לנובו- טינקפאד T61

לנובו- טינקפאד T61

שלום לכל החברים. אשמח לדעתכם על המחשב הנ"ל (נקנה בחו"ל כך שתקציב לא רלוונטי וכנ"ל האחריות) - עבור שימושים סטודנטיאלים (רפואה). CONFIGURED SYSTEM INTEL CORE 2 DUO PRCESST7300 MICROSOFT WINXP PROFESSION MS WIN XP PROF.US ENG. 15.4 WXGA TFT INT GMAX3100 GM965W 1GB PC2-5300 667MHZ 1DIMM KEYBOARD US ENGLISH UN(TRACKPOINT TOUCHPAD) 120GB HDD,5400RPM CD-RW/DVD-R24X24X24X8XUB-S PC CARDSLOT EX CARDSLOT INTELPRO/WL3945ABGUSCNLAAP 6 CELL LI-ION BATTERY CPK NORTH AMERICA LANGPACK US ENGLISH כרטיס הרשת תואם את הקיימים בארץ? מה לגבי עמידותו הפיזית? התחממות? תודה וחג שמח !!! אגב, מחירו לאחר מישלוח עומד על 1200$ .

תוסיף לזה מע"מ+משלוח+ביטוח זה כבר הרבה מעל

אגב ראיתי שדנתם בעניין של משרד התקשורת כמה שרשורים מטה. יש צורך לבקש מהם אישור על המחשב בהודעה המקורית? איך זה נעשה??

UrbanDK

New member
אז מזתומרת "תקציב לא רלוונטי"? המטרה היא לא

לחסוך? תקנו בארץ מחשב ב20 אלף ש"ח וגמרנו.

kobi 23

New member
אאממם

משום מה המחיר לא נראה לי כ"כ זול,יחסית לארה"ב. אבל אני לא כ"כ בקיא במחירים שלהם בטוח שהמחיר זול משמעותי מהמחירים בארץ (החל מ8.5K) אני לא יודע על הכ.רשת אך אני מניח שהוא תואם לארץ (זה תקן שאמור להיות בינלאומי) בתור משתמש גאה של T60 אני יכול להגיד לך שהמחשב ממש,אבל ממש לא מתחמם,אחד המחשבים הכי קרירים שיצא לי להתעסק איתם,הפעם היחידה שהוא מתחמם היא כשהספק מטעין את הסוללה ובו זמנית עובד אם אני משחק קצת בן אז הוא גם מעט מתחמם אבל ממש לא בעיה לשים אותו על הרגלי כנ"ל לגבי עמידותו הפיזית,המחשב עמיד וחזק מאוד. הוא הספיק כבר ליפול לי נפילה רצינית מהידיים אך לא קרה לו כלום.המארז אפילו לא נשרט. אני מניח שבסדרה החדשה-61 המצב דומה. אגב,יש דבר אחד שאני יודע שאין ב61 לעומת הסדרות הישנות יותר. בסדרה הנ"ל לנובו הפסיקה את השימוש במותג "IBM" לגמרי (כחלק מההסכם הרכישה שלהם) אני מקווה שזה אך ורק עניין קוסמטי ולא משהו שמצביע על שינוי לרעה באיכות

אגב, כיווון שעל הנל אין אחריות - ויש

אופציה לקניית אחריות בארץ - חיפשתי אך לא מצאתי את כתובת המייל של שירות לקוחות של לנובו. למישהו יש מושג? אני אשמח. קובי, תודה על חו"ד.

kobi 23

New member
שוב פעם ?!

את צריכה קודם לכתוב את הספרות 6557, @ אח"כ "IL " ולאחר מכן IBM.COM

כן,

הצלחתי להבין את זה אתמול :) תודה!! הם כבר ענו לי.. אגב, אחלה סרט (מבצע סבתא)... חג שמח!

יאיר B

New member
מנסים, לומדים... ../images/Emo13.gif (ניסיתי את זה עכשיו פעם

ראשונה)

bar666xp

New member
ידעתי שזה יעבוד חחח

אבל אתם בטוחים לגבי הכתובת דואל? זה לא... mailto:[email protected] אהא אגב האיך עושים | הלינק | mailto:Email | סלינק | את המילה Email להחליף בכתובת הדוא"ל ובלי הרווחים.
כמה טוב לחשוב על סקריפטים קטנים

kobi 23

New member
יכול להיות שזה מיל אחר...

המייל שכבתבתי הופיע באתר של יבמ ישראל

למעלה