למרק

איב 1

New member
למרק

בקשר לזנות - זה לא מה שאמרתי. הכוונה שלי היתה היא שזנות ומין ללא אהבה (שזה הנושא שעליו דיברנו) הם שני נושאים שונים. בחורה יכולה להחליט שהיא נכנסת עם מישהו למיטה בלי להרגיש כלפיו כלום - רק כי בא לה עליו. לעומת זאת זונה נכנסת למיטה עם כול אחד עם זין ו200 ש``ח בכיס כדי להרוויח כסף. זה כמו להשוות אדם שאוהב לנהוג לנהג אוטובוס - נהג אוטובוס זה פרנסה זה לא בהכרח כי הוא רוצה לנהוג או כי הוא אוהב את זה. מקווה שהבהרתי את דבריי איב

markrin

New member
איב,זה שונה ודומה..

בשני המקרים-אין כל רגש בעינין עד כדי זה הגיע,שנשים רבות ברוסיה הקומוניסטית פיתחו מין אורח חיים שלא הפריע להן להתפרנס ממין ועוד לקרוא לזה עיסוק לגיטימי אם הוא נוצר למטרות פרנסה..למשל. כדי להגיע למצב שכזה,כפי שתיארת.. צריך ראשית להפריד במודע בין רגש וסקס אחרי שנוצר החיץ הזה אפשר להמשיך עם זה הלאה ולהגיע למסקנה שלמשל סטודנטית-למטרת לימודים יכולה להיות נערת ליווי. הנתק הפסיכולוגי הזה,גורם גם ליכולת לעשות סקס למטרת סקס בלבד.ולדעתי-זה ממש אותו המקרה.ראשית-יוצרים הפרדה בראש. .מרק

markrin

New member
איב,זה שונה ודומה..

בשני המקרים-אין כל רגש בעינין עד כדי זה הגיע,שנשים רבות ברוסיה הקומוניסטית פיתחו מין אורח חיים שלא הפריע להן להתפרנס ממין ועוד לקרוא לזה עיסוק לגיטימי אם הוא נוצר למטרות פרנסה..למשל. כדי להגיע למצב שכזה,כפי שתיארת.. צריך ראשית להפריד במודע בין רגש וסקס אחרי שנוצר החיץ הזה אפשר להמשיך עם זה הלאה ולהגיע למסקנה שלמשל סטודנטית-למטרת לימודים יכולה להיות נערת ליווי. הנתק הפסיכולוגי הזה,גורם גם ליכולת לעשות סקס למטרת סקס בלבד.ולדעתי-זה ממש אותו המקרה.ראשית-יוצרים הפרדה בראש. .מרק

markrin

New member
איב,זה שונה ודומה..

בשני המקרים-אין כל רגש בעינין עד כדי זה הגיע,שנשים רבות ברוסיה הקומוניסטית פיתחו מין אורח חיים שלא הפריע להן להתפרנס ממין ועוד לקרוא לזה עיסוק לגיטימי אם הוא נוצר למטרות פרנסה..למשל. כדי להגיע למצב שכזה,כפי שתיארת.. צריך ראשית להפריד במודע בין רגש וסקס אחרי שנוצר החיץ הזה אפשר להמשיך עם זה הלאה ולהגיע למסקנה שלמשל סטודנטית-למטרת לימודים יכולה להיות נערת ליווי. הנתק הפסיכולוגי הזה,גורם גם ליכולת לעשות סקס למטרת סקס בלבד.ולדעתי-זה ממש אותו המקרה.ראשית-יוצרים הפרדה בראש. מרק.

markrin

New member
איב,זה דומה וגם קצת שונה

בשני המקרים-אין כל רגש בעינין עד כדי זה הגיע,שנשים רבות ברוסיה הקומוניסטית פיתחו מין אורח חיים שלא הפריע להן להתפרנס ממין ועוד לקרוא לזה עיסוק לגיטימי אם הוא נוצר למטרות פרנסה..למשל. כדי להגיע למצב שכזה,כפי שתיארת.. צריך ראשית להפריד במודע בין רגש וסקס אחרי שנוצר החיץ הזה אפשר להמשיך עם זה הלאה ולהגיע למסקנה שלמשל סטודנטית-למטרת לימודים יכולה להיות נערת ליווי. הנתק הפסיכולוגי הזה,גורם גם ליכולת לעשות סקס למטרת סקס בלבד.ולדעתי-זה ממש אותו המקרה.ראשית-יוצרים הפרדה בראש. מרק.

איב 1

New member
למרק - זה קצת דומה והרבה שונה

אני מסכימה איתך בקטע של ההתנקות בין הרגש לסקס במקרה של נערת הליווי. אבל בקטע של סתם זיון אין התנתקות - בא לי עליו אני מזיינת אותו ושולחת אותו לדרכו. אין התנתקות ואין רגשות.

markrin

New member
טוב,לא שונה מי יודע מה..

נערת ליווי כבר לא מרגישה כל רגש וגם לא נהנית מהסקס. סקס למען סקס-גם כן אין כל רגש,אבל אולי נהנים מהסקס..תלוי. אני כבר אמרתי לך-שאני אפילו לא יכול להנות.. מיצינו..לא ?

למעלה