שאלה למתוק כמו שוקו פעם אמרת משהו הרבה ואז היה לך חלום צלול..? כיאלו חולם שאתה קם ואומר את המשט שוב
L linkinparkmoi New member 26/7/05 #1 שאלה למתוק כמו שוקו פעם אמרת משהו הרבה ואז היה לך חלום צלול..? כיאלו חולם שאתה קם ואומר את המשט שוב
L linkinparkmoi New member 27/7/05 #2 למתוק כמו שוקו תביא לי את האיי סיי שלך או את המסנג'ר.. אני חייב לדבר איתך..
S sh00sha New member 27/7/05 #3 תיכנס ל"עולם שלו"... זה צריך להיות שם איפהשהו... אני לא יודעת בעצם כי צריך לעדכן אותו פעם אחת וזה עד שזה חוזר להופיע... זה חדש והכל... אז אם זה לא שם חכה שהוא יענה...
תיכנס ל"עולם שלו"... זה צריך להיות שם איפהשהו... אני לא יודעת בעצם כי צריך לעדכן אותו פעם אחת וזה עד שזה חוזר להופיע... זה חדש והכל... אז אם זה לא שם חכה שהוא יענה...
S silverhawk New member 27/7/05 #4 מסרים ושירשור../images/Emo70.gif שוב - אין סיבה לפתוח הודעה חדשה בכל פעם! ואם אתה מעוניין לשאול מישהו ספציפי שאלה כגון זו - אתה מוזמן לשלוח לו מסר.
מסרים ושירשור../images/Emo70.gif שוב - אין סיבה לפתוח הודעה חדשה בכל פעם! ואם אתה מעוניין לשאול מישהו ספציפי שאלה כגון זו - אתה מוזמן לשלוח לו מסר.