לנומרולוגים

טרי

New member
לנומרולוגים

שלום!! שאלתי כבר לפניש בוע ולא קיבלתי תשובה. אני שואלת שוב: אשמח לדעת מה צופן לי העתיד הקרוב בענייני זוגיות ואהבה. שם פרטי: 3+1+5+1 (היתה פעם אות נוספת (1) אבל הורדתי אותה בת.ז. בגיל 18) שם משפחה: 3+6+9+5 תאריך לידה: 23.10.77 התחלתי לאחרונה לצאת עם מישהו והעניינים מתקדמים די טוב, הייתי רוצה לדעת אם נראה שיש בינינו התאמה: שם פרטי: 7+4+1+8+1 שם משפחה: 7+3+9+2 תאריך לידה: 27.2.71 תודה רבה!!!!

זוגיות

בעניין התאמה בזוגיות חשוב קודם כל העיתוי המתאים להיכרות. ההיכרות שלך אם הבחור הוא בזמן מתאים לשניכם,ובכלל את בזמן טוב ליצירת קשרים. לגבי התאמה בניכם יש חיבור,לך חשוב חופש ולחברך חשוב שיתוף פעולה אם לא תגזימי בחופש האישי שלך ותדעי להיתחבר לרצונות שלו יש עתיד בניכם,הזהרי מהיריון. אילן.

טרי

New member
שאלה דחופה!

למה אתה אומר "תזהרי מהריון?" אתה רואה הריון בתקופה הקרובה אצלי??? (אני שואלת את זה בתור מישהי שמאחר לה המחזור....)

טרי

New member
לעינת

שלום!! זו כבר פעם שניה שאת מתעלמת מהשאלה שלי ולא עונה עליה... אשמח אם תוכלי להגיב בבקשה, ואם תוכלי להתייחס גם לתגובה שנתן הנומורולוג שענה לי (במיוחד על מה שהוא אמר על ההריון...) תודה!!!

עינת

New member
טרי

אין שום דבר מכוון בכך שלא עניתי לך ,יתכן כי שאלתך נעלמה מעיני או שפנית למי מאיתנו באופן אישי. כאשר אחד מהנומרולוגים כאן בפורום עונה ,איני עונה אחריו משתי סיבות,האחת כבוד לאותו נומרולוג והשניה היא שבדיקת תשובה אינה עניין של מה בכך ודורשת השקעה ואם כבר ניתנה תשובה אני מעדיפה לענות למי שעדיין לא זכה להתייחסות.

למעלה