למר סבג "היקר"

למר סבג "היקר"

אני כבר לא יודע מה לחשוב על כבודך !!! את כל הזמן מחפש לפגוע במישהו כאן ולצערי גם מצליח . נימאס לי שאתה מתנהג כמו החכם מכולם אתה חוזר ופוגע ללא סיבה באנשים כאן אין לך גבולות לצערי , כמו תמיד גם עכשיו אני ימתין לתגובתך המתנשאת אבל אני כבר חסין לשמחתי. אני יגיד לך משהו אישי בגלוי לעיני כול כואב לי שאני לא רואה כאן את ירון אבל יכאב לי פחות עם אני לא יראה אותך. תחשוב על זה גיא

לך יכאב....

אבל לרוב אנשי הפורום השפויים לא יכאב כלל. להפך אנו נשמח אם כבודו יואיל לחסום את מר סבג מלכתוב כאן בפורום את הודעותיו מחרחרות הריב והמדון. זאת לאחר אין ספור של אזהרות שהופנו לעברו על ידי כבודו.

usa2003

New member
גיא , מצטער ככה לא מנהלים פורום...

ועוד אתה כותב שהוא מצליח לפגוע בי . חה חה חה . אם לא הבנת מדובר באדם שמבקש עזרה ,חייבים לעזור לו! אני מודיע לכולם .דוד סבג היקר סליחה אם פגעתי בך . כולנו אוהבים אותך דוד סבג אתה אדם יקר וגדול שפועל לטובת כולנו ! עכשיו אני ממהר לטיול אופניים שיש לי מחצות הלילה עד אור הבוקר טיול מים לים מקרית ים לכינרת חוף קבוץ גנוסר מחוזות ילדותי שם גדלתי והתחנכתי.

איפה בדיוק ראית שכתבתי שהוא פוגע

בך usa2003? אני אמרתי את דבריי בכללי ולא יחסתי למישהו ספציפי אני מבקש לא להכניס לי מילים לפה!!! ואיך בדיוק מנהלים פורום אני טירון לא יודע .

usa2003

New member
את כל הזמן מחפש לפגוע במישהו כאן ול

אתה כל הזמן מחפש לפגוע במישהו כאן ולצערי גם מצליח . אנא פרש את המשפט הזה שצרפתי לך ... במישהו ---> הכוונה למישהו מסויים . ועוד אתה מגדיר זאת כהלצחה ?! אני מעט מופתע ממך ידידי היקר . בי אי אפשר לפגוע כי אני פועל כחוק ! זה שהחוק לא מתאים למספר חברים בפורום זה בעיה כבר אחרת . ולידיעתך כיהנתי כשנתיים ביו"ר ועדת ביקורת של תיזמורת הנוער העירונית בלוד .אני בדקתי את החשבונות שלהם! לאחר שביקשתי לפרוש צרף אותי בני שפר להנהלה של האגודה של התזמורת בה אני חבר. מר בני שפר ביקש ממני אישית להצטרף לאגודת התיזמורת . אמר לי אני רוצה שתבדוק שהכל כאן תקין ! אם אתה תגיד שהכל בסדר אז אני יהיה שקט , וכך היה ! כולנו יודעים שהכל שם בתזמורת מתנהל כשורה ואלו היו חוות הדעת שלי . עכשיו תבין איזה רפש יש לך בפורום. ----> ממש חירייה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו היעד הוא גיא? מר אושה?

יש לי חדשות בשבילך... בך אי אפשר לפגוע, אתה פגוע מילדות ולכם חברי הפורום, לדעתי צריך להעיף את מר "טראבל מייקר" מר אושה.

ס ד

New member
תימהוני, אתה מבין למה היא מתכוונת

כשהיא כותבת 'פגוע מילדות'? או שזה רק בתת ההכרה?

ס ד

New member
מר גיא. דייק בדבריך - אני לא פוגע

ב א נ ש י ם אני כן פוגע בתמהונים. גם בכלא לא אוהבים סוג כזה של אנשים. אנא דייק בדבריך, תודה.

AvihayA

New member
מר סבג, כל איש הוא בן אדם

ומה שכנראה גיא מתכוון שכל פגיעה בכל אדם פסולה !!! (גם אם אתה מגדיר אותו "תמהוני" עדיין הוא אדם). אתה יכול להתנגד לדיעותיו, אבל עצם הירידה לפסים אישיים צורמת ופסולה. אני בטוח שתסכים איתי שכולנו חברים בפורום לצורך החלפת מידע ועשייה בשטח ולא כדי לפגוע, לקטול, להרוס ... לא בפורום הזה !!!

דודו34

New member
שאלה חשובה ../images/Emo11.gif

תגידו אני כבר מבולבל... האם מדובר בפני הפורום כפני העיר או להיפך? כל מי שייכנס לפורום יקרא קצת ומייד יבין שזה סוג האנשים הקיימים בעיר שלכם, ולכן העיר שלכם ניראת כמו שהיא. כולם כאן גיבורים, במקום לשבת ולריב כל היום... תבדקו כמה עולה להגיש בג"צ כנגד מקבלי ההחלטות בעיר שלכם, תרכזו את הכסף ויאללה לדרך. ויפה שנה קודם

ס ד

New member
ממש לא קשור לדעה כזו או אחרת.

אלא להשלכות של גורם מופרע ומפריע שפגע וממשיך לפגוע באנשים רק בגלל שהוא פגוע בראשו... אין לי בעיה גם עם אנשים שהולכים על ראשם, אוכלים את ציפורניהם ומהללים את בן לאדן. אינני מוכל לסבול אנשים שבמעשעהם הם פוגעים באופן ישיר באחרים. אז אנא אל תבלבלו בין ויכוח לבין עבודת נקיון...

למעלה