למשתתפי הפורום.

resh0

New member
למשתתפי הפורום.

יצא לי לקרוא הודעות שלא מחמיאות עם נשים. זה לא מוצא חן בעיני ואני קרוב מאוד למצב בו אצטרך למחוק הודעות. מילים כמו "כוסית" וכדומה, ממש לא מכובד! פעם יכנו את הבת שלכם כך... אם זה לא יפסק מאליו, אז ה"מחיקון" יעבוד. יש גבול חברים, בוא ונכבד האחד את השני וגם את השניה.

efratdoc

New member
תודה רש.

אנשים יקרים המכנה המשותף שלנו הוא שגם אנחנו אוהבות את הגלים, את האדרנלין ואת הכיף. אז אל תגרמו לנו להתרחק מהים. תנן לנו להנות איתכם. לא משנה אם אנחנו יפות מכוערות חכמות או טפשות. בים וגם מחוצה לו כולנו שווים.

BADbob

New member
יפה ר'ש אבל מה

מה העלבון הגדול בלהגיד כוסית תשמע זה פשוט ביטוי כדי להגיד שלמישהי יש גוף יפה מה הבעיה שאנחנו אומרים את זה לא הגזמת קצת ?

resh0

New member
אז מה בדיוק הבעיה?

אמור שהבחורה הזאת יפה ובעלת גוף יפה לטעמך. אילו הייתי בחורה יפה ובעלת גוף יפה, לא הייתי שיכנו אותי "כוסית". אם אני יכול "להתאפק" ולא להשתמש בביטוי זה, גם אתה לבטח יכול.

../images/Emo31.gif

סתם כבודך כרצונך אבל בחייך סה"כ זה לא קללה או ביטוי רע נראה לי טיפה מוגזם עוד מעט תעשה פה הפרדה בפורום ....

BADbob

New member
תיראה

מה עכשיו כל פעם שאנימ יתאר בת אני יגיד יש לה גוף יפה אני פשוט אומר כוסית מה הבעיה בזה ?!? חוץ מזה מתי שמעתי משתמשים אומרים את זה ובלי קשר תאמין לי אני עד עכשיו אף פעם לא ראיתי איזה משהו מישהו אומר משהו לגולשות פה אבל אתה הבוס מה אני יגיד לך

רוזיA

New member
מי זאת השופלקה הזאת הלו בובה?

יש מצב לעשות עליך סיבוב יא כוסית?

REAL boy

New member
חחחח את רוצה שנגיד

"את בחורה נאה ומושכת מאוד"?ראבאק כוסית הכי טוב=]

resh0

New member
בפורום אחר תוכל (אולי).

בפורום הזה אנו מכבדים נשים ונערות ולא משתמשים בביטויים פוגעים על בסיס מין. מספיק עם זה, אם לא נראה לך תוכל להתלונן להנהלת הפורומים. דרך אגב: אם תגיד למישהי: "את נראית יפה ומאוד מושכת בעיני", הסיכוי שתדחה אותך יהיה נמוך בהרבה מאשר בם תגיד לה: "וואלה, את ממש כוסית"... בנוסף: באם תפנה לבחורה בלשון "כוסית" וזה "יעשה לה את זה", מכאן אני מסיק שחוץ מ"כוס" אין לבחורה הזאת כלום, בהתאמה לך חוץ מ"זין" אין כלום. אני מקווה שהנושא ברור מספיק.

הלוווו טיפה הגזמת

כוסית זה בסך הכל כינוי לאחת שנראית טוב ואללה בקצב הזה עוד 10 שנים תגיד למשהיא שהיא יפה היא תעלב מקום שבוא אי אפשר להחמיא לכאלה שניראות טוב אני מציע לעשות עליו חאווה סתםםםםםם ... אבל באמת מוגזם

resh0

New member
לא, לא שרקתי.

כי זה לא אפקטיבי! תלמד מבעל נסיון... "כוסית", תגיד בין החברה, לא בפורום הזה והצעתי אליך היא שלא גם לפני הבחורה שלדעתך ראויה ל"תואר" הזה. ואם ישנה הבחורה שאוהבת כאשר אומרים עליה "כוסית", כאשר תגיד לה את זה, היא תגיד לך "תודה", תחייך ותסתובב לצד השני לחפש בחור ראוי יותר... הרווחת?

faith2

New member
../images/Emo45.gif רש

אנשימים, תתעוררו! בנות שמכבדות את אצמן לא אוהבות שקוראים להן "כוסית"..תגידו מושכת, יפה, מהממת....אבל כוסית זאת מילה שהיום מעליבה 90% מהנשים.

faith2

New member
../images/Emo45.gif...וואלה מסכימה../images/Emo13.gif

עם כל מילה

שמעו יכול להיות שזה קשור למקום שגדל

ת בו חברה שלי באה מנתניה והיא ממש לא נעלבת מהביטוי אני גדלתי בבת ים ופ"ת ואני לא מחשיב את זה כמחמאה אני אישית לא מבין מה עלבון בזב שמחמיאים למישהיא על הגוף שלה

למעלה