לנוי שלום

aaam

New member
לנוי שלום../images/Emo150.gif

תגידי לי בבקשה מה את רוצה להגיד לנו עם כל האינפורמציה הזאת שאנו צריכים להיתנחם בעובדה שדברים כאלה לא קורים רק בלוד אלה במקומות אחרים די הבחירות מאחרינו את כבר לא צריכה להגן על הבוס את כבר תפוצי על העבודה הקשה שהשקעת טרם בחירות אז בבקשה שחחרי אותנו מכבליך ותני לנו מנוחה די לנו בבעיותה של עירנו ולא צריך להוסיף לנו בעיות אחרות כל ימי גדלתי בין חכמים ולא מצאתי לגוף טוב משתיקה

aaam מכל הדברים הרבים

שיכולת לכתוב על הנושאים שנויגל כותבת רק בתגובה משלחת בחרת ? חבל מאוד מאוד גיא

noigl

New member
aaam שלום

צר לי מאוד שגישתך היא כזאת דווקא בגלל שהבחירות מאחרינו כרגע כולנו תושבי העיר ולכולנו ראש עיר אחד(ולא שלי שלך שלנו ושלהם) אולי לא הבנתה את כוונתי אז הסביר אותה שוב ואתה יכול לקבל או לא לפי רצונך פשוט מציק מאוד שבכל הארץ קורים דברים הם משודרים מזווית ראיה אחרת ללא תוספות וללא הערות שונות ומשונות לגבי העיר שהדבר בוצע בה אך לא כך לגבי לוד .ברגע שזה לוד זה כבר סיפור אחר (חלק מהציתותים: כנופיות פשע ....עיר מוזנחת....עברייני רחוב.....ועוד ועוד ועוד)אז במקום שאנחנו נהיה שגרירי העיר וננסה לשנות את הסטיגמה אנחנו במו ידנו דואגים להשחיר את פניה של העיר אז הייתי מצפה ממך להיתעלות על עצמך בתשובותייך ולגבי הערתך לגבי זה שאני מגנה על הבוס שלי...אני השיב בפעם האחרונה שעבודתי לא קשורה לערייה ולא לראש העיר עבודתי היא במגזר הפרטי ואת משכורתי משלם אדם פרטי שלא קשור ללוד בכלל אבל קל לכם להתלות בעניין שתגובותי הם צורך להוכיח את עצמי אז במידה וזה מנחם אותכם אז שיבושם לכם ותמשיכו לחשוב כך ואני לא העיר לכם שנית אז במידה והעיר באמת חשובה לך תפסיק להסתכל שאתה היית במחנה ההוא ואני במחנה אחר כרגע כולנו באותו מחנה וכולנו צריכים לתרום למתרה אחת לשנות את תדמיתה של העיר להיות לודאים גאים

למעלה