למתגייסי ה-16.8 - שאלות

למתגייסי ה-16.8 - שאלות

אני מתגייס ב-16.8 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. מה רמת הכושר שצריך להיות בה? 2. האם למישהו יש מושג איפה עושים את הטירונות וכמה זמן? 3. להביא נעלי ספורט? כל המתגייסים שרוצים לדבר מוזמנים להשאיר פה פרטים או לשלוח מסרים. תודה מראש לכל העונים!!!!

אני לא אתה.. אני את..

ומה עושים שם? סתם מתזזים אותכם, מכניסים לכם משמעת -חרטא זה לא שאתה הולך לטירונות קרבית, לא דרוש לזה שום כושר מיוחד

gadik6

New member
בעיקרון...

יש ריצות לחדר כושר וחזור... תרגילי כח שכוללים עלייה במדרגות לשירותים וחזרה... וברצינות זאת לא טירונות שהדגש בה הוא הכושר, לא מצפים שתהייה שם עם כושר של לוחם שייטת, וגם אם פה ושם לא תצליח כל כך אז לא יעשו יותר מדי בעיות... להרבה שם יש פטורים מכל מיני דברים, ריצות וכדומה... טירונות לא קשה מבחינה פיסית אבל איך שזה נשמע די משעממת...

נצל"ש...

למרות שכולם אומרים שטירונות 02 לא דורשת כושר.. זה נשמע לי צת הזוי.. אין מצב שאין ריצות ארוכות וכאלה בל בכל זאת - יש מצב שלא מריצים 2000 בטירונות 02? (פעם אחת ריצת 2000 לא נחשב
) תודה

janjana

New member
תשובות שלי :)

אם אתה מתגייס למודיעין אתה בטח תעבור טירונות מקוצרת בגלילות. בשביל זה לא צריך כושר. אבל כן תביא נעלי ספורט. הם לא תופסים כל כך הרבה מקום בתיק. בטירונות יהיה לך בטח מד"ס אחד או שניים במשך כל העשרה ימים האלה. חוצמזה, יש גם את הקטע של אימון גופני כל בוקר בערך, שזה קצת מתיחות פה, קצת מתיחות שם, כפיפת בטן אחת וזהו. אם בנות פדלאות (כמוני) יוכלו לעשות את זה, אני בטוחה שלך לא תיהיה שום בעיה עם זה. דרך אגב, גם אני מתגייסת למודיעין ב-16.8 :) אם בא לך לדבר עוד, אתה יכול לשלוח מסר או באיי סי 147047468

InterC

New member
לא ברור לי

לא הבנתי את השאלה שלך על הכושר, כאילו מה גם אם צריך כושר של אצן באולימפיאדה אתה חושב שתצליח להגיע לזה ב4 ימים ?

למעלה