למשועממות וגם למי שלא...הזמנה למשחק

orname

New member
טוב - אז גם אני

את בעלי הכרתי בצורה קצת מוזרה. חברה ששירתה באופן זמני בבקו"ם התלהבה ממנו וסיפרה לי עליו כל כך הרבה עד שבאתי לבקר אותה כדי לראות את האובייקט... דווקא באותו יום הוא לא היה. הסתבר שהוא "תפוס" והיא התחילה לצאת עם חבר טוב שלו. היא עברה בסיס, הוא השתחרר והקשר נותק. שלוש שנים אח"כ היא קיבלה ממנו אגרת שנה טובה (למרות ששלח לכתובתה הישנה. הדוור היה נחמד והעביר...)הם נפגשו ומיד היא החליטה שהוא האחד... בשבילי. היה לי אז חבר, אבל מבט אחד והחלטתי שהוא יהיה בעלי. במשך שנה הוא לא ממש רצה - אבל לא השארתי לו ברירה. אנחנו יחד כבר 12 שנה מתוכן 8 נשואים.
בילדותי הייתה לי טראומה עם חתול שחור שנבהל ממני ואני החלטתי שהוא מתנקל לי. שנים לא סבלתי חתולים. היום אני "אמא" גאה לחתולה רעה ויפה מגזע "פחתול" שאני מטורפת עליה - ולא מסוגלת לראות חיות רעבות ברחוב (במשרד תמיד יש לי שקית אוכל שיהיה...וכבר קרה שנכנסתי למכולת קניתי נקניק ונתתי לאיזה חתול שנראה לי אומלל)
אני אספנית כפייתית של מתכונים וספרי בישול - אבל לא(!!) מבשלת. תחום ההתמחות שלי "ארוחות מיקרו"
התחביב הכי הכי שלי הוא שינה. במיוחד בבוקר (ואני מתחילה לעבוד בשבע!!)
המקום הכי מוזר שלי... מעלית בבניין המגורים של מי שהיה אז הנוכחי... אה.. ואני גם בעלת תואר ראשון בחינוך ללקויי שמיעה - אבל עוסקת באינטרנט

talib3

New member
הרבה זמן לא כתבתי...

המשחק הזה פשוט מדליק...
שרתתי ליד אילת ובאחד האפטרים הכרתי את בעלי ומאז אנחנו ביחד כמעט שמונה שנים.
בעלי הוא הראשון שלי, ובביקור הראשון שלי אצל הגניקולוג הייתי בתולה ובאתי לבקש גלולות (היום בדיעבד לא הייתי צריכה גלולות בכלל).
אני צמחונית
למדתי חינוך לגיל הרך ועזבתי אחרי שנתיים, וכמו כן למדתי מדעי התנהגות, מינהל וכלכלה ועזבתי אחרי שנה.
אחרי שעזבתי את הלימודים החלטתי לממש את אהבתי וכיום אני טכנאית ציפורניים,יש לי מכון בבית ואני אוהבת כול רגע.

מצטרפת למשחק (וגם רשמית לפורום)

אנסה למצוא את הדברים הפיקנטיים :
בגיל 4 התעקשתי ללכת לבית כנסת עם כיפה על הראש. הייתי הילדה היחידה שעשתה את זה, ועד היום ותיקי בית הכנסת זוכרים את זה (אגב - אני לא דתיה)
עשיתי את זה יותר מפעם בחוף הים. באחת הפעמים כשהיינו על מכסה המנוע, עברה מולנו משטרה
בפעם אחרת, הייתי עם השותף לדירה, של אותו אחד מהסיפור הקודם, גם כן בחוף הים, והרכב שקע לנו בחול, כך שנאלצנו לקרוא לשותף שיציל אותנו. השותף בא, חילץ את הרכב, לקח אותי לרכב שלי, והתחיל איתי. המשכתי להיות בקשר עם שניהם (לא בשלישיה) במשך תקופה.
כל החיים שנאתי חתולים, או יותר נכון לא אהבתי. לפני הנישואים בזמן ההכנות לחתונה, בעלי שכנע אותי לקחת חתולה, והבטיח שהוא יטפל בה. היום אני מאוהבת כל כולי בחתולה (פרסית) שלנו, אבל עדיין לא אוהבת חתולים אחרים.
עם בעלי דיברתי תקופה מאוד ארוכה בטלפון ללפני שנפגשנו. מאז שנפגשנו - במטרת ידידות בלבד, אנחנו יחד.

O.K. ביקשת, אז...

אני ובעלי הפכים לגמרי... חוץ מזה שהוא גדול ממני ב- 9 שנים, הוא גם נמוך ממני (אפילו כשאני יחפה והוא עם הנעליים הכי גבוהות שלו, נעלי צבא אני עדיין עוברת אותו), אני חילונית הוא מסורתי, אני טיפוס לילה, הוא טיפוס בוקר, דעות פוליטיות ימין ושמאל, אני אשכנזיה הוא מזרחי. אני הבלאגניסטית בבית, הוא המסודר (שתמיד צריך לסדר את הבגדים שאני מפזרת) בטוח שאם אחפש אמצא עוד...
כשהכרתי את בעלי, (בגלל ההפכים הרבים ובעיקר בגלל הפרש הגילאים) לא רציתי להיות בקשר חברי איתו, תמיד אמרתי לו שאנחנו רק ידידים, אין לי מושג מתי קרה שנהיינו בעצם חברים של ממש, עד היום אנחנו צוחקים מזה שתמיד אמרתי לו שכנראה אהבתי אותו (הוא אהב אותי בסביבות גיל ה- 18) רק בתת מודע...(הוא טוען שככה למד מילה חדשה בלקסיקון שלו) אנחנו סופרים שנות היכרות ולא שנות חברות.
אני עצלנית בצורה בלתי רגילה, לא למדתי שום דבר מעבר ל- 12 שנות לימוד הרגילות... (האמת ניסיתי פעמיים ללמוד מעט יותר, אבל פעם אחת לא נפתחה כיתה ופעם שניה לאחר שהתחלתי ללמוד המוסד לימודי פשט את הרגל) אני רק מפרגנת ומצדיעה לכל מי שלומדת, כי אני עדיין עצלנית!!!
האמת זה די מביך, עד היום (אני בת 30) אני שומרת (אצל אמא, כדי שבעלי המסודר לא יזרוק לי...) את הבובות שלי, את ה"מכתביות" שלי, את הגלויות של האוסף...ועוד... ולא יכולה לזרוק!
כשהייתי קטנה (כיתה א', ב') אני וחברה שלי (שלצערי אנחנו לא בקשר ממש מזמן, מקווה שהיא לא קשורה לפורום הזה) היינו מחפשות מורות ובודקות אותן, היינו מכנות אותן "אמא טובה" ו"אמא רעה" בהתאם להתנהגות שלהן בהפסקות או בכלל,לפעמים גם נשים אחרות, המטפלת שלה וכו'...במסטיק עלמה של עלית, למי שזוכר (קיים עדיין?) יש תמונה של אשה מסויימת, ואמרנו עליה שהיא "אמא רעה", בגלל שהיא שייכת למסטיק שעושה "חורים בשניים"...

baby4me

New member
לא יכולה להשאר אדישה למשחק...

הייתי המלצרית של בעלולי המתוק, מאז אנחנו משרתים אחד את השני.
שבוע אחרי שהכרנו, הגעתי אליו לדירה עם מיליון דברים נורא שימושיים שהוא ממש חייב שיהיו לו בבית (סבוניה לסבון הכלים, ספוג למקלחת ועוד). מזל שהוא לא נלחץ וברח....
חצי מהחיים שלי עברתי בחו"ל...
אין לי סבלנות לילדים בכלל ותמיד שנאתי לעשות בייביסיטר, מה שלגמרי סותר את הכמיהה הכל כך חזקה שיש לי לילד משלי
פעם בחו"ל צחקתי על מישהי (בעברית) שיש לה שיער כתום ושהיא נראית מגוחכת ומזעזע ועוד ועוד פנינים...ואז היא הסתובבה אלי וענתה לי בעברית "תודה רבה".מיותר לציין שכמעט קברתי את עצמי באדמה מהפדיחה..אבל הייתי עוד ילדה אז סלחו לי
אני כל שבוע מנסה לפתור את תשבץ האתגר ולעולם לא מצליחה לסיים את כל ההגדרות...

חבובי

New member
מוסיפה גם את שלי...

אני לא בטוחה שיש לי 5
, אבל נתחיל ונראה:
שנתיים (!!) לפני שהכרתי את בעלי, בת דודה שלי לקחה אותו טרמפ הביתה מישיבת ההסדר שבה למד. כשהגיעה הביתה, אמרה לאמא שלה "מצאתי לחבובי (*השם שמור בערכת..) חתן".... כשהיא הציעה לי להכיר אותו, אמרתי לה שאני לא מוכנה בשום פנים ואופן לצאת עם בחור שגר במרחק 2 דק' הליכה ממני - וכך לחסוך את הפאדיחה של "אם זה לא ילך"...
(שנתיים לאחר מכן) התחלתי לצאת עם בעלי רק כי ידיד משותף שלנו הכריח אותי! 5 דקות לפני שהוא התקשר אלי עוד התווכחתי עם אותו ידיד שאני לא רוצה לצאת איתו, והוא אמר לי שאין ברירה, כי הוא כבר נתן לו את מס' הטל', ואם זה לא ילך אז "עלי"...
אני כ"כ מודה לאותו ידיד... ומטורפת על בעלי!
אני מאוד (!!) אוהבת ילדים, ומתה לאחד משלנו...
אני אוכלת את עצמי על 3 החוד' הראשונים של נישואינו שבהם לקחנו גלולות, ומרגישה שבזבזתי סתם זמן... בסוף היו לי 5
, ובעצם אפילו יכולתי לכתוב עוד...

מצטרפת...

ביום שפגשתי את בעלי ידעתי שאיתו אני יתחתן,הוא הדבר האמיתי האושר,המשענת,הגב,החברה הטובה,בקיצור הוא הבעל בה' הידיעה.
אחרי חצי שנה של הכרות כבר הינו נשואים,ועכשיו כבר חלפו שנתים+.
איבדתי תאומים לפני כמעט שנה - היום בבטחון מוחלט אני יכולה לאמר שזה מאחוריי!!
המענין הוא שאני מסתכלת סביבי ורואה הורים עם תינוקות בוכים וצווחים, ושכל הזמן צריך לתמרן איתם אני ממש ממש לא מקנאה בהם להפך אני מתה על השקט שלי,ועל החופש שלי על היכולת לעשות מה שבא לי בלי לדפוק חשבון מה,איך,ומתי... על האפשרות לבקש מהאיש $$$$ וללכת לקרוע תעיר בלי לדאוג למי יהיה עם הילדים...
אני האישה הכי מפונקת עלי האדמות! בעלי מעריץ אותי,ומפנק אותי בלי סוף לא היה דבר בעולם שביקשתי ממנו ולא קיבלתי.מהדבר הכי זעיר לדבר הכי גדול... אני סה"כ צעירונת וחייה ברמת חיים כאילו אין מחר... הכל בזכות הבעל. טפו... טפו... טפו...
אנחנו עושים את זה כל יום - מתוך
נטו - כבר גילינו שלא ככה נביא ילדים לעולם,אך זה לא מונע מבעדנו...
בעידודו לקחתי מנוחה ולא המשכתי עם הטיפולים מאז ההפלה,ולא מתכונת להתחיל בקרוב - מהסיבה הפשוטה שהפסקתי להיות בלחץ.

למעלה