אני חייבת להוסיף משהו
אמרת שאני יכולה לראות את ההודעות שלך באתר "בית הרוחות" ולקרוא את החלומות שלך, ומה התברר לי ששני החברים הקודמים שלך בני מזל תאומים. ותנחשי למי היה אקס מזל תאומים? לי, אהובי הוא מזל תאומים, מזל הכי חרא שהכרתי, עד שלא נפרדנו לא ידעתי את המשמעות של המזל הזה, איזה הפכפכים, איזה מצבי רוח משתנים, אבל בכל זאת אנחנו אוהבים אותם, אי אפשר שלא לעמוד בקסמם. ואת מזל שור לא? אני מזל דלי ואוטוטו אני חוגגת יום הולדת ליתר דיוק עוד 16 יום אני אהיה בת 27 ב- 3/2 , טוב עד אז אני כבר אחשוב מה אני אעשה לרגל 27 אביבים. תגידי, אם הוא יתקשר לאחל לי מזל טוב, אני כמעט בטוחה שהוא יתקשר, מה אני אעשה? אענה לטלפון? או שאני אתן לו לדבר למשיבון? מה את היית עושה במצבי? את יודעת שהוא חגג שנה שעברה ביוני 01 יום הולדת הינו בנתק של חודשיים, ואז יצאתי לבלות והייתי פשוט נראית מהמםםםםם, אני רוקדת ואת מי אני רואה? אותו ! אני קוראת לו והוא לא מזהה אותי (הורדתי כמה קילו בעקבות "המצב" וארך לי השיער) פעמים אני קוראת לו והוא לא מזהה אותי, עד שהוא קלט הוא חיבק אותי והניף אותי באויר נשיקות ומחמאות (אני לא סתם מספרת לך את כל זה אבל בא לי שגם תדעי) והוא לא עזב אותי כל הלילה רקדנו ביחד, וזה היה יום לפני היום הולדת שלו, הרביץ כמה סצנות קנאה, וכמעט הרביץ למישהו בעקבות זה שמישהו רצה לרקוד איתי. בקיצר, היה ערב מדהים וזה אחרי נתק ממושך, מאותו יום התחילו לי הבלבלות בראש ומאותו יום חזרנו להיות בקשר הדוקק. למחרת בבוקר יום ההולדת שלו, שלחתי לו עם שליח זר פרחים ענקקקקק ומהמםםם הוא פשוט היה נרגש, את מבינה מתוקתי, אנחנו רק יודעות לתת ולהעניק, ואני עוד בספק אם הוא רק יתקשר לאחל לי מזל טוב, איזה עולם. אוהבת ריקי