למשועממות וגם למי שלא...הזמנה למשחק

באמונה

New member
למשועממות וגם למי שלא...הזמנה למשחק

משחק חדש(בעצם לא כל כך, אני גונבת אותו מפורום תאומים ושלישיות, שלקחו ת'רעיון מפורום מנהלים, אז הקרדיט להם!) אז זה הולך ככה: כל אחד כותב נגיד חמישה דברים שלא כתב פה אף פעם, כמה שפחות בנאלי - יותר טוב. אני מצרפת קישור כדי שתבינו במה מדובר... אם הורים לתאומים ושלישיות מצאו לזה זמן- אני חוששת שאצלנו אין תירוצים... (אותי השרשור של אנשים שאני לא מכירה ניטרל להמון זמן, מעניין מה יהיה פה שאני קצת יותר מכירה.)

טלי אבג

New member
אמונונת שעה שתיים

זה זמן לישון. ולא לשחק. צ'יק צ'ק למיטה. בנתיים אני יחשוב על שלי.

הזדמנות להציג את עצמי...

אני עוקבת אחריי הפורום הזה כבר המון זמן, ולא תמיד מצליחה לאזור את האומץ וממש להיכנס לכאן. אתם בית חם ובאמת מקום מדהים, אבל כנראה שההמנעות שלי היא חלק מהתהליכים שאני עוברת בתהליכי הפוריות
ובכל זאת, קצת על עצמי...
אני בת 29, נשואה 5 שנים לבחור שאני איתו מאז גיל 18 (כן, כבר יותר מ-11 שנים ביחד...), ומנסים להרות כבר שנתיים ללא הצלחה
אמי נפטרה לפני כשמונה שנים, כשהייתי בת 21. חוויה קשה שכואבת במיוחד בתקופה זו של טיפולי פוריות.
אני אוהבת מאוד לעסוק במלאכת יד (ציור, פיסול, רקמה, תפירה וכו' וכו'), ומנגנת קצת בגיטרה (הודות לבעלי
)
אני ה"בחורה הכי חזקה בעולם" (...), חוץ ממי שממש ממש קרוב אליי אף-אחד לא יכול בכלל לדמיין מה אני עוברת, אבל בלילה...כשהבעל מחבק...אני מרשה לעצמי להתפרק ולבכות כאילו אין מחר...
אני רוצה ילד/ה, אני יודעת שיהיה לי ילד/ה רק מקווה ששום דבר לא ישבור אותי בדרך...
אהמ...יש עוד הרבה, אבל אני חושבת שזה בסדר כהתחלה... (התקבלתי?!
)

נרי כ

New member
בטח שהתקבלת. תשתי קפה לפני שאת

עוברת (במהרה בימינו) לפורום משמאל (הורים אחרי וכו')? הלוואי שזה ייעשה לך קל יותר עם הזמן. ככל שיצאתי יותר מהארון וככל שמצאתי רופא שאני יכולה לסמוך עליו, זה נעשה יותר ויותר אפשרי.

תודה../images/Emo24.gif ו"חשיפה"....../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

לא התכוונתי להיחשף בשמי כאן...אבל כיוון שלא ממש שמתי לב שלא החלפתי שם
וכבר נחשפתי..., אז החלטתי כבר להישאר פה חשופה. נו, עברתי עוד שלב...

באמונה

New member
כשכתבתי- הלילה רק התחיל,והנה שלי:

אוף נמחק לי הכל! מחדש: טלי!אחרי שכתבתי את ההודעה אתמול בלילה, הלכתי להתקלח וחזרתי למחשב...כך שהנחתי ראש על הכר אחרי 4 וחצי...היו זמנים בהם בשעה כזו כבר קמתי לאוטובוס... כן, כשעובדים מעט שעות ואין גוזלים בבית -אפשר להיסחף. אז הנה שלי: 1. אז שעות שינה מטורפות- ברור.
אוהבת לישון אבל לא תמיד מתי שכולם!
2. בעלי טוען שאני קריזיונרית, אני?! קריזיונרית? מה?? ל#$%$%^%^ אני ממש לא... אה...אולי קצת...מה לעשות-צודק! וחולה עליו הכי שבעולם(אהההם, אבל זה לא חדש...
) 3. אחד הבליינדייטים שלי היה ממש בליינד ואסף מישהי אחרת שחיכתה לבליינד שלה... מיותר לציין שהעדפתי שיישאר איתה...
4. בצעירותי אהבתי מטרנה,(לא לדאוג,לא רמדיה...)
אה,שכחתי לציין:לא ת'דייסה מוכנה אלא ת'אבקה.אה,עוד משהו:צעירותי=תיכון! 5. אני מכותרת
: בשלושת הרחובות הסובבים אותי יש רק עוד זוג אחד ב"ממתינה" כל השאר גם אלו שהתחתנו לפני פחות משנה חובקים ב(ט)ן (=בן או בטן או שניהם או יותר...) כך שזה אולי מסביר את סעיף 2. ... סתאאאם! אוי,
מקוה שעוד תדברו איתי אחרי זה... אז שנשחק תמשחק הזה כולנו במהרה בפורום משמאל!!! אני

neta2

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי ../images/Emo6.gif יפה יפה לך!

הלוואי שבקרוב תצטרפי לחברה משהכונה

neta2

New member
הסיפורים שלך. בעיקר זו עם הבליינד

חוצמזה,ףתהני - את עם חושומור בריא!

einav8

New member
O.k אני אתחיל....

1. החתולה של כל כך שמנה שהבטן שלה כבר מנגבת את הריצפה..
2. אני בת 29.5 ונשואה כבר 8.5 שנים (ואני לא דתיה). 3.חודש אחרי שהכרתי את בעלי - עשינו קעקוע קטן עם האות הראשונה של השם(של הבן זוג), האמת היא שהתכוונו לרשום את כל השם אבל המקעקע לא הסכים..
4. מפנטזת על לגור בעירה קטנה באיטליה(וששם יהיה לי עסק משלי). 5. ואחרון החביב: שהיינו קטנים ההורים שלי טסו לחול והשאירו אותי לשמור על האחים של במשך יום אחד בלבד (בחופש הגדול), ניצלנו את ההזדמנות והוצאנו נילונים ענקיים, פרסנו אותם על הדשא,פתחנו את צינור המים ועשינו "גלישה".... (אגב השכנה הלשינה...
)

אפרסקה

New member
כל מה שרציתן לדעת ולא העזתן לשאול

בילדותי ביליתי חמש שנים בברזיל, דיברתי את השפה כמו native וקראתי מגיל חמש גם בעברית וגם בפורטוגזית. כשחזרתי לארץ החלטתי בעקשנות של ילדה בת שמונה שבארץ ישראל מדברים רק עברית. היום אני לא יודעת מילה בפורטוגזית (טוב, משפט או שניים סמליים) ואני אוכלת את עצמי.
בתור ילדה כתבתי שירים אבל החלום האמיתי שלי הוא לכתוב סיפורת
(מי יודע אולי יום אחד יתגשם). בכיתה ד' שלחתי שיר שלי לתחרות בעיתון של החברה להגנת הטבע "פשוש" (מישהו זוכר?) וזכיתי במקום שני
. זכיתי ב-250 מדבקות למחברת עם פרחי ארצנו שהספיקו לי עד סוף יסודי.
בבית הספר תמיד הייתי התלמידה הכי טובה ותמיד כל התעודה שלי הייתה "טוב מאוד" יד וספורט שתמיד היה לי "חלש"
.. וזה מסביר למה הרעיון של להזריק לעצמי נראה לי משוגע. מילא להזריק, אבל להכין את הזריקה? עם כישורי הידיים הגרועים מאוד שלי? מעניין לאן זה יוביל...
הבחור שיצאתי איתו לדייט הראשון שלי אי פעם, שהיה גם הדייט הראשון שלו אי פעם, התאבד לפני שנתיים
. אני יודעת שזה נשמע רע
אבל אני ממשיכה להתעקש שזה לא קשור אלי ועל הדייט שלנו כבר מזמן חל חוק ההתיישנות...
בחטיבת ביניים אני ושתי חברותי הטובות הערצנו את להקת "מנגו", היינו יושבות שעות מול הטלביזיה ולומדות בעל פה את הרקודים שלהן ואז מופיעות עם זה בבית הספר. בחתונה שלי, באופן ספונטני ביותר, עלינו שלושתינו לבמה ושרנו את "חשמל זורם בכפות ידייך". היה משעשע
זייפנו בצורה שלא תאמן ואנשים עד היום לא שוכחים את זה...

טוב, ננסה....

את בעלי ממש ממש לא רציתי. הוא נורא הציק - ובסוף זה השתלם...
אני בת זקונים ומפונקת להפליא (אז מה אם אני בת 29????)
יש לנו שלוש חתולות וכלבה אחת
יש לי עוד שלוש עבודות להגיש בשביל התואר
אני תמיד דוחה הכל לרגע האחרון, ואם אפשר אז למועד לא ידוע

baby4u

New member
../images/Emo42.gif גם אני מנסה...

אני הכי אוהבת חופשות על חוף הים שכל היום לא עושים כלום חוץ מלרבוץ לקרוא ספרים ולהשתזף...
אני בוכה בסרטים ממש בקלות ובכמות...
אני כבר חבולה מהאכזבות במסע הזה לעוד ילד, למרות שתמיד ידעתי בפנים שאני יגיע לשלב הזה של ה- IVF לא יודעת למה...
אני המון שנים בלונדינית...
אני מאד אוהבת לישון המון..

ellieg

New member
../images/Emo12.gifhere I go....

נולדתי וגדלתי בקנדה עד שהורי עלו ארצה בגיל 13. אני מבינה 3 שפות (לא יצא לדבר צרפתית מאז שהגעתי. נמאס לי ששואלים אותי איך זה שם ועושים לי פרצןף של "למה נשארת??"
חברת ילדות מאוד טובה שלי נפטרה מסרטן לפני שלוש שנים ואין יום שאני לא חושבת עליה.
אני מאוד אוהבת לבשל ולדעת הסובבים אותי גם כן מצליחה. כעט אני בקטע של אוכל מקסיקני וכמה שיותר חריף יותר טוב.
השירות הצבאי עשיתי באילת, היה כיף חיים (כל משאתם מדמינים) והיה לי רומן עם גבר בן 36 באותה תקופה. (הראשון מבין שנים עם גברים מבוגרים).
היה לי quicky במלון 5 כוכבים בי"ם בשירותים מפואר מצופה שיש מהרצפה עד לתקרה. (באמצע משמרת עבודה) על המקרה אני אספר לבנות שלי בגאווה.(שיהיו לי)

פליאה 4

New member
באמונה כל הכבוד על הרעיון מועכשו אנ

בפורום השני יש יותר הענות אז קדימה זה נורא מצחיחק ומעניין קצת על עצמי א. בכיתה יא העיפו אותימ האולפנא (בית ספר) ולא היה לי היכן ללמוד כיתה יב והמצחיק שבשירות לאומי נשארתי להדריך באולפנא.הייתי תלמידה מופרעת והעיונשים שקיבלתי אני מיישמת אותם על תלמידי ב. הייתי 4 שנים קומונרית בבני עקיבא שזה טירוף חודש לפני שהתחתנתי עזבתי ג. בעלי קטן ממני בשנה ד. בעלי חושב שאני משוגעת כי אני מאוד מתגעגעת לטכניון שם המגורים היו קטנים ולא היו לנו כ"כ תנאים לעומת עכשו שאנחנו גרים בדירה כמו כל זוג נורמלי ה. כולם תמיד מכנים אותימ ילדה גם שהלכתי לעשות את ההיסטרןסקופיה האחות אמר איפה הילדה באתי לשחרר אותה ואני עוד הולכת עם כיסוי ראש

למעלה