למרין

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

mariana

New member
בחזרה בוקר טובבבב גם לך../images/Emo42.gif

היי ריקי מה שלומך? אני מתארת לעצמי שישנת כל השבת ואת לא צריכה להיצטער על התגובה המאוחרת. ביום שישי הייתי בסרט וכולם נירדמו בו רק הסוף שלו היה יפה. את לא מתארת לעצמך באיזה מצב אני נמצאת. ביום חמישי בלילה פרצתי בבכי את יודעת בגלל כל הדברים שדחיתי אותם ואז הכל צץ ופשוט התחלתי להיזכר בהכל ממש הכל, מיום שנולדתי, למרות שאני לא זוכרת. אתמול בים שבת הבחור מתקשר אליי בערב(טוב כל יום פקל הוא מתקשר) ואז מציע לי לאכול ואני בדיוק הייתי רעבה מוות(הוא ואני היינו אוכלים במקום שנקרא יאמי יאמי מכינים בגטים מזה טעימים כל הזמן) אז אתמול הוא מציע לי שאני אבוא איתו כי אני אוהבת לאכול שם ואז הוא אומר לי פשוט לא רציתי לשכוח אותך כי את אוהבת לאכול שם. אז לא היססתי ואמרתי לו בסדר. כאשר היינו שם ביחד אז הוא התחיל לזרוק לי כל מיני משפטים: אומר לי "נו את מי אני אקח איתי בסוף לאילת? אמרתי לו שזה החלטה שלך ואז הצעתי לו איזה בחורה שהייתה פעם חברה שלו. הוא כמובן היתעצבן. ואז הוא שאל אותי שאלה לא במקום "מתי הייתה לך הפרידה יותר כואבת? לי או לחבר שלך הראשון?" חידוש: את החבר הראשון שלי הוא שונא מוות אז אמרתי לו שמע אני אגיד לך את האמת- עם החבר הראשון יצאתי 3 שנים והוא הראשון שלי ואיתו ניפרדתי רק פעם אחת ולא הייתה חזרה ואיתך לעומת זאת חזרנו וניפרדנו 20 פעם, ואחרי כל פרידה תמיד הייה את הסיכוי לחזרה אז הפרידה עם החבר הראשון יותר כאבה לי, ואז הוא נעלב ולא דיבר איתי. אמרתי מה קרה הפרצוף הזה? אז הוא אומר לי "הרי אמרת שאת אוהבת אותי יותר מאשר את ההוא" באיזשהו שלב זה היה כך הרגשתי שאני אוהבת את החברהאחרון יותר מאשר הראשון אז פשוט אמרתי לו את זה. אבל הוא הבין לא נכון הרי הוא שאל עם מי הפרידה יותר כאבה ולא שאל את מי אהבת יותר אז עניתי לו והוא חיבר אחד ועוד אחד לא נכון. מקווה שלא סיבכתי אותך. וחוץ מזה הוא אמר לי משהו שאני לא זוכרת התגובה שלי אליו הייתה "יופי תלמד איך מתנהגים לחברה ובהמשך לאישתך". אז הוא אמר לי "אנחנו שנינו יודעים שאת אישתי ואני כמובן עשיתי לו פרצוף. באתי הביתה וניכנסתי למחשבות אם הוא יבקש לחזור אליי אני לא אדעה מה לעשות אני פשוט ארצה להיקבר. וכולם אז יסתכלו עליי בצורה לא טובה, חברה של אחי אומרת לי את צריכה להחליט בסופו של דבר ולא האנשים, אני מבינה אותה אבל בכל זאת, ניכנסתי לפלונטרים עם עצמי. וחוץ מזה לא הייתי בסופו של דבר בחרמון אני כנראה נוסעת שבוע הבא. מחקה לתגובתך, אם אין מקום אז תרשמי בהודעה חדשה. מתוקתי תודה לך אם קראת הכל, ואני מקווה בשביל שתינו שהכל יהיה בסדר, צריכים לתת לזמן לעשות את שלו, אני רק מקווה שזה לא יקח שנה שנתיים כמו שאמרת! אגב אני מרגישה שאת עם מצב רוח הרבה יותר טוב האם אני צודקת? מחקה LOVE U מרין

למעלה