למתענינים בחממות

סינאן

New member
למתענינים בחממות

היי ראיתי שהנושא עולה כל פעם מחדש ישנו מפעל לפלסטיק עם חנות המפעל (לא אומר שם בטח לא מרשים עקב פירסומת )בקיצור יש להם חממה בערך 2.5 מטר מרובע מחומר קשיח עם חלון בגג העלות נדמה לי משהו כמו 2500 ש"ח ואין לה הרבה משקל עצמי והיא נראית יפה מאוד מעבר לזה אין לי מושג לגבי עמידות לאורך זמן וכדומה

itu1

New member
דומני

שאתה מתכוון לחממה של פלרם-כתר שהזכרתי קודם לכן ומחירה 350 $ או לחממה של ריאון - כברי שמחירה כ 900$ ומדובר על 5 מ"ר ולא 2.5 מ"ר שזה למעשה כלום אריה

דובב

New member
לאריה- האם תוכל לסבר את אוזני

על החממה של פלרם,כתובת החברה,תמונה אולי ואם תוכל גם לפרט את היתרונות או חסרונות שלה מול החממה של ריאון בתודה מראש

itu1

New member
לדובב ולכל מתעניין בנושא

כל מי שרוצה יכול להגיע אלי ולראות את שתי החממות (מי שמעוניין שישלח לי מסר אישי ונוכל לתאם זאת) חממת פלרם עשויה משלד אלומיניום די דק וריבועים שמסגרתם פי.וי.סי ופלסטיק שקוף החממה מיועדת להרכבה עצמית על ידי אדם אחד (בשלבים מסוימים צריכים שניים) תוך כ-3 שעות (היתה לי תמונה שנמחקה בקריסת כונן קשיח ומקוה בשבוע הבא להעלות לכאן תמונה חדשה). היתרון שנראה לי הוא המחיר וקלות ההרכבה לגבי חסרונות אין אפשרות לחבר דבר לקירות או לגג המיקום לא יכול להיות בשמש ישירה מבלי לסייד את הפלסטיק ששקיפותו 100%. חממת ריאון יותר מסיבית גם היא בהרכבה עצמית החסרון הגדול שלה הוא המחיר. בברכה אריה

למעלה