danielgn3

New member
חחח היי שוב

אממ אנלא יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת קנטרי, תסבירי ואממ אני מניחה שלא התחלנו [אני מניחה כי אנלא יודעת מהזה. כן אני קצת חסרת השכלה, מודע]], בכלמקרה, אנחנו עכשיו בשביתה אז עוד לא התחלנו כלום... הבצפר הוא שש שנתי אבל יש הבדל בין החטיבה לתיכון, אם לזה התכוונת...

גיאספס

New member
יש בריכה

יש בריכה וגם יש חדר כושר..המנוי אלהם הולך ביחד אבל הם לא יושבים באותו מקום אלא ליד יש תכנונים לבנות קאנטרי יותר רציני אבל זה יקח זמן

יש גם תיכנון

לבית מלון, רכבת, טיילת נחל עקרון, וכל רעיון מופרך שעלה לראשו של מאיר דהן. [חי בסרטים..]

baglemaster

New member
אני רק רוצה לציין

שהתכנון לקנטרי קלאב הוא מעבר לכביש הראשי לחולדה... איך מצפים שנגיע לשם? זה כביש נורא מסוכן...

במפה שקיבלנו הביתה של התיכנון

לפני איזה שנה נראאה לי .. הראו שטחים שבכלל לא ידעת שקיימים. ובכלל- התיכנון שלו פי 3 ממזכרת היום.

V I X

New member
אממ

אני די זוכר- תהיה עוד כניסה למושבה, ואני מתאר לעצמי שיעשו צמתים... כמו שעכשיו- יש רמזורים להולכי רגל אז זה לא כזה מסוכן כמו פעם. ומיכל- יש מקום לבנות, אם רוצים.. כל השטח שמסביב לואדי ואיפה שהשדות.. השאלה אם באמת רוצים. מה שבאמת רוצים זה רכבת.. זה יכול להיות ממש טוב!

כל התחנה רכבת בגודל של כל מזכרת..

ובכלל- מה אנחנו צריכים את כל השטויות האלה? בית מלון, קאנטרי, טיילת, רכבת, זה מיותר. באמת.. אנחנו מושבה, לא עיר. רוצים, סעו לרחובות, ראשון, ת"א. יש שם הכל.. המקום הזה יפה כי הוא קטן ושקט. חבל להרוס אותו..

baglemaster

New member
רכבת זה ממש חשוב!

מיכל, את לא נוסעת כל בוקר לעבודה, אבל בשביל מי שכן, רכבת היא פיתרון מעולה! כרגע מה שעושים זה לחנות ברחובות ומשם ברכבת, אבל זה לא שימושי כי עד שמגיעים לרחובות לוקח זמן... תחנת רכבת במזכרת זה דבר מאוד מאוד חשוב! ואם יש בבאר יעקב וכפר חב"ד, למה אצלנו אין? כנ"ל לגבי חיבור עם כביש 6, שיכול לחסוך 40 דקות (כי כרגע הכי קרוב זה רמלה)

אז רכבת כן צריך. אבל שאר הדברים?

לפני שהוא השקיע פול כסף באמפיפארק הזה, או לבנות את 2 הגנים החדשים [ה"חדר כושר" והפארק החדש], הוא היה יכול קודם לדאוג לפארקים הישנים יותר. לשפץ אותם. כי חלקם בכלל לא במצב טוב ולטפל בכלל שאר המושבה. גני המושבה מוזנחת אחושרמוטה. וחבל.. כי הוא עסוק בשכונה החדשה שעכשיו לא יבזבז עוד כסף על שטויות.

at13

New member
גני המושבה מוזנחת!

כבר כתבתי כמה פעמים על ההזנחה בגינה הציבורית, חוסר בפחים, הגינון - או ה"אין גינות" ברחובות, החניות הכפולות וחוסר האכיפה, כל פעם מקבלים מרונית תשובות "ערכנו סיור במקום - ונתקן" אבל בשטח כלום! רוצים מעשים בשטח ולא לפני הבחירות.

הבחירות לא עוד הרבה זמן

ולשאלה במי נבחר?נבחר ברפי סויסה,"התרופה" של המושבה.זה ש"ייסד" את המושבה. חבל על הזמן לכולם,כל מי שיגיד שלא,הוא חי בבועה שבסופו של דבר תתפוצץ לו בפרצוף,במוקדם או במאוחר. כל תושבי גני המושבה יבחרו בו בגלל שהם למדו לקח מסוים,כל הצושבה הישנה תבחר בו כי גם הם למדו לקח מסוים וגדול והשאלה היא מה יהיה עם תושבי השכונה החדשה,הם לא הכירו את רפי סויסה האגדי. אז תפעילו את הראש ותחשבו טוב ,הבחירות קרבות ובאות.

למעלה