למתחילים

סתם כהנחה

אם אתה שבוי בסמסרה כנקודת מוצא , כשאתה מכין את עצמך וראוי יכוונו אותך למורה הנכון .
לעומת זאת אם אתה בן גיורים או סתם מישהוא חוזר בתשובה 30 שנה .
זה לא אומר שתיכנס למסלול אמיתי , ויפתחו לך ידע אמיתי או אור .
יש מסלולים ישיבתיים למחפשים את אלהים שכל כולם התעסקות שיכלית ולא יהדות או קבלה , איך אמרו הרבנים 1 מאלף דוסים בכלל שייך לעם , ורק להם פותחים משהוא .
והשאר לומדים חרטא ומאמינים בחרטא , רק קשה להגיד לאיזה חוזר בתשובה
שיושב בישיבה 30 שנה שהוא לומד חרטא .
אם אתה ראוי זה יגיע אליך ותגלה אפילו שספרי הבסיס שונים ,
ויש ידע שבמפורש אף פעם לא מגיע לכל האינטרנט .
ואם אתה ראוי זה יגיע אליך .
דוד

מודטחדש

New member
אתה מדבר על הארה

ועל קארמה מבלי להבין בזה שיט. אם אתה סימן שאתה כבול בסמסרה (הצורך למות ולהיוולד מחדש). אם אתה לא כבול, אתה בהארה. אחרי הארה אתה לא נולד שוב. אם זה מה שאתה כותב, אתה מבלבל, כמו טובים ורבים אחרים כאן, בין מטרה לבין דרך. כל אלה אין להם קשר ל-"
בן גיורים או סתם חוזר בתשובה
". הקארמה של "
בן גיורים או סתם חוזר בתשובה
" ושלי או שלך היא במהותה אותה קארמה. אם הייתי חושב שיש "
מסלולים ישיבתיים למחפשים את אלהים
" ושאלה מובילים להארה, הייתי יושב שם ולומד עד שהיה יוצא עשן (בייחוד בסיבסוד של המדינה). בלי ההתנסות במוחלט, כל לימוד רוחני (בישיבה או בעמידה, במנזר - מכל סוג שהוא - או במסגד) הוא חרטא. לגבי "
אם אתה ראוי זה יגיע אליך
", אכן, מסכים איתך. אם הקארמה שלך להמשיך עם הסמסרה, אתה יכול לשמוע על המדיטציה הנפלאה ביותר ולא לעשות עם זה כלום. (כמו רוב הכותבים כאן בפורום). "ידע באינטרנט" נשאר באינטרנט. למה ? כי ידע מעוצב בתודעה. אם הוא לא מעוצב בתודעה שלך, מה ייתן לך הידע הזה (ויהיה זה הידע הנפלא ביותר בעולם)?

אתה מחזיר מילים

שמישהוא אחר כתב לך .
וזאת פעולת הסמסרה שאתה שבוי בה .
רק זה מעיד שזה הוקלט ע"י הסמסרה ,
וזה אומר שאתה מחזיר מילים מתוקף הקלטה ,
ויש כאלה שעושים דברים כאלה בשביל הסתלבט .
ואחרי זה מטגנים אותם במקום החם .
אם אי פעם תרצה לצאת מג'הינום תודיע לי .
דוד

מודטחדש

New member
"ג'הינום"???? על מה אתה מדבר

מי שממחזר רעיונות כאן, זה דווקא אתה. אבל יש דבר אחד שאני מסכים איתך. "כמו שהיה קודם". או כמו שכתב החכם באדם "אין חדש תחת השמש".

טוב צריך להאיר את עינייך

המשפט הוא "כל חדש תחת השמש"
ורק הכל הנשאר קבוע השאר משתנה ,
ואם לא משתנה וחוזר על עצמו אזי ממוחשב .
דוד

סתם הבחנה

בעודך שבוי בחלום בשיבת ציון , הסמסרה מנסה ללמד אותך משהוא .
פעם כתבו לך על פורטלים של USB מסביב לעין השלילית ,
עכשיו אתה כבר משתמש ב-USB ביום יום ,
זו התמכרות והידרדרות , בהתאמה לחטאים ועוד יותר להיות שבוי בסמסרה .
אך איזה זוית או יציאה פרועה .
דוד

אה שכחתי

אתם המציאות האמיתית ורק עובדים על הדוסים עם ה-USB
מה לעשות בקבלה אחד מאג מהאורות זמן ומציאות ותכנים בה .
ואתה חושב שזה מציאות ראלית ואתה עוד שולט עליה בתיחכום ,
והדוס לא מבין למה אתה עובד להתפרנס בדחק ,
והוא יכול למוג מיליארדים , רק לא עושה זאת בגלוי כי הוא חס על התינוקות שנשבו .
שמה יקנאו וכל מציאותם הראלית תהרס .
דוד

אם היית יודע במה עוסקת הקבלה

לא היית מדבר נגד השכל, ההשכלה והמדע.
כי הקבלה עוסקת בשכל.
אבל משום מה, העיסוק הזה מושך הרבה אנשים שאיך לומר את זה, השכל הוא לא הצד החזק שלהם, או שיש להם איזשהו תסביך נגד השכל.
העניין הוא שאין שכל. שכל הוא אובייקט מופשט, אפילו יש שיגידו- מיתוס.
אבל זה לא משנה שהוא לא קיים בעולם כי העיסוק בו מחדד סוגיות רפלקטיביות לגבי החשיבה.
החשיבה היא לא בדרגת שכל. שכל זו שלמות אידאלית שפשוט לא קיימת בטבע. אבל באמצעות העיסוק בשכל, שהוא האידאה הניצחית של תנועת המחשבה אפשר לתקן את המחשבה, או לקרב אותה ככל האפשר לאידאה הזו.
אבל הדבר הזה כל כך רחוק מאלו שבדרך כלל מתיימרים להתעסק בקבלה עד שאני לא רואה איך העיסוק אי פעם יכול לשנות משהו בחייהם ובחיי המחשבה שלהם. נשמע לי שההיפך הוא הנכון- הדבר המעורבב הזה שהם קוראים לו קבלה יכול בעיקר לערער את תבונתם ולכל היותר לתת להם תחמושת להצדיק חולשות בחיי המחשבה והדיבור שלהם. כך היא גם משמשת אצלך- נשק שבאמצעותו אתה מתקיף את הביקורת הלוגית על דבריך. זה כמו ללכת למכולת עם טנק. זה מיותר, זה לא קשור לחיים. זה מזיק לחיים.
&nbsp

תגיד לי

חירטוטים כאלה עבדו על המורה בבית הספר והיצליחו לך עד עכשיו ?
האידאה להגיע לחשיבה לוגית היא רק אידאה , אתה לא ספוק או וולקן .
עברת לתאטרון העצמי השיכלי , וקל לשלוף בזה טנקים ,
מצב מאיר היה שאם היית אומר טנק היה מופיע טנק ,
רק מה השכל הוא איזה הנגשת מאורי אש על מאור המוח ,
וחשיבה לוגית אין לך אתה לא מחשב (או שכן) .
וביקורת עוד לא ראיתי ובטח לא לוגית ,אז חירטוט עם מילים יעני חשובות
אז מה אתה מחרטט כמו בבית הספר מה , למורה בספרות שאוהבת מריחות
ואתה מניח תת הכרתית של כל מי שבפורום על מדיטציה או רוח הוא כמו המורה לספרות שלך .
לא ידידי לא כל מי שעוסק במדיטציה או כותב בפורום כזה משולל לוגיקה או הבנה מדעית ואינו חושב ראלי רציונאלי ואנליטי .
אבל חוץ מזיון שכל , אני צריך לשאול את עצמי איך היה הזיון המוחרטט הזה .
אני מקווה לטובתך שאתה לו נוהג כך אם המין היפה .
ותודה ,אני משקיע לענות לך , כי לדעתי אם תנהג כך בכל כיוון זה יהיה פיל בחנות חרסינה , ואתה תזיק לכל מי שאתה במגע עימו .
אני יכול להבין אנשים צעירים שעדיין נילחמים על גיבוש העצמי שלהם ,
אבל זה מגביל את רמת השיח והפתיחות .
וזה הכל תלוי בעומק שלך ועוצמת הנשמה ולא בשכל .
וקצת קשה לראות איש השופט מה מזיק ולחיים , בעוד שאין לו מושג ,
והוא כאילו מזיק בדרכו ומתרץ שיכלית למה הוא לא ועוד שהוא טוב .
זה כמו לנגן בפסנתר עם רגש , תכניס רגש של אהבה מעבר למילים עם קורטוב של סובלנות .
לא כל אחד ישקיע לענות לך .
ומי יתן והשכל יתן לך מספיק דלק להזין אותך בחייך .
דוד

אתה טועה

הזכרת נשמה, אבל נשמה כבר כלולה בשכל- הנשמה, הנפש, החיה, היחידה, הרוח- כלולות בשכל.
וכל הדברים האלו, אגב, לא קיימים בטבע. הם אידאות שאפשר לשאוף להשיג אותן, ככל הנראה אידאות בעתיד הניצחי.
למה בעתיד הניצחי? כי מי שאומר שהשיג אותן, כנראה סתם יהיר או משלה את עצמו. יתכן וסביר מאד מאד שאף אדם מעולם לא השיג אותן, אם כי יש שהתקרבו יותר או פחות.
אז מה כן נמצא ברשותנו, או ליתר דיוק ברשותי? ביקורת לוגית. אני רואה סתירות בדבריך- הן בעקביות הפנימית שלהם והן בהתאמה שלהם למציאות. דבריך מלאים בספקולציות פרועות. בניחושים. אתה מנחש ניחושים בלתי מבוססים ורוצה ללמד אותנו בסמכותנות, כאילו שאתה פיתומו של הקב"ה עלי אדמות, כאילו שנמסרה לך קבלה ממשה. אבל אתה מדבר שטויות והבלים על קטורות, ממלא פיך בתיאוריות הבל היסטוריות בורות וריקות על מקובלים הודים שקדמו לאופנישדות ולודות, וכל זה על מה? על שלא הצלחת לבסס את הדבר היחיד שבעצם אמרת פה- תיאוריה רופפת שמנסה לשייך מחשבות לכיוונים ואיברי גוף, שאולי בחוויה שלך היא מאומתת, אבל אני אף בספק שאצלך יש חוויה של זה אלא נדמה שאתה סתם פולט תיאוריות ריקות כי בא לך להסתלבט על פראיירים שאולי יקנו את שטויותיך. שיטת מצליח- תפלוט תיאוריות הבל- אם יצליח יצליח, לא יצליח לא יצליח.

ידידי היקר

שטויות בקצב ,
חיה ויחידה כבר הספיקו לעשות את השטות הזו בטכנולוגיה , ונקודת המפתח השכל לא מכיל את הנשמה , השכל מורכב ממאורי אש על מאורי אור , ואינו מכיל את הנשמה .
ועוד ... חיה ויחידה אין לכל הכלים , או גופים ,
להתחיל להסביר לך שאתה איזה תוצר לוואי של חותם שלמה שקבע את הגוף שלך ,
ולא אתה קבעת אותו , ואתה ממלא פונקציות בשורות שמאפשרים לך ,
ואין לך חיה או יחידה , אפשר לעשות לך סימולציה כזו באלהים של עץ ואבן .
ואין רשות נתונה זו המצאה של השטן .
ואני בכלל לא מתעסק בתאורטי כרגע הצגתי רק עובדות קיומיות ,
שאולי אתה שולל בכל מקרה .
אין לך ולא היתה לך נגישות לפנימיות שלי ולא מעקב אחריה ,
וגם אם תקליט במחשב ותנתח כל מה שעשיתי אי פעם כל מחשבה ורגע ,
לעולם לא תגיע לפנימיותי .
אני לא מתעסק בספקולציות ,
רוב המבנה הרעוע של הבסיס עליו אתה משעין את הטיעון הלוגי שלך טעות הוא ,
זה נחמד לטעון כך בפורום שאתה לא חייב להוכיח , ורק לנצח בויכוח שרק מצידך .
אני בטוח שהיית מרוצה מעצמך אחרי שהצלחת להרים טיעון על סמך מעט מאוד אינפורמציה , וחירטטה קצת הנחות כלליות , שאין להם דבר .
וממעט מעיון כללי של מושגים שאין לך באמת הבנה בהם ,
וזה מצביע על יכולות אינטיליגנטית של ניתוח , רק המבנה רעוע וחסר כל בסיס
ולא עומד במבחן לאורך זמן או לעומק .
אז הפרחת טענת רד ממני בתיחכום במקום לדון ישירות בעומד מולך .
מישהוא פה בפורום כתב שבזמן שאבותינו היו בשלווה מישהוא בא ואכל אותם אז אין זמן לשעננות כזו ,
ידידי היקר אם אתה באמת רוצה להדיין ולהחליף דיעות אתה מוזמן ,
אבל לחרטט במקום להתייחס לעניין .
כן זה היה יותר מוצלח מהחירטוט הקודם , אבל עדיין רחוק , אתה צריך הרבה יותר אינטילגנציה מידע ויכולות , אף פעם לא התמודדת באמת .
לי נראה לפי התגובות שאתה בורח בדרך כלל .
כי אתה פונה לנמוך הלא מבוסס ושופט . ואומר את זה כאילו אתה אינטילגנט ,
אבל בינינו זה רק הצגה .
לא נורא בתאטרון הסמסרה אתה יכול לשוטט כך כל החיים .
דוד

או הרמה להנחטה

אז מה בחוויה האישית מאומת ולא מאומת , וואלה אתה בפילפול שהמשיח יעלים את העם החוי וסוף סוף נכבוש לגמרי את כנען , ואזי החוויה תעלם .
וזה כאילו בסיס לרציו שלך , מה אתה עושה צחוק .
אני יצטט מישהוא פה כתב על ידיעת המוחלט , אז אתה מבסס טענות על חוייה אישית או לא ומסווג את העניין לפי החלטיות שרירותית שלך שאין לה בסיס לוגי .
זה נשמע כמו סיפור שאני מכיר .
על כאלה שמכרו את נשמתם לשטן ועכשיו הם תוכנות מחשב ,
והם מנסים להגיע להארה ולהתווכח איזה היא הדרך הנכונה , ומנתחים האם הוא מבסס הטוען החדש לפי חוויה או לפי מידע נרכש שבמערכת הישראלית ,
שחושבת שהיא עצמאית ולא כל נציגיה מכרו את נשמתן והם תוכנות מחשב ,
שעוסקות בסוגיות פילוסופיות .
בחוויה האישית , שמעתי את כל השיח הנ"ל שלך כבר מלא פעמים ,
בשנים היסטוריות יותר מוקדמות קרי : 1970 1980 1990 .
ואז מהחוויה האישית מה אני יסיק .
שאתה רוח תפושת סינריה שלא מודעת שהיא חוזרת על עצמה .
או שאתה עושה תרגיל הצגתי כזה , אם הפוכות של כותבים קודמים שאתה עכשיו מציג את עמדתם כעמדתך , ונותן להם להתנגח עם עצמם .
וזה כזה רעיון חב"דנקי , של איך להקפיץ את תודעת הצדיק בכלי ללא אורות ונשמה .
אז כמה אמיתות של עולם הקבלה על הבוקר .
הבן אדם הכי נמוך אי פעם היה 13 ק"מ גובה ,
פעם חיו על כדור הארץ יצורים עם צלמים ודמויות , שיצרו את האדם , ועלו למעלה
אחרי זה האדם יצר שדים , או הומו ספיאנס . ואחרוני האדם עזבו את כדור הארץ לפני 400 שנה .
בויכוח ההלכתי בין הרב שך לעובדיה יוסף , היה השיח הנ"ל :
שך: אתה שד ,
עובדיה: גם אתה שד .
וידוע בקבלה שלשדים אין נשמה ,
ולבקיאים אשכנזים נקראים שדין יהודיים .
ובסודות הקבלה הכי כמוסים של עובדיה יוסף , הטענה היא שהספרדים מעורבבים עם בני אדם ולכן יותר נחשבים מהאשכנזים .
שאלת אותי על מסורת אמיתית עד ימינו , רק לשתי קבוצות יש בעולם .
מה לא עשיתי , תורת כוהנים שכחתם , אז עבר ליודעי חן וודו , לשאמנים אינדיאנים .
ולקבוצות אקלטיות , ונקרא ע"י חילונים כאילו זה ספרות מעניינת .
המעט עוד שהדוסאלך מחזיקים , זה אפילו לא 5 חלקי מיליון מהמסורת שאמור להיות למישהוא מעם ישראל .
אבל הם שדים למה שידעו .
וזה אם תציץ לקבלה ותבין שאתה לא מהעם האמיתי ושיקרו לך כל חייך ,
אפילו על היותך בן אדם .
שדים על פי הקבלה הם בעלי שלדים ומשם השם שד .
אז בשיעור ביולוגיה שלמדת על שלד האדם בחינוך הממלכתי , מה בעצם לימדו אותך.
אני שמעתי שפולארד היה בכלא האמריקני כי הוא גילה שכל הישראלים הם תוכנות מחשב אמריקניות , וחיים בתוך VR וזה למה לא נותנים לו לעלות לארץ .
ואגב הרעיון הממוחשב , אומרים שאברהם יצא מאור כשדים , דהיינו סביבת הייטק השולטת על מציאויות רבות ונמאס לו ועבר לעולם לו-טק , ואז המשגיחים עליו מאור כשדים הם השם האל וההשגחה .
ובידיעה כזו גם הישראלים המודרנים בנו להם מערכת יותר פרימיטיבית ,
ותופשים תחת .
האם אתה חושב שהאל היה נותן לעמו לסבול פיגועים , או שהם שדים ונבראים של אדם או אלים אחירים וממש לא אכפת לו .
ולכן כול היום כולם מנסים להוכיח שאלהים איתם ולהם המסורת האמיתית .
הרי איזה תירוץ יש לקבץ שדים פה בארץ הקודש כאילו הם העם הנבחר .
בזמן שאין פה בני אדם . ולמי יש אינטרסים לוגים בהם הם מתרצים למה הארץ שלהם .
או איך צריך להיות גיור , ואיך נכנסת נשמה יהודית בטבילה במקווה ,
וזה עניין שיכלי זיון מוח כי הרי אין להם נשמה .
ולא ישנה כמה יישוב דעת יש , עדיין נשמה אין .
אז איך אתה טוען שהשכל מכיל את הנשמה , הרי לכאוירה רק בעל נשמה יכול להעיד.
ושד מה הוא אומר ,
ואולי אפילו שד ממוחשב .
וזה אם אני בטעות יציץ בקבלה שמסתובבת פה .
אני יכול לפתור את זה ולאמר זה הנפשה של איזה רב שמיחשבו אותה .
ומכיוון ששדים הם בבואה , והסוגיה המרתקת של רבנן היא שבבואה מאגה בבואה ואיזה רב אחר כיבה אותה .
דהיינו המסורת הדוסית השדית היא של שדים המייצרים שדים .
ועל הפרשי הרמות בין השדים ומי מדמה למי .
וכל אלה סוגיות מרתקות כמו המדע , רק זה בסמסרה .
ועד היכן כוחה של הסמסרה .
מדינה שלימה היא יכולה לייצר בכוכב מאוכלס .
ואז מה טיבם של דייריה .
והאם זה משנה?
דוד

אחי חבל לי עליך

שכל הבלבלה הדתית-מיתולוגית הזו התלבשה לך על איזשהו מתח נפשי וגורמת לך שלא להבחין בין מציאות לדמיון.
מה שקורה הוא שאתה כותב במעין שפה פרטית שיש בה משמעות פרטית למילים כמו שדים, סמסרה, תוכנות VR, ושאר ירקות.
אולי הדימויים האלו מייצגים אצלך איזושהי התבוננות פסיכולוגית או רוחנית שאומרת לך משהו, אבל הבעיה היא שלשאר החברה האנושית זה לא אומר מה שזה אומר לך.
אם תוכל לבטא את המושגים הדמיוניים האלו בקונטקסט הנכון, כלומר דרך אמנות, אולי תוכל גם לגשר על הפער בין ההבנה שלך את המושגים האלו לבין היעדרה אצל הקורא הנורמטיבי. אני ממליץ שתכתוב סיפורי פנטסיה, שירים, צייר ציורים ובטא בהם את כל העולה על דעתך.
אבל אל תיתן לכוח הדמיון להרוס את התקשורת שלך עם החברה. יש לו מקום ושעה. דיברת קודם על שיעורי ספרות, אולי יש לך משקע מספרות- טפל במשקע הזה והיכנס לעולם הספרות. רק בעולמות הפנטזיה שביצירה האמנותית אתה תמצא ביטוי למה שאתה מחפש לבטא. סמוך עלי- רק שם. לא פה, לא בעולם הנורמטיבי של בני אדם שמדברים דברי חולין רציונליים. פה אתה מערבב מין שאינו במינו.
יתר על כן- אם תמשיך לנהוג כך אני חותם לך שתמצא את עצמך במשבר פסיכוטי ואולי אף תזדקק לאישפוז. אי אפשר להסתובב בחברה ולדבר על שדים, חבוב. כלומר- אף אחד לא יגיד לך שאסור, אבל זה פשוט מעיד, בעיני רוב האנשים, על כשל ביכולת להבחין בין מציאות לדמיון ולכן יזיק לך עצמך בתיפקוד. האם הם צודקים? האם אתה צודק? מי יודע. אבל ברור שגם אם יש משמעות לביטויים האלו, היא לא ברורה דיה אפילו לך, כי אחרת היית יכול לדבר עם אנשים ברמת החולין ולהוביל אותם לתפוס את המשמעות הפנימית של הביטויים הדמיוניים האלו בדרך השכל הישר (!!!) גם בלי להזדקק לשפה מיתולוגית ומאגית ומיסטית ואגדתית.
מכיוון שאתה עצמך לא תופס את הדימויים האלו שבשימושך עד תומם בדרך השכל הישר, אז גם אינך מצליח להוליך את האחרים לתפיסה של דימויים אלו בדרך השכל הישר.
לסיכום- לדעתי עולם המונחים של הקבלה והאגדה מזיק לך. זה לא אומר שזה לא עולם יפה ומלא חוכמה, אבל כדי להפיק ממנו משהו אתה צריך להיות נטוע עמוק במציאות, כעץ שתול על פלגי מים. ונשמע לי שמצד התפתחות השכל הישר, כלומר היכולת לבטא מהלכים לוגיים, יש לך חוסר גדול מדי. עליך לבנות את היסודות של הבית לפני שאתה בונה את הקומות העליונות.
גם הרמב"ם דיבר על כך- מדעי האלוהות (מטאפיסיקה) הם השלב הרביעי בסדר הלימודים שהוא מציע. קודם לכן יש ללמוד עוד דברים כגון לוגיקה ומדעי הטבע. אז ע"פ הרמב"ם שנחשב כפוסק ההלכה העליון, אתה מקדים את המאוחר. והנה התוצאה- דיבורים מטורפים על שדים. כל פסיכיאטר שהיה רואה מה שכתבת היה אומר- לשלוח להסתכלות.
&nbsp

תחשוב שאני נוחת כמו עב"מ

וזה למה ?
אולי למדת ספרות לא נכונה , אולי פרשת לא נכון אולי בנית את כל הלוגיקה שאתה נשען עליה לא נכון .
אולי אני היבט של העולם השקרי בעבורך המראה לך כמה אתה בכיוון הלא נכון .
בכל מקרה למדנו שכאשר אתה מתמודד אם מידע ופרשנות אחרת , אתה טוען שזה לא נורמטיבי או רציונאלי , וזה רק אומר שאין לך יכולת לאהבת הזולת או קבלתו .
או סובלנות .
ולמדנו מכך איך אתה תגיב לחדש לשונה ולאמת אם תתקל בה בטעות .
אתה תעדיף להיצמד למוכר לידוע ולקונפורמטיבי , והחופש היחידי יהיה בשכל ,
ואתה צריך מורה אמיתי להשתחרר ,
אהוב את עצמך יותר ברוך וסובלנות .
להגיע לפורום מדיטציה זו התחלה .
דוד

אני מאד מקווה בשבילך שאתה נוחת

וכפי שאמרתי- אם היית יכול להנגיש את המושגים הדמיוניים הללו בדרך השכל הישר לאנשים נורמטיביים, אז זה היה אומר שאתה בעצמך הבנת אותם עד תומם. מכיוון שאינך מבין אותם בעצמך עד תומם יש משהו אנטיפתי בכך שאתה בעצם מנסה להחטיא אנשים במגע איתם. לו היית מיישם את תורתך לאהבת הזולת לא היית משפריץ על הזולת מושגים מספירות עליונות אלא היית משתמש בכלים העומדים לרשותך בספירה זו כדי להוליכו בדרך הישר, בדרך השכל הישר, לתפיסה של הרעיונות העומדים מאחורי המושגים הללו.
ובאיזשהו מקום זה נראה כאילו אתה מנסה לגרום לאחרים לעשות בשבילך את העבודה- לעכל מושגים שאיתרע מזלך להיתקל בהם ושכוחות הלא מודע הפנימיים שלך מציפים את הכרתך בהם. כלומר אתה שואף להפוך את מזלך הרע למזל הרע של כולם- להפיץ לכולם תכנים שהם בלתי מעובדים אצלך. אינך טורח ומנסה לעבד, אחד לאחד, את המושגים האלו, מדוע?
שב, הרגע, רשום לעצמך ואסוף לאטך את כל המושגים הדמיוניים שאתה משתמש בהם, ונסה לתרגם אותם למונחים שאחרים יבינו. זה עיבוד. אף אחד לא יעשה את זה בשבילך, ואני חושב שאתה מגלה את זה בעצמך- אנשים לא מתחברים לדמיונות פרועים ומשולחי רסן ולשפה פרטית, וזכותם. והם צודקים, ולא אתה. אתה לא יכול להאשים אותם בחוסר אהדה, אלא רק את עצמך. אתה הוצאת את עצמך מהכלל והלכת בדרך רשעים מצד השכל הישר. זו דרך רשעים (רשע מבחינה רוחנית, לאו דוווקא מבחינה מוסרית). לדבר בשפה פרטית זו דרך רשעים, בניגוד לדרך השכל הישר. אתה רשע.

זושא כתב את ספר הרשעים

וכך יצא החתול מהשק .
אבל אני לא זושא .
ואף אחד לא צריך לרדת ולהתאים לך , או להסביר קושיות .
ולהתאים לדוקטורינה של כנופיה שמרדה באל .
ואתה צודק במשהוא , הארתראים הסודנים הערבים זה רק חטאיכם ששמתי לפניכם
המחלות התאונות הפיגועים , חוסר גשם , רק מרחמים על הצומח יורד גשם .
אני עוד מעט יחבל לכם במים המוטפלים .
כן אני רשע , וזה רק בגלל שאתה לא עושה מצוות .
דוד

lightflake

New member
וואו... דוד... בדוק עצמך ברצינות

ראה בכמה רעיונות וסיפורים אתה מאמין... בדוק את עצמך האם זו אמת או דמיון ?
&nbsp

למעלה