לנדאו= יחס משפיל

לנדאו= יחס משפיל

היום בצהרים ביקרתי בלנדאו תקשורת בב"ב ואת חוויותי אפרט להלן. באתי כדי לברר בענין המבצע החדש של סלקום. קיבל את פני בחור חרדי נחמד שרק אתמול נכנס לעבוד שם. הרבה הוא לא ידע ולכן נאלצתי להמתין שם למשווק הראשי. המשווק היה עסוק שם עם משפחה שלמה שבאה לרכוש מכשירים לכל הילדים. כבר מהרגע הראשון ראיתי בעיניו יחס עויין. כדי שיבינו למי אני מתכוון, כוונתי לאיש המלא, מגולח, שיער אפור, ראש כפוף ומבע מרושע של טומי לפיד בעיניו>>>

<<<

ובכן, המתנתי והמתנתי. ניסיתי לפתוח עימו בשיחה מנומסת אבל הוא כלל לא הגיב. המשכתי לחכות. תוך כדי שיחה עם המשפחה ההיא, עלה לדיון האם אפשר לעשות גם משפחה וגם 61 אגורות ביחד. הוא אמר שא"א והם דנו מה עדיף לעשות בהתאם למצבם ושיקולם הכספי. אני שעמדתי מהצד, ניסיתי לתהות בעדינות האם א"א את הכל בחבילה אחת. כאן התפרץ הר הגעש. "תפסיק להתפרץ, אתה לא רואה שאני באמצע איתם?" ניסיתי להתגונן ולומר שדיברתי בעדינות ורק הערתי כדי לברר את הענין>>>

<<<

"תמתין בסבלנות עד שאני אסיים איתם" רשפו עיני השטן בעויינות. המשכתי להתגונן "אני ממתין כאן כבר חצי שעה, אתה לא רואה? מה עשיתי? רק ביררתי אצלך פרט קטן כשאלת המשך לנושא הנידון???" הוא מילמל קללה עסיסית וחזר להתעלם. אל המשפחה (המזרחיסטית, יש לציין) הוא המשיך להתייחס בכבוד ובאינפוף תוך נקיטה חוזרת ונשנית בשמה הפרטי של האם, רבקה. לי זה כבר נמאס. הפטרתי לעברו בזעם: "במקום כל הויכוח יכולת במילה אחת לומר לי שאין כזו חבילה" ועזבתי את החנות>>>

<<<

ירדתי במורד הרחוב והגעתי לאיציקפון. מה אומר לכם? פשוט תענוג. איזה הבדל שמימי ביחס ללקוחות! ישבה שם בחורה נחמדה שהסבירה לי באריכות ובסבלנות את כל פרטי המבצע. באמצע דברי נכנס אדם לשאול שאלה. היא הפסיקה אותי לרגע בנימוס וענתה לו בקצרה. הרגשתי שאני קליינט רצוי וחשוב ויצאתי מפסוט עם כל המידע. זהו. זה הסיפור והמסקנא שבצידו. לנדאו תקשורת= יחס משפיל ומעליב. לנדאו תקשורת= דוחים אנשים מסלקום. לנדאו תקשורת= גול עצמי אחד גדול!

יש לך טענות על ההוא שחזר על השם

הפרטי,ומצד שני אתה מדבר על בחורה נחמדה...נו נו...

חי חי חי. הידד לך.

אתה לא נראה אחד שממתין לתגובה על הודעתך המטופשת מסיטת הענין, אז לא אגיב לך.

הבן,

אני בן דוד של לנדאו,לכן התרגזתי...חחח...קומבי,כמה מתוק אתה! מה נחמד היה להכירך! אמור לי,היכן אתה לומד,ליתר דיוק מחמם ספסל?

רולי NO 1

New member
קומבינטור..

אני לא יודע מה קורה בב`ב.אבל בלנדאו בירושלים בככר השבת עובדים שני בחורים חרדים והיחס שם מעולה!

אוקיי. לו יהי.

אני אמרתי את מה שראו עיני בב"ב ואני מדגיש שוב, מדובר באדם שבאופן קבוע מתייחס ללקוחותיו כאל בהמות!

זה שפקיד אחד

התייחס לא יפה, זה לא אומר שכל רשת לנדאו לא שווה כקליפת השום, אז עובד אחד התייחס לא יפה, ביג דיל, אני מבין שהיחס היה פוגע ומשפיל, אבל אי אפשר להפריך רשת שלמה בגלל עובד אחד מטופש, תבוא לחנות ביום אחר כשיהיו שם עובדים אחרים, אם גם אז היחס יהיה דומה אז אתה צודק.

תמיד זה כך

כפי שכבר הדגשתי היחס הזה חוזר על עצמו מאותו מוכר פעם אחר פעם. אבל יותר מזה. מדובר כאן במוכר הראשי. איש המקצוע. המבין. כאשר הקדקוד מוכתם, כל הרשת מוכתמת. זה לא יעזור. כאשר עובד בכיר מתנהג שלא כשורה ומייצר ללקוחותיו תחושת השפלה- כל החברה בבעיה. כך זה בכל מקום. כל עוד לא יפטרו וינכשו את הקוצים מהשדה- השדה היא שדה קוצים. לא יעזור שיהיו שם אלף עגבניות. לשדה הזו א"א אפשר להיכנס!

אז תגיד

שסניף לנדאו בבני ברק לא בסדר, אבל מה אשם לו סניף לנדאו בירושלים או כל סניף אחר ברשת, בגלל עובד בכיר ככל שיהיה בסניף בבני ברק?

זה מה שאמרתי

אמנם לא בכותרת של השירשור כי לא היה שם מקום להוסיף את המילים בני ברק, אך בפנים השירשור ציינתי במפורש שזה בבני ברק וכן בתגובה למישהו שאמר שבירושלים זה טוב, עניתי שדיברתי רק על ב"ב.

הבנתי.

אבל היית צריך לכתוב בכותרת סניף לנדאו בבני ברק ולא רשת לנדאו כי זה נשמע כוללני, אבל לא משנה, העיקר שהבנו אותך ברוך.

אתה בעצמך ציינת .....

שהוא נראה כמוכר חדש בחנות שלא יודע מימינו ומשמאלו ? אז מה הטרוניה ? בכל חנות יש מוכרים דיסלקטיים נטולי הבנה מינימלית לגבי יחס ללקוח ותרבותיות מינימלית וחוסר הארת פנים ברמה הכי נמוכה נקווה שהוא , המוכר ילמד מהר את המקצוע .

למעלה