לנוכח תלונות הפרולטריון: האם אני צריכה להיעלם משהטח? זיוי [פלבאית בדמה]
ז זיוי בת New member 8/4/02 #1 לנוכח תלונות הפרולטריון: האם אני צריכה להיעלם משהטח? זיוי [פלבאית בדמה]
ה השחקנית הראשית New member 8/4/02 #2 לנוכח תלונות הפרולטריון ממתי את בדיוק מתייחסת אליהם? שחקנית המעמד העליון
ז זיוי בת New member 8/4/02 #3 מתייחסת לכולם. יש כמה שאני מחבבת במיוחד. לעשות כבר חרקירי זיוי [מדממת]
ה השחקנית הראשית New member 8/4/02 #5 חר א (על מאדאם) קירי נו באמת זיוי יש גבול גם להתעללויות במעמד הבינוני שחקנית תעשי !! אבל לא פה
ל לי-אור. New member 8/4/02 #6 בלעדייך אני חצי בנאדם זיוקל´ה דונ´ט דו איט שובי הביתה אנחנו זקוקים לך. רוצים אותך... אני לא יכולה ככה... ימי אינם ימים , לילותי אינם לילות חיי אינם כתמול שלשום.. ולתפארת מדינת ישראל. לי-אור נפש לזיוי הוהומיה
בלעדייך אני חצי בנאדם זיוקל´ה דונ´ט דו איט שובי הביתה אנחנו זקוקים לך. רוצים אותך... אני לא יכולה ככה... ימי אינם ימים , לילותי אינם לילות חיי אינם כתמול שלשום.. ולתפארת מדינת ישראל. לי-אור נפש לזיוי הוהומיה
ז זיוי בת New member 8/4/02 #12 הו הו הו זיוי [סלחתי לי על הכל. שבתי הביתה] אין, אין כמו בבית. מאסטרו, מוזיקה בבקשה. ) ותודה ללי-אור זיוי [מתקשה להיפרד]
הו הו הו זיוי [סלחתי לי על הכל. שבתי הביתה] אין, אין כמו בבית. מאסטרו, מוזיקה בבקשה. ) ותודה ללי-אור זיוי [מתקשה להיפרד]
ל לי-אור. New member 8/4/02 #15 את מגדירה גם צמחים? אגב פומפה זה בסוף המ-ז-דרון ימינה. לסתימות. לי-אור והחלמונית הצהובה