לנוטלי סטרטה

לנוטלי סטרטה

שלום לכולם, אני אמא לילד הנוטל תרופת סטרטרה, תרופה זו אינה נכללת בסל התרופות של קופת חולים כללית ואין השתתפות בכללית מושלם. עלות של תרופה כזו בחודש מגיעה לכ-1000 ש"ח. בימים אילו אני מנסה לארגן הורים לילדים הזקוקים לסטרטה על מנת לפנות באופן מרוכז לקופת חולים כללית ולנסות להכניס את התרופה לסל הבריאות. מי מכם המעוניין להצטרף לפניה זו יכול ליצור אתי קשר במסר פרטי או דרך האתר, אנא, מדובר רק בתרופה סטרטרה ובחברי קופת חולים כללית בלבד. תודה

avilike

New member
I'd like some details too please

Though I've not yet inquired thoroughly I am not certain that the way to get a medicine approved is through the kupat holim, it sounds more reasonable that this process is done through the ministry of health

התרופה סטרטה,

היא תרופה אשר לא נמצאת בסל התרופות של קופות החולים, זוהי תרופה חדשה יחסית בעולם כולו, ועדיין בתהליכי למידה ומחקר, בארה"ב נוטים להשתמש בה יותר, אבל בארץ היא מגיעה רק בייבוא אישי לשני בתי מרקחת, אחד מהם בת"א ולכן העלות שלה היא גבוהה, לנו, 30 כדורים בחודש עולים בין 700 ל-1000 ש"ח תלוי במינון. מאחר ונראה שתרופה זו תלווה אותנו לאורך זמן, אנו מנסים לפנות בכל ערוץ אפשרי על מנת לקבל סיוע במימון התרופה. מאחר ואין איסור על השימוש בה, אני מניחה שעניין הסבסוד הוא החלטה של קופת החולים בלבד ולכן אני פונה לקופת החולים אליה אני שייכת ולא למשרד הבריאות כי אין איסור להביא אותה לארץ, שמענו שקופת חולים מכבי החלה במימון חלקי של התרופה ולכן החלטנו לנסות גם בקופת חולים כללית, לגבי השאלה האם גם מבוגרים מוזמנים להצטרף, נשמח לכל פנייה באשר היא.

avilike

New member
האם קיבלת את המסר שלי?

או שמה יש לי בעיה עם המסרים
?

אני לא ממש

בקיאה במינונים, אני לא אשת מקצוע. זה תלוי במשקל הגוף, לבני למשל, מכינים את הכדור לפי המינון המתאים לו ולכן אם יש צורך להשתמש בשתי קפסולות זה עולה יותר, לכן כתבתי שזה תלוי במינון. איש מקצוע יידע לענות טוב יותר לגבי המינונים. עד היום זה עלה לנו 670 ש"ח לחודש

merav250

New member
מינונים

אם אני זוכרת נכון - כי כבר עבר הרבה זמן מאז התחלנו המינונים הם : 18 מ"ג, 25 מ"ג, 40 מ"ג ואני חושבת שבעולם יש גם 56 מ"ג.

merav250

New member
סטרטרה במכבי

בשבוע שעבר שאלתי במכבי ויש להם 2 מינונים 18 מ"ג ו- 40 מ"ג במחיר זהה לשני המינונים לחברי מכבי 598 ש"ח. הבדל מאד משמעותי מהכללית.

כלומררררר???

לא ממש הבנתי, הם מספסדים או לא? את מדברת על עלות של 598 ש"ח לחודש שאת משלמת? אם כן, עדיין מדובר בסכומי עתק, אנו משלמים על 50 מ"ג 670 רוקחים עבורינו במיוחד את המימון הזה.

avilike

New member
29 ג? וסטרטרה ../images/Emo184.gif ../images/Emo35.gif

שלום
עקב בעיות עם ריטלין ( התגובה שלי משתנה כל הזמן. לא יודע למה מידי פעם ~10 מ"ג זה טוב ומדי פעם 15-20מ"ג, אבל תופעות לוואי תמיד). אני שוקל ברצינות ( ובכיס כבד ) להתחיל עם סטרטרה. תהייתי אם מי מחברות \ חברי הפורום יוכלו לעזור לי בהנחיות לגבי תחילת הטיפול. ממי לוקחים 29 ג'?. מהקופה עצמה או מהנויורולוג\פסיכאטר ( הפרטי
)? האם בקופה אמורים לדעת מה זה 29 ג'?.( פעם אחרונה הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח ) האם אתם ו\או הסביבה ( לדוגמא באם אתם הורים אז מורי הילד בבה"ס וכול ) מרגישים שינוי משמעותי לטובה? היכן המחיר הכי זול לתרופה זו?, ( בשור טבנציק ) ואיזה שולחן צריך להפוך ( ועל מי ) בשביל שזה יהיה בסל הבריאות.( שהרי את הסבסוד שהקופה מפסידה על הסטרטרה היא תרוויח על הריטלין\ קונצרטה שאני אפסיק לקחת ) רב תודות

למעלה