לנאוה השלום והברכה...

IRISEL2

New member
לנאוה השלום והברכה...

מה שלומך? אצלי המצב הוטב במעט...בעזרתך הרבה שהמלצת בחום על חומצת המלית...ה -EBV בדם ירד במעט...הייתי אצל הרופא והוא אישר לי אפילו לקחת 2 כדורים מזה, ומגנזיום 600 מ"ג!!! כל עוד שזה לא עובר את הרמה בדם, הוא אמר לי שאני יכולה לקחת ולעקוב! אבל נוצרה לי בעיה אחרת. נהגתי לקחת חומצה מלית פורמולה של GNC במינון 300 מ"ג, ונגמר לי, והביאו לי חומצה מלית 600 מ"ג ללא הפורמולה! שאלתי: האם כדור זה בסדר? האם צריך להוסיף מלבד B1 B6 מגנזיום דברים נוספים למליק? האם ניתן לחצות אותו לשניים, אפילו אם אין קו על הכדור? לתשובתך אודה, בברכה חמה, איריס.

גם אני עצובה על העדר המוצר של GNC

איריס, לגבי החומצה המלית שקיבלת - קחי כדור שלם. אפשר לקחת גם הרבה יותר. (אני לוקחת כדור של 800 מ"ג, לפעמים שניים ביום. לגבי התוספות, אין מידע ברור. מגנזיום - זה חד משמעית ויש לך אישור מהרופא. לגבי האחרים, נסי להרגיש אם יש שינוי. B1 קשור למשק הסיכר אז סביר להניח שתהיה בו תועלת, B6 קשור למערכת שמטפלת ב- STRESS ולמערכת ההורמונלית המינית של האישה. שוב, זה בהחלט יכול לתרום. רק אל תגזימי כי עודף B1 יכול לגרום לחוסר ב B2 ועודף ב- B6, לחוסר של B5.

IRISEL2

New member
נאוה, ראשית תודה...

על תשובתך המהירה, ושנית :הבעיה שלי נותרה עם התוספים חוץ מהB1 B6 ומגזיום יש שם עוד דברים שאני אפילו לא יודעת מהם - לא מבינה, אכתוב מה שמצויין על גבי הקופסה של הפורמולה ואלה הם: Maganese (as nanganese Sulfate 2.5 mg Ashwagandha Root and LEAVES Extract (Withania somnifera 150 mg Boswellic Acids (Boswellia serrata Gum 75 mg Hydrolyzed Gelatin 5 mg מה זה? איך מוסיפים אותם למליק? היה באמת קשה לכתוב את זה, לקח ממני הרבה אנרגיה, אבל מה לעשות לא היתה לי ברירה ועשיתי! אני מודה לך מאוד על עזרתך הרבה, מאחלת לך ולכולם שבת קסומה ובריאה, איריס.

למעלה