לנבחני דצמבר

נ ט ע 18

New member
לנבחני דצמבר

נרשמתי לבחינה לפני כמעט שבועיים ועוד לא הגיע לי המכתב מהמרכז זה שאומר : " קיבלנו את בקשתך להיבחן בלה בלה בלה, הודעה על המיקום תישלח חודש לפני הבחינה..." יש עוד מישהו שנרשם ועוד לא הגיע לו? אולי זה בגלל שנרשמתי עם הערכה הישנה? ( למרות שזה לא נראה לי הגיוני), או אולי בגלל שהם היו עסוקים עם מועד אוקטובר עד עכשיו.?

Tony Reyes

New member
נרשמתי לפני

נרשמתי (אם הערכה האחרונה) לפני משהו כמו חודש ולפני שבוע קבלתי, פשוט חכי קצת, אם לא יגיע תרימי אליהם טלפון.

נ ט ע 18

New member
הרגעת אותי

פשוט בפעם שעברה שנרשמתי זה הגיע אחרי כמה ימים, כנראה בגלל שאז נרשמתי מאוחר יותר..

cheerios

New member
אני נרשמתי לאוקטובר ועד היום

לא קיבלתי זימון ולא אישור ולא הודעה וניגשתי אתמול. לא צריך את זה, כל עוד זה רשום באתר של המרכז הארצי

golgi222

New member
אני שלחתי נ 15/10

ועדיין לא קיבלתי תשובה גם.אני חושב שעוד כמה ימים הם ישלחו את הזימון הם בטח עכשיו יצאו כול העובדים של המרכז הארצי לטיול בחו"ל "חוגגים" סיום מועד אקטובר :)

meetAmeet

New member
תצלצלי אליהם!

חבר שלי גם לא קיבל, צלצל אליהם והם בכלל אמרו שמעולם לא קיבלו את הפנייה שלו להגשה לבחינה. העניין מסתדר בטלפון, צלצלי אליהם.

מזכיר לי מקרה מצחיק

מישהי מהקורס שלי שילמה בדואר על הערכת ההרשמה, אבל לא שלחה אותה.. היא הגיעה למבחן ואמרו לה שהיא לא נבחנת במועד הזה.. בסוף היא עושה בדצמבר.. :/

Tony Reyes

New member
מקרה עוד יותר מצחיק

וקצת עצוב, בפסיכומטרי הראשון שלי לפני הצבא ניגשתי לדואר לשלוח את הטופס והפקידה חסרת הנסיון (או המוח) שלחה אותו הפוך, כלומר החלק העליון נשאר אצלי. כששמתי לב, היה כבר מאוחר מידי. טוב אולי גם אני אשם קצת ...

Tony Reyes

New member
לא הייתי אומר..

בסופו של דבר לא ניגשתי למבחן ועכשיו אני יעשה אותו בעצם בפעם הראשונה..

למעלה