למשהו יש רעיונות....

sheep 007

New member
למשהו יש רעיונות....

למשחקים שאפשר לשחק ולעשות באוטובוס בדרך לטיול?

Bassman

New member
...

קודם כל, שווה להריץ חיפוש בפורום-היו ים רעיונות. משחקים באוטובוס זה בעיה כי החניכים לא יכולים לקום מהמקומות. המלצה- משחקי תמונות (ראש העין, אי בודד, סי שבור) שהם צריכים לנחש את המושג. אפשר לעשות את זה גם על מקומות בארץ. (ראש פינה- לצייר ראש מרובע) שווה לשבת ולחשוב. עוד דברים- בינגו דרך. לחלק לאנשים לוח של 3 על 3 (זאת אומרת 9 ריבועים) שבכל אחד יש תמונה של מש הו שהם יראו בדרך (לא בכולם את אותן תמונות). כל פעם שהם רואים משהו הם צריכים לסמן איקס על התמונה ומי שמסיים את הדף ראשון מקבל ממתק. שווה לעשות נסיעה בדרך קודם כדי לראות מה יש, וזה די מאבד את הקטע אם נוסעים דרך כביש 6.... ארבל.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

יש קצת בעיה עם חיפוש כרגע בפורום כי הוא לא מופיע ברשימת הפורומים. כרגע אין אפשר לעשות חיפוש בפורום שלנו אלא צריך לעבור עמוד עמוד...ולמצוא בצורה ידנית.

:O

יש לי משחק משעשע.. לספר את כיפה אדומה בלי: ו', אז, שם. אם מישו אומר את המילה, הוא נותן ממתק, ומי שמצליח לספר את הסיפור בלי להגיד את זה מקבל את כל הממתקים! אם אף אחד לא מצליח, הם הולכים למדריך ~שמנה~

yep

יותר ממתקים!

Spidi man

New member
למה ספק ? ../images/Emo12.gif

דווקא אפשרי. אם יש פרטנר ומדריך טוב, הכל אפשרי. מה שקובע זה איך המדריך מדריך ואם יש לו את כושר ההדרכה הדרושה לכל הפעלה והפעלה. יש מדריכים שבכל מצב וזמן יעשו הדרכה מעולה מכל הבחינות.

Bassman

New member
כן, אבל לתת ל30 ילדים לנסות לספר

סיפור שלוקח 15 שעה לספר... מתישהו תאבדו ריכוז.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אף פעם אין 100%, כמעט לא משנה מה תעשה לא תמיד כולם ישתתפו בפעילות, וזה מנסיון רב שיש לי. תמיד יהיו 5 בצד, 10 בצד וכו'. ולדעתי זה הרעיון המרכזי בהפעלת אוטובוס...כמה שיותר זמן. להעביר נסיעה ארוכה במשחק מהנה. וכמו שאמרתי קודם, תלוי מי הם התלמידים. יש כאלו שלא יאבדו ריכוז במהירות ואפילו יוכלו לסיים את המשחק, ויש כאלו שיאבדו אותו אחרי חצי שעה

Bassman

New member
ועדיין, לטעמי, ולדעתי בלבד-

זה לא משהו שהייתי עושה
קשה לשמור אותם מרוכזים...

Spidi man

New member
../images/Emo13.gif

לדעתי זה הכל תלוי במדריך. לא בסוג ההפעלה או בסוג ההדרכה. כמו שאומרים, המדריך עושה את ההדרכה, לא ההדרכה עושה את המדריך

f o x g i r l

New member
משחק ענק! תרשי לי להוסיף משהו

מאתגר ל'איזה מילים אסור להגיד'..או יותר נכון הברות
. לא להגיד 'אה'
.

למעלה