לנובו

fox7akalior

New member
לנובו

רציתי לקבל חווד על המפרט הבא בתודה מראש התקציב שלי הוא בעיקרון עד 7000 שח כמו"כ הרחבת אחריות משנה ל3 עולה עוד 1000 שח אני סטודנט ולא מעונין במשחקים או משהו שיהיה סולידי ויחזיק מעמד. האם הדבר באמת נחוץ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00004-tKteXt5c6EmU6JKCNrrq5:12bbi68k5?id=4042214&pr=QJ5&N=2%20538%2031165&sgID=7

יאיר B

New member
יופי של מכונה...

חזקה מאוד (אבל עם ויסטה, הרבה זיכרון זה רק יתרון).

fox7akalior

New member
אחריות

מה עם האחריות שווה להוסיף 1000 ולהרחיב לשלוש שנים?

יאיר B

New member
כן. עלויות תיקון של ניידים הן יקרות מאוד

מצד שני, יכול להיות שהנייד לא יעשה בעיות במשך 3 שנים ואז תרגיש שסתם זרקת 1000 ש"ח. אז זה לשיקולך (זה קצת כמו ביטוח לרכב: אם במשך השנה לא תבעת את החברה, הלך הכסף...).

quester

New member
הביטוח די יקר. ממליץ על Win XP.

קניתי נייד של LG ומזל שהייתה לי אחריות לשלוש שנים. רוב הבעיות הרציניות התעוררו אחרי שנתיים. לדעתי 1000 ש"ח לעוד שנתיים זה יקר מאוד. זה צריך לעלות בסביבות 400 ש"ח. בנוסף, אני ממליץ על Win XP ולא על ויסטה. ויסטה יפה אבל כבדה, גוזלת המון משאבי מערכת, איטית ומלאת באגים. אתה גם לא צריך אותה. היום סיימתי להתקין Win XP על לנובו שהיה לו ויסטה. עכשיו הוא רץ נהדר. אגב, SP3 ל-XP אמורה לצאת עוד כחודש, אז שווה לחכות. בהצלחה!

יאיר B

New member
זה המחיר של לנובו.

אתה שילמת פחות כי הנייד שלך הגיע עם שנתים אחריות (והיה צריך להשלים רק שנה).

fox7akalior

New member
חחח

עדיין לא קניתי לכן אני בא לפה להתייעץ ממה שאני רואה בקשר לדל הוא יעלה יעלה בסביבות ה7 בשביל אותו מפרט מה עדיף? או שבכלל HP

quester

New member
לא נכון. הנייד שלי הגיע עם אחריות של שנה בלבד

הנייד שלי הגיע עם אחריות של שנה בלבד. בכל מקרה, חששתי שיהיו בעיות אז דרשתי אחריות של שלוש שנים וגם בסוף קיבלתי אותה ללא תשלום נוסף. הלפטופ היה די יקר בזמנו (כ-8,500 ש"ח). אבל כדאי לקנות את האחריות הזו, לא צריך סיכונים מיותרים.

יאיר B

New member
איזה נייד של LG מגיע עם שנה אחריות?

ממה שאני יודע, הניידים שלהם מגיעים עם שנתיים אחריות (קניתי אחד לפני חודשיים - הגיע עם שנתיים ועלה פחות מ-4000 ש"ח). בעבר הגיעו עם שלוש שנים אחריות.

quester

New member
יכול להיות.

קניתי LG LP60 לפני למעלה משלוש שנים הוא הגיע במקור עם שנה אחריות, שכמו שכתבתי, הארכתי לשלוש שנים ללא תשלום יכול להיות שהיום זה שונה, לא התעדכנתי בזה בכל מקרה, לפי האיכות שלהם LG צריכים שלוש שנים אחריות

RoyBO

New member
הייתי ממליץ לך על דגם של דל D630

יותר עמיד פיזית עם 3 שנים אחריות

מושו 21

New member
שים לב גם לטעות בתיאור הראשי שלו

ב-K2G המעבד הוא לא 2.4 GHZ אלא 2.1 (כמו שמפורט במפרט המלא למטה). עדיין מחשב חזק במחיר טוב.

fox7akalior

New member
מעבד

כן אני יודע השאלה שלי היא זו המחיר 5500 אבל צריך להוסיף 1000 בשביל אחריות 3 שנים האם יש מחשב ב6.5 עם 3 שנים אחריות יותר טוב?

למעלה