למרין

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
למרין ../images/Emo24.gif

היי מתוקה, איך עבר היום? רשמתי לך הודעה והיא נמצאת למטה, בכל אופן אם את פה תשלחי איזה אות חיים אני רוצה לדעת איך עבר היום? והאם הוא התקשר לאחר המכה שהוא ספג ממך. יום נפלא
ריקי

mariana

New member
היי ריקי../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

היי מה שלומך? כן הוא היתקשר אליי היום ובקיצור התחיל לשאול אותי כל מיני שאלות, האם אני המשכתי הלאה? ומה אני מתכוונת לעשות היום? ואני עם הקטילות שלי עניתי לו בשיא הגאווה שלא חסר לי כלום והוא כמובן יודע זאת. אבל אחרי "המכה" שהוא ספג אתמול אז האזתי אני הפעם לעצבן אותו: אני נוסעת לחרמון ביום שבת מהטיול המאורגן דרך העבודה של אחי, אז אמרתי בוא נעצבן אותו קצת ואמרתי לו האם בא לו לבוא איתי לחרמון, אז הוא קצת חשב ואמר לי "למה לא" אז אמרתי לו אתה לא בא סתם צחקתי איתך אז הוא קצת היתבאס. שיתבאס עד מחר מצידי. טוב הסיפור שלי ידוע לכולם, אני רוצה לשמוע עלייך. מה קורה איתך ואם הבחור הזה? אם הוא יתקשר אלייך עכשיו ויבקש מימך לחזור אליו ויבטיח לך שהוא הישתנה והוא מוכן לקחת אחריות ולהיתחייב לך, את תסכימי לחזור אליו? חוץ מזה עובר עליי יום קצת משעמם ואני נירדמת ליד המחשב, אבל טוב ששלחת לי הודעה והארת אותי. מקווה לשמוע מימך בחזרה. אוהבת אותך

@@

New member
למרין אני חולה עליך

בוקר טוב מקסימה, אני מאוד שמחה על מה שאת מעוללת ל"בחור" זה ממש עושה לי כיף על ה-
, אני ממש מחזיקה ממך אבללללל ממש מעצבן אותי שאת עונה לו לטלפון, אני חושבת שאת העבר יש לארוז במזדווה אחת גדולה, די חמודה מה את צריכה אותו. אני ממש שמחה שאת נוסעת לחרמון אולי תכירי איזה מישהו
. עכשיו תורי, הוא לא התקשר ולא נראה לי שהוא יתקשר, הוא נורא מכבד אותי, ואם ביקשתי לנתק את הקשר אז הוא ממש לא יזום איזה שיחה (אולי מתוך גאווה) ואם הוא יבקש לחזור בטח שאני אחזור אליו אני פשוט אוהבת אותו, הוא לא צריך להשתנות, הוא באמת לא עשה לי שום דבר רע חוץ מזה שהוא נעץ לי סכין בלב, הוא ממש בחור טוב. אם אני אעמיד את עצמי במקומו, זאת אומרת אם הייתי במערכת יחסים ופשוט הגבר שאני איתו ירד לי מהלב תסכימי איתי שאין לי מה לסחוב איתו אלא פשוט לחתוך את הקשר וזה מה שהוא עשה. אבל לא נחיה באשליות נכון לעכשיו אני לא רואה שום חזרה בנינו. בכל אופן מקסימה שיהיה לך יום נפלא . אוהבת אותך ריקי

mariana

New member
לריקי!

אני לא מבינה משהו. אז למה ניפרדתם? את אומרת שאם הוא יתקשר אלייך ויבקש לחזור את תסכימי, למה? ממה שאני הבנתי הוא לא רצה התחייבות. בגלל זה ניפרדתם? ואם הוא ירצה מחוייבות עכשיו אז תחזרו? נעשה לי אנדרלמוסיה בראש, אנא ממך תעשי לי סדר בראש.
כי גם הסיבה שלנו היא כמעט זהה. אני יצאתי מגיל 14 אם בחור שהיה גדול מימני ב8 שנים אז כשהגעתי לגיל המתאים 18 אז הוא רצה להיתחתן ולי נפל אסימון והחלטתי לחקות עם זה כשנה בערך, אבל הוא לא רצה, אז בוא נגיד שהוא ביגר אותי והסביר לי מה זה מחוייבות, בקיצור גידל אותי. אז אני עם ראש יותר בוגר יצאתי עם בחור שהוא כמעט בגילי 19 וחצי(אני יותר גדולה מימנו בחצי שנה) ואז ראיתי שהוא בעצם מתנהג איתי כמו שאני התנהגתי עם החבר הראשון, כלומר הוא ברא של צעירים לבלות, להנות וכו´. למרות שגם אני אוהבת. ממה שאני הכי מפחדת כשאני ארצה להיתחתן אז הוא לא יהיה מוכן, מכיוון גם היו לי הרבה מריבות איתו, בגלל שהוא ילדותי ואין בזה שום דבר, אני מבינה אותו, והבעייה הגדולה שלו שהוא זורק הכל והולך. אני לא אומרת שהוא לא בחור טוב, יש לו לב טוב, הוא אוהב לעזור ולהקשיב. רק מה שמעצבן אותי שאחרי ריב הוא לוקח את הרגליים והולך אז זה היה מעצבן אותי שהוא לא פותר בעייות כמו שצריך וניסיתי להסביר לו והכל והוא בשלו, עקשן וגאוותן.לכן, החלטתי לפרק את החבילה. אבל, אני לא יודעת מה יהיה אם הוא ירצה לחזור אליי, כי אני תמימה ואני חושבת אני אסכים, ואני לא אוהבת לשמור טינה לכן, אני גם נישארת בקשר כי אני לא אוהבת לשנוא אין דבר כזה אצלי. אפילו אם מישהו פגע בי, אני אכעס אליו לכמה ימים ואז זה יעבור לי כאילו לא היה. אני מקווה שעכשיו יותר ברור. טוב אני מקווה שתעני לי לגבייך מאחלת לך בינתיים יום נפלא
ותחזרי אליי קרוב אם לא אני
חולה עלייך מרין

@@

New member
למרין המקסימה

מצטערת על התגובה המאוחרת פשוט אני עמוסה בעבודה. הקשבי נא ילדתי, בהתחלה שנפרדנו הוא אמר לי שזה בגלל שהוא לא אוהב אותי, ולאט לאט הכל התחיל להתבהר והבנתי שהוא פשוט "פחד" ממה? מחתונה, מחוייבות תקראי לזה איך שאת רוצה, הבנאדם מפחד, קורה ! לא? ולכן הוא לא רצה "לסחוב" אותי עוד כמה שנים טובות ולכן אם הוא ירצה לחזור ז"א שהוא בשל למחוייבות או יותר נכון לחתונה, כי אחרת אין לו לאן לחזור. אצלי ואצלך זה כמעט אותו סיפור, תראי שהיו מריבות הוא גם היה דואג לפתור אותם בבריחה אבל פה אני נכנסת לתמונה, אף פעם לא נתנתי למריבה שלנו להסתיים בלי פתרון, אבל איך שהוא נפרד ממני זוהי ממש בריחה מהמציאות, אני לא משלה את עצמי אבל אני יודעת שהוא אוהב אותי, מעגל החברים שלו הם גם שלי ולכן אני יודעת הכל ואת זה שהוא אוהב אני יודעת מהם וגם מההתנהגות שלו. גבר שלא רוצה בחורה דואג לנתק את הקשר ולהמשיך הלאה , ואצלי זה לא כך, הוא פשוט משאיר אותי על אש נמוכה, וגם כל סצנות קנאה שהוא מפגין, ועוד כל מיני רמיזות לגבי עתיד משותף. לדוגמא: אמרתי לו שאני רוצה לנסוע לחו"ל לאיזה שנה , את יודעת מה הייתה התגובה שלו? מה קרה לך איך את חושבת על דבר כזה (ממש בעצבים), ועוד כל מיני דברים שפשוט לא בא לי לחפור בהם. אז איך אני לא אהיה מלאה סימני שאלה ובלבול, ולכן החלטתי שאני חייבת לנתק את הקשר באופו טוטאלי, ואז אני אדע את האמת, אם הוא אוהב ורוצה אותי הוא יחזור ואם לא אז הכל טובה. בכל אופן מתוקה שלי, שולחת לך הרבה נשיקות וחיבוקים אוהבת ריקי.

mariana

New member
סולחת../images/Emo6.gif

היי ריקי! לא נורא תעני לי בזמנך החופשי, גם אני לחוצה קצת בעבודה אז אני מבינה אותך. אני מצדיעה לך כי סוף סוף עשית לי סדר בבלאגן, עכשיו אני מבינה הכל. לפעמים אני חושבת ששתינו עשויות מאותו סוג של "חומר" כי גם חברי שעבר יודע שאני האישה האידיאלית לעתיד אז הוא רוצה להשאיר אותי גם על אש נמוכה כדי שאני תמיד אהיה נגישה, ושיוכל להשיג אותי בקלות. הוא רוצה לראות אם הוא ימצא בחורה אחרת יותר טובה שמתאימה לו אז מה טוב לו, אם לא אז הוא חושב לחזור אליי בעתיד. הוא תמיד אומר לי שבסוף אנחנו ניתחתן או סצינות קינאה שלו וכו´. אבל, אני ההפך ממך לא ניתקתי קשר כי אני כה וכה ממשיכה הלאה והטלפון כבר לא מפריע לי כמו שזה הפריע לי לפני כחודש בערך. אבל, אני ממש שמחה שאת החלט להמשיך הלאה אחרי שהוא יראה שהוא לא ימצא בחורה יותר טובה ממך אני מבטיחה לך שהוא יתקשר אלייך . הרי כל כלב חוזר בסופו של דבר למלונה שלו! אז טוב שאת לא נגישה אליו אז הוא ידע שאת לא שם תמיד מתי שהוא צריך והוא יתחיל להכיר בעובדה שאת הכי מתאימה לו,אבל את מצדך תמשיכי הלאה אני בטוחה שבסופו של דבר הכל יסתדר חיבוקקקקקקקקקקק עננננננקקקקקק מימני אוהבת אותך מרין

@@

New member
מרין נשמתי

אמרתי לך שאני אוהבת אותך? אני מרגישה שאנחנו מה זה חברות טובות כאילו אנחנו מכירות משכבר הימים. אתמול דיברתי עם חברה שלי בטלפון (ולא דיברנו איזה שבוע), היא ידעה על ההחלטה שלי אבל אתמול יותר התעמקנו בזה, ואז היא שאלה אותי , ריקי, מה גרם לך ככה לנתק את הקשר? עניתי לי שבראש ובראשונה זוהי החלטה שלי, אבל מי שעזר לי אלו חברי הווירטואלים מהפורום ובייחוד מרין. את יודעת, בתוך הלב שלי עמוק עמוק אני יודעת שאני והוא נועדנו להיות יחד ואני חושבת שהוא יחזור, אבל זוהי רק האינטואיציה שלי. נשמה, איך שאת מעודדת אותי, ואני ממש אוהבת אותך אין לך מושג איך שאת עושה לי טוב בנשמה.
ואלפי
ב-
ריקי דרך אגב איפה את גרה? אני חושבת שלפי החוש שלי שאת מתל אביב. אבל מה זה משנה העיקר שאת מקסימה, ואת בעלת יכולת נתינה עצומה, אני מקווה שיום אחד ה- X שלך או גבר חדש בחייך ידע להעריך את מה שנפל בחלקו, כי מהכירותי הווירטואלית שלי איתך אני ממש מוקסמת ממך. אוהבתתתתתתתתתתתתת

mariana

New member
יוווו שימחת אותי מאוד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היי ריקי! איזה הרגשה נפלאה עשית לי על הלב, את לא מתארת לעצמך. יש לי צמרמורת. גם אני מרגישה אלייך ככה וזה נראה לי כאילו אנחנו חברות מאוד טובות. החוש שלך נכון אבל, את צריכה רק לחדד אותה, כי אני גרה קרוב לתל אביב אני גרה ברמלה. את לא מתארת לעצמך מה היה לי היום הבחור שוב היתקשר והייתי בעבודה והייתי עסוקה אז לא יכלתי לענות, אז ביקשתי מידיד שלי מעבודה שיענה בינתיים. ואז הוא התחיל לשאול את הידיד שלי שאלות והוא התחיל לקנות. אז אמרתי לידיד שלי שיעביר לי את הפלאפון ואני שומעת אותו, אז הוא היתנפל עליי ואומר לי מי זה היה? בטון כזה שהוא רוצ להרוג אותי אז אמרתי לו שזה סך הכל בחור מעבודה, אז הוא אומר לי" יוו אין לך מושג איזה התקף קיבלתי בהתחלה ועכשיו ירדה לי אבן מהלב" אז אמרתי לו סליחה? מה זה עיניינך? בקיצר הוא נירגע שזה לא מישהו שאיתו אני יוצאת וחוץ מזה אני ממש שמחתי שגרמתי לו לקנא ולראות אם הוא יסתיר את הרגשות שלו, כמו שהוא עושה כל הזמן. וחוץ מזה גם את הכי הכי הכי מדהימה ואני אוהבת להיתייעץ איתך זה עושה לי טוב ואני לומדת כמובן מימך כי את יותר מנוסה מימני בעינייני אהבה,ככה אני חושבת. אז שוב אני מתה עלייך וחולה עלייך מרין

@@

New member
בוקר טוב

אני שמחה שאני מרגשת אותך ועושה לך טוב לנשמה. אני ממש מקנא בך, איך שהוא מקנא לך, נראה לי שבגלל זה את לא מנתקת את הקשר כיף לך להתעלל בו, או שפשוט כיף לך לדעת שהוא מקנא לך, זה לגיטימי בהחלט לאור המצב שאנחנו שרויות בו. לפי הסיפורים שלך אני בטוחה ב- 100% שהוא פשוט אוהב אותך , אין לי פרוש אחר , אחרת הוא לא היה מתנהג כך, עכשיו באמת מרין את לא אוהבת אותו? אין לך שום רגש אליו? ואם התשובות הן חיוביות, תספרי לי האם ישבתם לשיחה רצינית? אחרי שתעני לי אני רוצה לבדוק את זה יותר לעומק, את סיפור האהבה הלא מובן. ועד אז קבלי ממני
ענק שיחמם אותך. אוהבת ריקי

mariana

New member
בוקר טוב לך נשמה שלי../images/Emo25.gif

היי ריקי! אני מרגישה שאת מדוכאת הבוקר, האם אני צודקת? בואי אני אעשה קצת סדר. אחרי שניפרדתי מהחבר הראשון שלי פשוט לא יכלתי להיסתכל על גברים והייתי איזה שנה וחצי לבד, למרות שהמחזרים היו מפה ועד להודעה חדשה, ואחרי שראיתי את הבחור פשוט התאהבתי בו ממבט ראשון וכך גם הוא. הוא אף פעם לא היה עם בחורה יותר מחודש ואיתי הוא החזיק מעמד שנה וחצי למה? כי פשוט הוא חולה על התחת שלי ואני בטוחה בזה במליון אחוזים. ואני מודה גם אני אוהבת אותו מאוד כי זה הבחור השני שהצלחתי להיתאהב בו. אבל, זה לא מפריע לי להישאר איתו בקשר כי אני יודעת להפריד את הרגשות שלי מהראש ולא נותנת להם להישטלת עליי, בהתחלה לא הייי מסוגלת להישתלט על הרגשות, אבל אני חושבת שזה דבר שלומדים, ואני ממליצה לך לאמץ את הרעיון, זה ממש עוזר. אני גם כמוך מרגישה שאנחנו נועדנו להיות ביחד, אבל שום דבר כבר לא עוזר. ניפרדנו יותר מ20 פעם ואנשים,המשפחה והחברים שלנו כבר לא בוטחים בנו כי באמת הפכנו את זה למשחק לחזור ולהיפרד.ואני רוצה שהוא ילמד את הלקח מה זה להעריך בחורה כשהיא לא לידו, אני מרגישה שהתפקיד שלי בחיים שלו זה לבגר אותו כמו שביגרו אותי, זה מין מעגל שלא ניגמר. ואם אני אראה שהוא באמת רוצה אותי אחרי תחנונים ויראה שאני הסיבה היחידה שהוא חיי בעולם הזה אז אני רק אחשוב אם לחזור אליו. גם המשפחה שלי עושים לי כבר פרצופים ואומרים לי אם תחזרי אליו זה יעשה לי בושות וכולם יסתכלו עליי במבט לא טוב. לכן, אני בהחלטה קשה ואני לא יודעת מה לעשות אם הוא יבקש לחזור. והוא מצידו חושב שאם הוא יבקש עוד פעם לחזור אז אני אסכים כמו הפעמים הקודמות. בקיצקוץ אני בבעייה ורק אני צריכה לפתור זאת. בגלל זה אתם במיוחד את כדי לעזור לי להחליט החלטות נכונות. אז ריקי עצה לי אלייך אם את חושבת שתוכלי להפריד את הרגשות שלך ולהפעיל את השכל ולבדוק טוב טוב את השטח לפני שדורכים עליו אז את יכולה להיתקשר מדי פעם לבחור שלך כדי לשאול מה שלומו, כי הרי בסופו של דבר הייתם לא תקופה קצרה ביחד. אני פשוט לא רוצה לבלבל אותך, אבל תחשבי טוב טוב לפני שאת פועלת ואת הרגשות שלך תשאירי בצד. מה שמפריע לי בזוגיות כאשר זה ניגמר, כאילו אנחנו לא מכירים אחד את השני יותר וזה הכי מפריע לי. זה היה כך אם החבר הראשון של, יצאנו 3 שנים וכאשר הוא הבין שאני לא מוכנה להיתחייבות אז הוא עזב אותי ובחוץ כאשר היינו ניפגשים פשוט לא היינו אומרים שלום ולא כלום, ואם הבחור הזה היה מבקש מימני להישאר איתו בקשר טלפוני אז שתינו היינו ניפגעים לכן, החלטנו לנתק את הקשר טוטלי. טוב אני רואה שזה מתחיל להיות ארוך ותעני לי בזמנך החופשי ובבקשה תאמרי לי מה היית עושה במקומי. ושוב אוהבת אותך מאוד.

@@

New member
היי מתוקתי

כבר חיכיתי לתשובה ממך, ואיך ידעת שאני מדוכאת? מה קורה פה? יש לך חוש על טבעי, או שראית את זה בין השורות? כולם שאלו אותי מה קרה? ואין לי מה להשיב כי אני ממש לא יודעת, בכל אופן סתם יום בלי משהו מיוחד סתם הרגשה לא טובה. באמת עשית לי סלט בראש על הסיפור שלך ואני ממש אוהבת שאת מפרטת. תראי, זה שאת יודעת להפריד בין הדברים הלוואי עלי, אני לא שוללת את האפשרות של להשאר בקשר כל עוד שאת עם 2 רגלים על הקרקע, הלוואי שאני הייתי יכולה להיות כזאת, אבל אני ממש לא יכולה כי אני מאוד אוהבת אותו, ועל מה אני יכולה לדבר איתו, רק על הסיפור שלנו ! משהו לא מסתדר לי, למה אתם נפרדים כל הזמן, משהו חסר פה ואני לא יודעת מה? למה בני זוג נפרדים כל הזמן כשבעצם הם מאוד אוהבים? אולי חוסר התאמה? אבל לא נראה לי שזוהי הבעיה שלכם. במשך כל הפרידות הללו האם הייתה פעם שיחה רצינית אשר ניסיתם להבין מה קורה לכם? את חייבת את זה לעצמך, ואני אגיד למה. הוא אוהב אותך וזה בטוח השאלה היא מה יקרה שאם תחזרו שוב (לאחר תחנונים מצידו כמובן) הבעיה תחזור על עצמה. תלמדי מרין שבחיים עצמם אם לא מפיקים לקח ולא מיישמים אותו אז בעצם לא עשינו שום דבר. ולכן את חייבת לדבר איתו ברצינות, לא סתם שיחה אלא שיחה שתבהיר לך ולו מדוע זה קורה ואם שניכם אוהבים ותחזרו איך ניתן לגשר על הבעיה הזאת. אל תקשיבי לאף אחד תקשיבי ללב שלך, אני מתכוונת לזה שהמשפחה והסובבים אותך רואים את זה בעין לא יפה, הם צודקים במידה מסויימת אבל אם את חושבת שיש סיכוי תלכי על כל הקופה אבל לא לפני שאת והוא פותחים את כל הקלפים ומבהירים את הכל. ואז תעלי על דרך המלך. אוהבת אותך מתוקה מצפה לתגובה יום נפלא ומדהים שלך ריקי

mariana

New member
לריקי

היי מהר ענית לי על התגובה איזה יופי! ת´אמת הרגשתי שאת לא במצב רוח טוב, אני יכולה להרגיש זאת אני מרגישה שיש לי כווחות אבל, ישנם חלק שצוחקים עליי אבל, יעבור להם. אבל, אם כבר מדברים על זה, לפני יומיים אמא שלי הלכה לעבוד לילה והיא רצתה לסגור את הטלפון אז אמרתי לה מה השתגעת, אמרתי לה אם יקרה משהו רע איך אני אשיג אותך? אז היא השאירה פתוח ואני בלילה חלמתי חלום נורא מוזר ומפחיד על אמא שלי שראיתי צורך להיתקשר אליה אבל, היא כמובן השאירה את זה בארון שלה ואני כל הלילה דאגתי ולמחרת בבוקר התנפלתי עליה וסיפרתי לה על החלום והיא אומרת לי יוו איך ידעת? איך הרגשת? שאלתי אותה למה מה קרה? אז היא אמרה לי שהיא נפלה מהמדרגות של המטוס אבל בנס היא ניצלה, כי מישהו מאחוריה החזיק אותה אם לא אז לא הייתי מדברת איתך פה היום. בוא נחזור לסיפור שלנו- אני שמחה שהכל מתחיל להיתבהר, בפרידה האחרונה לפני אחרונה שלנו לא היינו ביחד חודש ואז הוא ראה צורך להיתקשר ואפילו לחזור, לא חזרנו ככה סתם דיברנו והסברנו והכל היה נראה הרבה יותר טוב והחלטנו לחזור אז היינו עוד חודש וחצי ביחד ואז אחרי ויכוח שהיתפתח לריב הוא לא היתקשר ואני גם לא, אחרי 3 ימים הוא מתקשר ואומר לי את יכולה להיתקשר מדי פעם למרות שאנחנו לא בקש. אז קיבלתי התקף שאלתי אותו מה זאת אומרת והוא אמר לי מה שחכת? שסיכמנו אם עוד ריב אחד אנחנו ניפרדים? אז אמרתי לו איזה יופי שאתה מחליט על דעת עצמך והוא רצה להיפגש ולדבר על זה ולסגור את זה יותר יפה אז לא הסכמתי ואמרתי לו יפה להיתראות. ואחרי חודש הוא חידש את הקשר ועכשיו אנחנו "ידידים". מה שאני רוצה לומר לך פה שהוא טוען שאין דבר כזה שזוגות רבים ואם הם רבים זאת אומרת שהם לא מתאימים אז צריכים להיפרד. וניסיתי להבהיר לו שבני אדם מטבעם הם שונים אז כמובן ויהיו ויכוחים ואפילו ריבים אבל, הוא בשלו לא רוצה להקשיב. אז אני לא אכריח אותו להבין את הדרך השנייה הוא פשוט יעבור את זה על הבשר שלו וכך אני רוצה שזה יהיה. אני פשוט יודעת שאם אנחנו נחזור שוב אנחנו ניפרד על אותו שטות לכן, אני מפחדת. מקווה שעכשיו הרבה יותר ברור אוהבת אותך בחזרה מרין האחת והיחידה

@@

New member
את באמת האחת והיחידה ../images/Emo39.gif

תראי לגבי כוחות העל שלך, אני מאוד מאמינה בזה כנראה ניחנת באינטואיציה מאוד עמוקה, אולי תעשי עם זה משהו? תפתחי את זה. אגב חלומות, אני כל לילה חולמת חלום, וכמובן מי בחלום הוא, אז יש אתר של בית הרוחות לפתרון חלומות, סיפרתי לי על החלום, את יודעת מה הייתה התגובה שלו? שהחלטתי לקחת את גורלי בידיים שלי, ושהחלטתי ללכת בדרך אחרת, נכון אה? אז ככה אם את אומרת שניסית וזה לא עזר, אז באמת שיחווה את זה על בשרו שלו, וזה יכאב לו יותר אני מבטיחה לך. אנשים צריכים להבין שאשה וגבר זה שני עולמות שונים, זה לקחת שני אנשים ולהכניס אותם לקופסא קטנה, איך את חושבת שהם יצטרכו להסתדר? עם הרבה קושי ועם הרבה עבודה. אז תאמיני לי (שלא נתאכזב בסוף) הוא יחזור עם הרבה דמעות. אוהבת אותך ריקי

@@

New member
שכחתי עוד משהו

לגבי הפחד שלך לחזרה ביניכם. זה מאוד לגיטימי שתפחדי לאור הנסיבות אבל מתוקה אם אתם אוהבים ויש סיכוי לחזרה אל תפחדי, תחשבי טוב אבל הורידי כל פחד מלבך, אין לך מה לחשוש, מקסימום זה יהיה אותו הדבר, אבל לפחות ניסית, ולא פספסת הזדמנות שאח"כ תתחרטי. אבל מתוקה זוהי החלטה שלך בלבד. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
הכן יש לי כוחות

היי ריקי! גם את האחת והיחידה,והתחברתי אלייך כל כך ןאוי ואויו לך אם תזניכי אותי(סתם). גם את נמצאת באתר הזה? אני כל הזמן שם. את יכולה מדי פעם לקרוא את ההודעות שלי שם. וגם אני חולמת כל הזמן חלומות על הבחור. וגם לי הוא ענה תשובות דומות. מה אמרתי לך אנחנו "תאומות לא זהות" ריקי הפחד שיש לי זה הפחד שהיה לי גם בפרידה לפני אחרונה כשרצינו לחזור, ואמרתי לעצמי אין לי מה להפסיד ועובדה חזרנו, אהבנו יותר מאי פעם אבל שוב נאלצנו להיפרד, זה פשוט לא עוזר אז הפעם אני לא רוצה לחזור אליו ישר אלה רוצה שהוא יכיר בחורה אחרת שתאכזב אותו ושהוא ידע להעריך אותי מקסימום כשהוא ירצה לחזור ואני אהיה פנוייה אז יכול להיות שאני אחזור אליו, ואם הוא יסתדר אם הבחורה הזאת אז אני אשמח שיש לפחות בחורה שאיתה הוא מסתדר, למרות שיכאב לי. את בעבודה כעט? במה את עובדת אם אפשר לדעת? מרין

@@

New member
בוקר טוב מתוקתי ונשמתי המקסימה

ראשית כל יצאתי אתמול לבלות באומן 17 והיה פיצוץ מלא גברברים וכמובן חתיכים, אז את חייבת לשמוע מה היה לי, עייני צדו איזה גבר מה זה חתיך וסקסי, ואני נגשת אליו, (חוסר בטחון אף פעם לא היה חסר לי) ולחשתי לו באוזן שהוא ממש סקסי, הוא אמר תודה על המחמאה והייתי חייבת לנשק אותו (את יודעת כמה זמן זה לא קרה לי שרציתי לנשק גבר אחר מלבד אהובי) והתנשקתי איתו נשיקה טובה וגדולה, רציתי לאכול אותו, אח"כ תפסתי שאני ממש עושה שטויות אז ברחתי לו, הרגשתי מגעילה וזולה, אז העדפתי להתחבא. בכל אופן הגעתי הבייתה ב- 06:00 בבוקר, ושהלכתי לישון חשבתי שהכל הצגה אחת גדולה, הדיסקוטקים האלו, איזה תחושת ריקנות הייתה לי ונזכרתי בו, איך שאני מעדיפה פי אלף להיות איתו ולהתכרבל איתו במיטה מאשר ללכת למסיבת "תחפושות" זה ממש כך, הגדרה נכונה. שנית, אני גם אוהבת להיות באתר הנ"ל ממש נחמד שם נכון? וזה שאנחנו תאומות לא זהות זה גם יכול להיות. אני עובדת במשרד נדל"ן מוכרים דירות, עבודה ממש כיפית עם חבר´ה סבבה ובוסים מקסימיםםםםםם (יש לי 2 בוסים). ועכשיו לנושא השלישי אז הבהרנו את הסיפור שלך והפחד שלך, ואני תומכת בך במעשיך החלטה טובה, תאמיני לי מרין אם נועדתם מלמעלה להיות ביחד אז תהיו זוג, ואם לא אז גבר אחר יגיע. אני מבטיחה לך שאני ואת וגם עזרא המתוק נמצא את האהבה, הכל מכוון מלמעלה. ועד אז יקירתי קבלי ממני
ענקקקקקקקקקקקק ואלף
וצרור של
שכך יראו החיים שלך, מלאי אהבה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

@@

New member
אני חייבת להוסיף משהו

אמרת שאני יכולה לראות את ההודעות שלך באתר "בית הרוחות" ולקרוא את החלומות שלך, ומה התברר לי ששני החברים הקודמים שלך בני מזל תאומים. ותנחשי למי היה אקס מזל תאומים? לי, אהובי הוא מזל תאומים, מזל הכי חרא שהכרתי, עד שלא נפרדנו לא ידעתי את המשמעות של המזל הזה, איזה הפכפכים, איזה מצבי רוח משתנים, אבל בכל זאת אנחנו אוהבים אותם, אי אפשר שלא לעמוד בקסמם. ואת מזל שור לא? אני מזל דלי ואוטוטו אני חוגגת יום הולדת ליתר דיוק עוד 16 יום אני אהיה בת 27 ב- 3/2 , טוב עד אז אני כבר אחשוב מה אני אעשה לרגל 27 אביבים. תגידי, אם הוא יתקשר לאחל לי מזל טוב, אני כמעט בטוחה שהוא יתקשר, מה אני אעשה? אענה לטלפון? או שאני אתן לו לדבר למשיבון? מה את היית עושה במצבי? את יודעת שהוא חגג שנה שעברה ביוני 01 יום הולדת הינו בנתק של חודשיים, ואז יצאתי לבלות והייתי פשוט נראית מהמםםםםם, אני רוקדת ואת מי אני רואה? אותו ! אני קוראת לו והוא לא מזהה אותי (הורדתי כמה קילו בעקבות "המצב" וארך לי השיער) פעמים אני קוראת לו והוא לא מזהה אותי, עד שהוא קלט הוא חיבק אותי והניף אותי באויר נשיקות ומחמאות (אני לא סתם מספרת לך את כל זה אבל בא לי שגם תדעי) והוא לא עזב אותי כל הלילה רקדנו ביחד, וזה היה יום לפני היום הולדת שלו, הרביץ כמה סצנות קנאה, וכמעט הרביץ למישהו בעקבות זה שמישהו רצה לרקוד איתי. בקיצר, היה ערב מדהים וזה אחרי נתק ממושך, מאותו יום התחילו לי הבלבלות בראש ומאותו יום חזרנו להיות בקשר הדוקק. למחרת בבוקר יום ההולדת שלו, שלחתי לו עם שליח זר פרחים ענקקקקק ומהמםםם הוא פשוט היה נרגש, את מבינה מתוקתי, אנחנו רק יודעות לתת ולהעניק, ואני עוד בספק אם הוא רק יתקשר לאחל לי מזל טוב, איזה עולם. אוהבת ריקי

mariana

New member
היי נשמתי מה המצב?

מצטערת על התגובה המאוחרת בטח עכשיו את יושנת אני מופתעת מכמה דברים: את רצינית שבאת לגבר ונישקת אותו? אני מתה מצחוק, איזה אומץ יש לך? שמעי גם לי לא חסר חוסר ביטחון אבל, בחיים לא הייתי מסוגלת לגשת לגבר ולנשק אותו, אני פשוט עם המבטים שלי הייתי כובשת אותו ועושה כך שהוא יגיע אליי.(מרין תפסיקי להיתלהב) ודבר שני איך את יודעת שחברי לשעבר הוא מזל תאומים? מה חיפשת בכל הפורום? יוו את 10! ת´מת החבר הראשון שלי היה מזל מאזניים ואז הוא מזל תאומים וכאשר ניפרדתי מהבחור אז יצאתי עם עוד בחור שגם הא מזל תאומים, אבל לא יצאנו הרבה. את מספרת לי מה זה המזל הזה? אני בחיים לא היסתדרתי עם המזל הזה, ואני עוד מאמינה גדולה במזלות, תמיד ביקשתי מאלוהים שלא ישלח לי את המזל הזה ובסוף הייתי צריכה להיתאמת איתם. את רואה מה זה? והמזל הזה הם באמת ממש הפכפכים ודו פרצופיים אבל, הם לא מסתירים את ההתנהגות שלהם, זאת אומרת שאם הם אוהבים הם לא יראו אבל הם יראו את הקינאה שלהם. טוב נעבור לנושא הבא: מתוקה עוד מעט תיהיה בת 27 ואת נשמעת הרבה פחות. אני חושבת שאם הוא יתקשר אלייך ואני בטוחה שהוא יתקשר, אבל לא ניראה לי שהוא יהיה בין הראשונים על הבוקר, אבל כאשר הוא יתקשר את תעני לו לטלפון ותדברי איתו עם גאווה ועם חיוך על השפתיים וכאילו שלא חסר לך כלום. אני ממליצה לענות לטלפון שלו. ואני בטוחה שהוא גם ישאל אותך מה את עושה? האם את חוגגת? אז רגע מה קרה עם הבחור הזה בסוף בדיסקוטק? אני עכשיו הולכת לסרט עם אחי וחברה שלו את יודעת בינתיים אני נידחפת אליהם, עד שיגיע מישהו את יודעת מה עבר עליי אתמול? בלילה פרצתי בבכי כזה שלא בכיתי כבר כמה חודשים טובים, זה כנראה הכל היצטבר בפנים. אני אומרת לעצמי אני בחורה בלי עין הרע לא חסר לה כלום(כדי שתגירי אותי יותר לעומק, אני ניראת טוב, בוא נגיד שאני חכמה(יש לי תעודה של מתכנתת) עובדת בתור חוקרת בינתיים, אבל בחיים מרגישה שהכל זורם לא כמו שאני רוצה, אלוהים נתן לי דברים שאני לא כל כך משתמשת בו,אני לא רוצה להיתלהב אבל עם כבר מספרים אז לא רוצה להחסיר פרטים. ויש לי עוד הרבה תכונות טובות, אני אוהבת לתת מכל הלב לא מחסירה שום דבר מאהובי, אבל אני מרגישה איפשהו שהם מנצלים אותי, כמו הבחור האחרון שיצאתי איתו בהתחלה גיליתי מהחבר שלו שהוא ידיד הכי טוב שלי שהוא יוצא אותי בגלל שאני ניראת טוב, בהתחלה נורא ניפגעתי עד שהסברתי לו שאם הוא יוצא איתי בגלל זה אז אין לו מה לחפש איתי, ואפילו בדקתי אותו כמה פעמים. אז כל זה גרם לי לבכות את הנשמה שלי, אז אמרתי אני חייבת לספר מה קורה לי לריקי, אז הנה עכשיו אני מספרת לך ואני מקווה שקראת עד לפה ואני בטוחה שקראת אז אני מאחלת לך בינתיים לילה טוב ושבת שלום, ותעשי חיים ואת לא צריכה לחשוב עליו אלה הוא זה צריך לחשוב עלייך. אז אני מקווה שאהנה בסרט "בנדיקטס" מקסימום אני אספר לך חוויות מחר אז שוב יקירתי לילה טוב חולה עלייך מרין

@@

New member
בוקר טובבבבבבב !

שלום לך, מה קורה? מצטערת על התגובה המאוד מאוחרת, טוב, אני מקווה שנהנת בסרט ותפסיקי להרגיש "נדחפת" כי את ממש לא, תצאי ותבלי אפילו אם כולם יוצאים בזוגות אז מה. אז ככה, אני מאוד שמחה שהדימוי עצמי שלך מאוד גבוה, תרגישי הכי טוב שבעולם, איך שאת מעריכה את עצמך גם יעריכו אותך, ואני מאוד שמחה שאת מרגישה טוב עם עצמך. לפעמים אנחנו חושבות מה חסר לנו שאין לנו אף אחד? אבל זה כ"כ לא קשור אחד לשני, זה לא ענין של מה חסר? לפעמים יש לי את התחושה הזאת, כי גם אני נראית טוב, ואני אינטלגנטית, אבל זה ממש לא, כמו שאני תמיד אומרת לך הכל משמים. אם רק היית יודעת כמה מאסות של גברים התחילו איתי ביום חמישי (לא משנה שכולם חרמנים וסוטים) אבל עצם המחשבה, זה נורא מחמיא שיש הרבה "קופצים". עכשיו, לגבי זה שהלכתי ונישקתי גבר, זה לא משהו רגיל אצלי, אבל הייתי כ"כ זקוקה לזה, אני עם בטחון עצמי מופרז ובזמן האחרון קצת התמתנתי עם זה, לא צריך להתבייש להתחיל עם גבר מקסימום נתקלים בסרוב, ואם הגבר ג´נטלמן אז הוא לא יסרב. לגבי הטלפון שלא נדע אם הוא יגיע, אני מאמצת את התשובה שלך, ואני אענה לו, לא בתלהבות אבל אני אענה לו (רק נקווה שהוא יתקשר). אני עוד מעט אחזור. ועד נשמתי יום מקסיםםםםםםםםםם אוהבתתתתתתתתתתתתת ריקי

@@

New member
חזרתי אליך ../images/Emo24.gif

למה בכית ? מה קרה? את חייבת לפרט? אבל אני כבר משערת מה קרה, לפעמים אנחנו בולעים את הכל ומנסים להדחיק את משה שקורה לנו, אבל אנחנו מגיעים לנקודת שבירה, שפשוט אנחנו מתפרצים בהיסטריה, אבל זה טוב, יש הרגשת הקלה אחרי הבכי הזה, נשמה את תרגישי בודד, קל לי להגיד כי גם אני במצב הזה, ואני כל הזמן אבל כל הזמן נזכרת בו ומשחזרת את כל הרגעים שלנו יחד, קשה לי וגם אני מזילה דמעות שצריך, אבל אנחנו חייבות לצאת מהמצב הזה, איך? לא יודעת ! עם הזמן (שנה שנתיים גג
) אני צוחקת..... הכל ענין של זמן, קלישאה אבל מה לעשות זה נכון. אז נשמה אני מחכה לתגובה. יום נפלא, מלא טוב, שהשבוע הזה יהיה טוב מקודמו. אוהבת ומתגעגעת ריקי

למעלה