למרק ויונית

למרק ויונית

אני שואלת אתכם. נראה לכם שמכות פההמקום לעשות מזה צחוק?? תחשבו רגע בשקט בשקט לכאן באים אנשים עם כאב יש כאן חברים רגישים ומקסימים אני לא חושבת שזה מקום לצחוק מאלימות זה לא מצחיק יש לי חוש הומור מופלא כן מעולם לא עשיתי צחוק ממישהו ששלחו אותו להיסתכלות (מרקי) לא חושבת שזה קללה זה בדיקה מוסימת שעוישם לאדם כדי להוכיח אםם הוא שפוי ולא שפוי זה כל כך מפחיד אותך מרקי?? לא לפחד הם בסך הכל בני אדם עם כימיה שונה משלך במח - קבל את זה תבין ויונית - את כתבת לי אי מייל בזמנו שם מפורט בפרטים מה עבר עלייך אני ממך לא הייתי מצפה לעולם לשמוע כאלה דברים זו דעתי וכן לעולם לא אאבד את חוש ההומור הבריא מאוד שלי חן חן משוחררים

לחוצנית מיונית

אז ככה, רוצה לעשות סדר בבלאגן אם תרצו או לא, אני מזמן שכחתי מה שהיה, רק לפני זמן מה רציתי לכתוב לך שאני מאוד נהנית לקרוא את הפרגון שלך, והנה את תוקפת, מי בכלל התכוון אליך, ושוב, לצורך הענין אגל לך על מה כתבתי. לי יש באמת חגורה שחורה, לכן כל פעם יש הומור של מכות מתחת לחגורה. ואחרי פגישה עם מישהו מהפורום שלא מפסיק להציק, אני מדברת עם מרקי עליו, זה כל הסיפור, והוא עצמו יודע שהוא מציק לי ושמדברים עליו. אז שיהיה לנו שבוע טוב. אני באמת לא מחפשת להתגרות ובטח לא בחברי הפורום כאן. תצאי מתוך הנחה שאנחנו לא מכירות וסתם מוציאות אנרגיה. ושוב שבוע טוב.

למעלה