למתופפים !!!

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
למתופפים !!!

שלא תגידו אח"כ שלא מתייחסים אליכם... פרסמתי את התמונה הזאת לפני כמה ימים ולא נראה לי שראיתם אותה... זאת המערכת של מייק פורטנוי (Dream Theater) שעליה הוא מנגן בדיסק החדש שהם עכשיו מקליטים... תגידו לי מה דעתכם...

metal head

New member
אני לא מתופף והדבר היחיד שאני יודע

זה קצת גריינד, אבל אמאלה זה מערכת תופים של איזה מיליון דולר, ונדמה לי שמעט מתופפים בעולם יכולים לנגן כמו שצריך על מערכת כזאת!!!

DRUMMER

New member
MONEY

לפי החישובים שעשיתי יש פה יותר מ-30 פריטים והסכום שלבם הוא בערך!! בין 88,500$ ל-100,000$ 400,00ש"ח לעזעל!!!

HP900PTW

New member
איך כל כך הרבה?

30 פריטים, כל אחד הוא הכי טוב, זאת אומרת משהו כמו 300-400 דולר בלי הנחה, אז 30 כפול 400 זה עדיין פחות מ-80,000 וחוץ מזה, לא נראה לי כל כך שהוא קנה את זה... הרי מתופף מפורסם מקבל גסף על זה שהוא מפרסם אותם, אז אם אתה תהיה מפורסם כמוהו זה לא תהיה לך בעיה לקבל מערכת כזאת...

wiz

New member
פורטנוי באמת מצדיק את המערכת...

הוא פשוט ענק! שמתם לב שיש שם שני כיסאות? אני חושב שראיתי אותו בהופעה מחליף מקומות (די הרבה פעמים...) כנראה כדי להגיע למקומות שונים של המערכת...

Oribius

New member
לא , הוא לא מחליף כיסאות

הוא פשוט לפעמים קם בשביל מעברים על התופים . אגב למערכת שלו (PURPLE MONSTER) יש יותר פריטים מאשר שתי המערכות האלו .

wiz

New member
באמת ?

כשאני ראיתי אותו, הוא באמת ניגן על המערכת הסגולה... והוא באמת קם די הרבה, אבל ממה שלי נראה (אני לא בטוח שזה נכון...) הוא גם התיישב במקומות שונים... אולי הוא פשוט הסתובב על הכיסא כדי לפנות לחלקים אחרים של "המפלצת"... ד"א, שמעת על וירג´יל דונאטי? הוא המתופף שהופיע עם ואי, וממה שאמרו לי שם, הוא נחשב ליותר טוב מפורטנוי... הוא באמת מתופף ענק, והוא נתן שם סולו מהסרטים... הוא ניגן איזה 4 דקות לבד על הבמה...

Oribius

New member
כבר רשמתי תשובה אבל עוד פעם

שאלת אות במקום אחר אבל אני ירשום עוד פעם . דבר ראשון , כן אני בטוח שהוא לא מחליף כיסאות באמצע . יש לי את כל ההופעות שלהם (שיצאו למדפים) גם את האחרון על DVD . אז תהיה בטוח שהוא לא מחליף . דבר שני , המתופף של STEVE VAI הוא MIKE MANGINI , מתופף חזק בתחום הפרוגרסיב , שנחשב ליותר מהיר מפורטנוי , אך הרבה פחות מתוחכם ורגשני . זאת אגב לא דעתי , זאת דעת המגזין המהולל MODERN DRUMMER , שאגב הכתחיר את פורטנוי ב7 שנים כמתופף הפרוגרסיב הכי טוב . יש לי גם את הDVD של ההופעה של G3, ורואים בבירור את המתופפים . אגב המתופף של JOE SATRIANI מצויין , הוא הוא זה וירג´יל דונאטי . בכל מקרה אני יבדוק .......

xflil

New member
ספרתי בדיוק בעזרת סימונים

בפוטו שופ 37 פריטים

Oribius

New member
חבר´ה תפסיקו לקשקש

טב נעמיד כמה דברים על מקומם ! קודם כל זוהי לא מערכת אחת , אלו שתי מערכות נפרדות לחלוטין , פשוט צמודות ! דבר שני הוא לא קנה את זה , TAMA מתכוונת להוציא סט על שמו של פורטנוי , והוא כרגע בונה את הסט בשבילם. ברגע שהוא יסיים , יצא לחנויות על הסט על שמו שהוא תיכנן . חוץ מזה הוא מתופף על הסט הזה בהכנות לדיסק חדש . ועם כל החישובים שלכם המערכת עולה בסביבות 50.000 שקל (למערכת אחת) ! תעשו חישוב , אפילו בהגזמה שכל מצילה עולה בערך 1500 שח (אני רכשתי מצילה מקצועית ב1800 שח , אז ממוצע יהיה הגיוני), והסט עצמו 20.000 שח , פלוס אביזרים וסטנדים - עוד 5000 שח . שימו לב לדבר מעניין , למערכת הימנית יש חמישה פדאלים , שניים דאבל פדאל, שניים לשני הי-הט , ועוד אחד , לא יודע למה , כנראה עוד הי הט מיוחד......... כנסו לאתר שלו , הרבה פרטים על התמונה והמערכת , וגם תמונות יותר ברורות . Carry on my wayword Son ...........

למעלה