מה שבינך לבינה, אין זה מהאינטרס בפורום. לדעתי "כוסית" גובל בהטרדה מינית! אבל עם חברך שלך, כל עוד הדברים נעשים בהסכמה ובהבנת הכוונה, תעשה מה שאתה רוצה. אבל לא בפורום הזה!!!
היא עורכת דיןומתנדבת במפלגת שמאל ידועה שלא נגיד את שמה אבל צריך להעלים את הלפיד הזה מעיניי העולם רק בושות הוא עושה הזרג...! ווואלה היא היתה חולה על קטע של כוח היתה מתקשרת אלי ובפון עושה לי "מתי אתה בא לזיין לכלבה שלך ת'צורה" עזבי שהי עם אני לא אומר מצצי לי ת'זין היתה נעלבת.. וואלה בחורה כוחנית רצל מפחידה להתקל בה בחיים בלי כימיה רגשית חזקה למה היא אוכלת בלי מלח כמעט את כולם וזה כולל גם בולבולים אז עכשיו תגידו ..........! מה הקשר בין אישה שמכבדת את עצמה לזה שהיא כוסית?
ואאאאוווווווווווווווווו זה כבר פמיזנים כוסית = מחמאה על הגוף אולי זו שפה ירודה אבל הטרדה מינית זה לא אני מאמין שכל אחת רוצה לחשוב שהיא כוסית כלומר שיש לה גוף יפה וחוץ מזה אם אני אגיד למישהיא שיש לה גוף יפה זה הטרדה מינית?? אולי במקום עבודה אבל במקום אחר כאשר אין סמכויות אין זאת הטרדה מינית ואל אני לא מתחיל עם בחורות בלצעוק להם כוסית אני בנאדם עם קלאסה... אבל אתה טיפה מגזים פה
אין קשר!!! אישה יכולה להרגיש "כוסית" ולעשות למען שתיראה "כוסית", אבל היא לא רוצה תשגיד לה שהיא "כוסית" אלא אם כן אתה כבר בייחסים איתה והכל בהסכמה ובהבנה.