לנדאו= יחס משפיל

מרוב שמיהרת להגיב

לא קראת נכון. הבחור הראשון היה נחמד אבל הוא היה ירוק. אני המתנתי למוכר הראשי שאת תיאורו פירטתי בהרחבה. אגב, זו לא פעם ראשונה שהמוכר הזה ספציפית מתייחס כך.

חנוך617

New member
אני מבין את זעמך אך אולי

מרוב שמהרת להכניס זאת לפורום לא חשבת אם יש כאן בעיה של לשון הרע או משהו בסגנון...

לא מיהרתי

זה התבשל אצלי כל אחרי הצהרים. לשון הרע ודאי שזה לא כי זה בא במטרה להשכיל ולדעת לאיפה ללכת. זה גם בא לפרסם את העוול בתקוה לשיפור.

g a d d i

New member
תלמדו את ההלכות

לשון הרע לתועלת יש לו שבעה תנאים. בתור דוגמא לתנאים שלא התקיימו כאן זה שאסור להגזים. לשם מה הוא היה צריך לומר שיש לו מבט מרושע בעינים? זה לא תועלת לכולם. מי שלא גר בבני ברק אין לו תועלת. מי שלא מתכונן לקנות אין לו תועלת. מי שיש לו קצת יראת שמים בליבו יודע שיש כאן לשון הרע מדאורייתא. מנהלים למחוק!!!

לא ראינו אותך

בהודעות אחרות שהיו לשון הרע באמת. אתה צבוע ומאחז עינים. לא ברור לי האינטרס שלך להזדעק דווקא כאן.

g a d d i

New member
תודה

שזאת ההודעה הכי צורמת. חוץ מזה לא זכור לי כאן עוד לשון הרע.

חחח צדיק שלי. בובלה..

הפורום הזה הוא פשוט ספר מוסר חי. פשוט "שמירת הלשון" וירטואלי. אח... בשעה 10 בבוקר כולם נעמדים כאן לדקת דומיה לזכר הנספים בכל המערכות וקוראים ברגש רב 2 הלכות בספר חפץ חיים... אח... ימות המשיח.

חנוך617

New member
אולי הוא הבין שזה

לשון הרע והוא מסיט את הענין כדי לצאת מזה? תלמד עליו זכות, אם כי כדאי שיברר את ההלכה לפני שהוא תוקף כך.

דיכטר

New member
יש לי בעיה...

אם נציגי שרות חרדים שחושבים שהם יודעים הכל ובעצם לא יודעים כלום

למעלה