לנויה!

netta li

New member
לנויה!

"הקבלה-עמות,העמדת דברים זה מול זה לשם ה-ש-ו-ו-א-ה או לשם הבלטת ניגודים שבהם" את המילה הקבלה לא ממש כתבת לשם הניגוד.. אז מוסק מכאן שאת כן משווה.. אם את לא יודעת מה פירוש המילה..לפחות אל תישתמשי בה..

N o u s h

New member
לנטע לי!

כל מה שיש לי לעשות זה להפנות אותך למה שעניתי לשלומית.. ואם את/ה רוצה דוגמא טובה יותר.. אני אתן לך דוגמא ממה שאני וכולנו לומדת בשיעורי מתמטיקה.. גרפים שווים (מתמזגים לצורך הענין) הם אינם גרפים מקבילים.. נכון? אה.. ומי שמדבר כאן על דברים שהוא לא מבין זה את/ה בעצמך והגיבו לך על זה כאן בפורום ובאמת שאין לי מה להוסיף.. נויה

netta li

New member
תשובה לנויה..!

יש לי שאלה בשבילך.. שאת כותבת...העיניים שלך עצומות..? כי נראה לי שאת סתם לוחצת על המקלדת וכותבת מה שיוצא..

N o u s h

New member
חה.. שנונה..

אממ.. נטע לי או מי שלא תהיה.. רק ביקורות בונות בבקשה אני לא בקטע של לשחק בקקי של גן ילדים תודה! נויה

N o u s h

New member
לנטע לי!

כל מה שיש לי לעשות זה להפנות אותך למה שעניתי לשלומית.. ואם את/ה רוצה דוגמא טובה יותר.. אני אתן לך דוגמא ממה שאני וכולנו לומדת בשיעורי מתמטיקה.. גרפים שווים (מתמזגים לצורך הענין) הם אינם גרפים מקבילים.. נכון? אה.. ומי שמדבר כאן על דברים שהוא לא מבין זה את/ה בעצמך והגיבו לך על זה כאן בפורום ובאמת שאין לי מה להוסיף.. נויה

למעלה