למשהו יש ניסיון עם EASY FOREX

ZS CA

New member
למשהו יש ניסיון עם EASY FOREX

אני עומד לפתוח חשבון שם ורציתי לשמוע על התנסויות איתם. חן חן

ZS CA

New member
איפה בדיוק אני רואה?ספר על הניסיון שלך איתם

ZS CA

New member
חבר'ה ,תודה על התגובות ,אני אשמח אם

תפרטו למה לא מומלץ, ומה כן מומלץ לדעתכן ונסיונכם. תודה

yshay5

New member
באתר forexbastards.com מגוון דיעות על ברוקרים

באתר forexbastards.com תחת הכותרת BROKER REVIEW תמצא מגוון דיעות על ברוקרים שונים כולל EASY-FOREX כמו-כן אם תנבור בארכיון של פורמים למט"ח השונים גם תמצא דיעות של סוחרים על חברות מט"ח השונות

אפרופו הונאה....

האתר הזה זה אחד ההונאות הגדולות שקיימות בשוק המט"ח. האתר שייך לבחור קנדי שקורא לעצמו פליקס (לא שמו האמיתי)... באתר הוא מייחצן ארגונים שיש לו שותפות בהם...ומשמיץ ללא כל קשר דברים אחרים.... אם בא לכם לנסות...תשאירו לו את המייל "לעדכונים" ואז הוא ועוד ישראלי בשם אבי פרסטר יתחילו להציע לכם הצעות במייל מפה ועד להודעה חדשה.... יום טוב.

gilush

New member
פראיירים לא מתים כידוע שילך לפינוטק שילמד לקח

לא לסחור עם פינוטק

בהחלט מצטרף אליך מנסיוני. אני לא יודע אם הם רמאים או לא אבל... מתקשרים אליך ללחוץ לפתוח עיסקאות גדולות, ולוחצים עליך לסחור בזמן הניוז שכידוע זה הזמן הכי מסובך. ובכלל מה זה הדבר הזה שברוקר מתקשר אליך ללחוץ לסחור עוד לפני שאתה מיומן. בכללי מהתרשמותי מחברות ישראליות כמו גם מט"ח 24, לא הייתי ממליץ לסחור עם אף חברה ישראלית רק עם חברות גדולות בחו"ל, אחד הדברים הכי מצחיקים ומעצבנים כאחד שבחברות הללו אתה צריך לבקש קוד לפתיחת דמו, אני במטא טריידר למשל פותח כמעט כל יום שתי חשבונות דמו בלי להתחנן לאף אחד.

למעלה