למתעלמים

לאור

New member
למתעלמים

מה עם אטריות האורז הסיניות? אף אחד לא מכיר מתכון אמיתי?

קושוש

New member
שלום, כאן אחת המתעלמות....בצחוק

בצחוק, בצחוק.... מתעלמים ? אנחנו?????????? לאור שלום, שמי קושוש, נעים להכיר ואשמח לעזור בכל בקשה שלך שאוכל. ולעניינו, לגבי אטריות אורז סיניות, האם תוכל/י להיות יותר ספציפי, כי בסין ישנם מספר מחוזות כגון: קנטון, סצ`ואן, שנחאי וכו` ושם גם שיטות הבישול שונות מאחד לשני. האם את/ה מעוניינ/ת במתכון ספציפי, עם רוטב ספציפי ?

לאור

New member
אטריות אורז

הרבה יותר פשוט ,הכוונה לזן הגדל במחוזות האוכל המהיר אצלנו כאלה שלוקחים בטייק אווי ויש להם טעם שלא הצלחתי לשחזר עם כל המתכונים מספרי הבישול . בקיצור אטריות אורז עם ירקות.

קושוש

New member
לאור, באמת באמת שאני רוצה לעזור

לך. יש לי מספר מתכונים לאוכל סיני. בחיפוש בריפרוף לא נתקלתי עדיין באטריות אורז עם ירקות, אולי אני אתקל בהמשך. בכל אופן, אם אתה מעוניין במתכון ספציפי ממסעדה ספציפי, אז Shoot, אולי אוכל להשיג לך אותו. אם כן, אז תשלח לי שם מדוייק של המתכון, שם המסעדה, כתובת וטלפון.

דפדפ

New member
אטריות עם ירקות

שלא תגיד ששוכחים אותך. באתי הביתה וגנבתי את המחשב מבני בשבילך. אז ככה: 400 גר` אטריות אורז דקיקות 2 כפות שמן בוטנים 3 ביצים טרופות היטב 1 בצל גדול, פרוס גס 2 כפיות זנגוויל (ג`ינג`ר) טרי, מגורר 1 גמבה, פרוסה 1/2 כוס גרגרי אפונה 2 כפיות אבקת קרי 1 כף רוטב סויה בהיר 1 כפית שמן שומשום 1/2 כוס ציר ירקות 150 גר` נבטי שעועית 4 בצלים ירוקים, פרוסים מלח, פלפל 1 כף כוסברה קצוצה 1. מכסים את האטריות במים רותחים ומשהים 5 דקות. מסננים. 2. מחממים בווק כפית אחת מהשמן, יוצקים פנימה את הביצים הטרופות ומערבבים עד שהביצה מתייצבת, מוציאים ושומרים במקום חם. 3. מחממים בווק את יתרת השמן, מוסיפים את הבצל והזנגוויל ומקפיצים עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הגמבה ומבשלים במשך 2 דקות. מוסיפים את יתרת החומרים חוץ מהכוסברה והביצים, ומקפיצים 2 דקות. 4. מערבבים פנימה בעדינות את הכוסברה והביצים. מגישים מייד. מקווה שלזה הכוונה.

דפדפ

New member
נ.ב.

שכחתי לציין שהמתכון לקוח מספרון בשם ``אז מה אוכלים היום`` אטריות סדרה בעריכת איילת לטוביץ

למעלה