בסךהכלתמידבנאדם
New member
למשתעשעים שביננו!!!
תראו איזה יופי!
העתקתי את זה מהפורום של סמים קלים... חלק חברים כתבו וחלק זה מהמחירון... לפי חייל של מאה שערים של שייגעצ- "גידלתי ירוק,מזה מתוק,ויש עכשיו מה לעשן ניקיתי זרעים וגם גבעולים,עכשיו יותר קל לעשן, אני מכיר בע"פ את כל הסוגים,אני סטלן-מרגיש בעננים.. ויש מבחנה כזאת מגניבה,ויש לה צינור מזהב, ויש לי פה קסס כזו ירוקה,שתספיק לשנים ועכשיו- אני מכיר בע"פ את כל הסוגים,אני סטלן-מרגיש בעננים!! אז נכון שלא למדתי דבר ונכון שלא עבדתי מספיק,ונכון שחוץ מלהתמסטל לא עשיתי שום דבר בחיים, אבל הדלקתי לי ג'ויינט,ומינצ'סתי לי עוד וגידלתי לי 2בנות ירוקות, אני סטלן מקצועי! -אווויאויאויאוי-מקצועי... ולא ממזמן עברה בשכונה ניידת כחולה עם שוטרים הראו "צוו חיפוש" ו"צוו הבאה", למה הם שוב מנסים?! אני צחקתי להם ישר בפנים אני סטלן-תמיד בעננים! אז נכון שלא למדתי דבר ונכון שלא עבדתי מספיק,ונכון שחוץ מלהתמסטל לא עשיתי שום דבר בחיים, אבל הדלקתי לי ג'ויינט,ומינצ'סתי לי עוד וגידלתי לי 2בנות ירוקות, אני סטלן מקצועי! אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב על כמה פרחים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם...נפרק ת'משטרה!" וזה לפי רואים רחוק רואים שקוף של... אממ הגבעטרון?! אולי.. "דיי!נמאס לי מכך הייתי אז מוכרח לתפוס ת'קססה ולעוף.. אל מקום שבו,רק לא אראה אותו, הוא לא יגנוב לי את הבוף.. בן אדם אתה מכור לבאנגים!! עוד שאכטה מבקש, בן אדם-תקנה שקית או שתיים, תן לי לחשש! אך דרכי אבדה שכחתי מי ומה, נתקע בלי מנצ'יס במדבר... ופתאום-שואה! ההוא שוב הופיע, -תשאיר לי משהו למחר!!!!! בן אדם אתה נדבק כמו מסטיק, (בכיאט-)תן לי לחשש, בן אדם-ראשך עשוי מפלסטיק??? -אוף,טוב,תביא ת'אש.." חח נכון מעולה?! טוב אני לא אשים עוד... אבל תנו קפיצה למחירון... אחלה אתר!
www.joint.co.il
ניצן
תראו איזה יופי!