לנועה!

לנועה! ../images/Emo140.gif

לא רציתי להקפיץ את כל השרשור, אז אני פותחת הודעה נפרדת כדי להגיד לך שאת יפיפיה! הורס אותי שאת לא רואה את זה... הספורט שהתחלת לעשות, אני מקווה מאד, שהוא יגרום לך להרגיש את זה... איך אני אסביר? בגלל הספורט והחיזוק של השרירים, כל הגוף מזדקף, מרגישים... המממ... בטחון עצמי? את יודעת, היתה לי גיבנת קלה בגב. אני משערת שזה בגלל הכובד של הציצי שלי
כבר דמיינתי את עצמי כמו הזקנות האלה, שהולכות כפופות והציצי מגיע עד הריצפה?
בכל אופן, לפני כמה חודשים פתאום קלטתי שהיא נעלמה! הגיבנת התיישרה לגמרי! אני הולכת זקוף כל הזמן! קטעים! התחושה שהספורט ייתן לגוף שלך, היא גם תגיע לנשמה

לגוגי'לה../images/Emo24.gif|../images/Emo85.gif

אבל זאת הבעיה, אני בכככל בכככככללל לא יפה
חחחחחחח איזה מצחיקה עכשיו הרגת אותי
יש לך ילדים קטנים חכי עד שתיהיה זקנה, איזה יופי נכון יש את המכשיר הזה דחר כושר לגב
אני הכי אוהבת אותו מכולם, שמעלים את מהוט ומחזירים
! אני כל כך שמחה בשבילך גוג'ילה שלי
תודה מתקוה ברור אני גם אוהבת להיות שם לפעמים לא בלי ללכת הביתה כי אחלה שם זה מקום קטן והמדריכים בצחוקים איתי וממש כיף שם!
תודה אוהבת אותך ותודה

הא - ועוד משהו ../images/Emo9.gif../images/Emo170.gif../images/Emo85.gif

אני רגילה לעשות ספורט כי אני הולכת 3 פעמים בשבוע משתדלת לחר כושר, ואני רוקדת פעמיים בשבוע ג'ז, היום לא הלכתי לבית ספר יש לי בעיות באוזניים ולא ישנתי כל הלילה
אני עם טיפות צמר גפן ובלה :) באוזן ימין למזללי רק באחת
טפו,טפו ,טפו,,
. היום לא הלכתי לבית ספר ואתמול כבר הייתי בחדר כושר, אז היום יוצא שאני לא עושה ספורט אני יודעת שגם הגוף זקוק למנוחה אבל אני רגילה ללכת להסתובב עם אני ל א עושה ספורט ועכשיו שאני עם עצמי בלי ספורט אני מרגישה מממש ממש מוזר
! אוהבת אותם היום יש לי גם דיאטנית בשעה 19:00, מענין מה יהיה
:
VE

חחח אני ביא'../images/Emo85.gif

אבל אני ממש ניראת פיצית לגיל שלי חחחחח כולם בשוק שהם רואים אותי מבציאות אני נירתא יותר קטנה |חיבוק" תודה מותק אלבל אני סתם בע אוהבת אותך

שששלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

למעלה