למרין, בהמשך לשיחתנו

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
למרין, בהמשך לשיחתנו

כבר אין מקום בשרשור, את כל הזמן מפתיעה אותי, איזה כוח יש לך, לצאת ולהפגש איתו כאילו כלום לא קרה בעבר, לאכול ולדבר איתו, אני ממש מחזיקה ממך וממש ומקנא , הלוואי שהייתי יכולה להתנהג כך, עכשיו אני פשוט מבינה למה לא מפריע לך להשאר בקשר עם האקסים שלך. בכל אופן, אם הוא יבקש ממך לחזור אליו מה תעשי? את זה רק את יכולה להחליט ובטח שלא אני, זוהי בחירתך שלך, אבל בדבר אחד אני בטוחה שהוא אוהב אותך, ולכן תעשי את כל החישובים שאת צריכה לעשות עם עצמך ורק אז תראי. אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו, לבינתיים אל תתעסקי בזה, למרות שמצידו יש הרבה רמיזות אבל מזה ועד שהוא יבקש לחזור יש פער גדול. חבל שלא נסעת לחרמון, מבאס לא, בטח כבר תכננת, לא נורא תסעי בשבוע הזה. יום נפלא מתוקה. אוהבת ריקי

mariana

New member
היי ריקי

אני אגיד לך למה אני ממשיכה להיתראות איתו כאילו כלום לא קרה כמה סיבות: 1) אני לא אוהבת לפגוע באנשים, אני מין טיפוס כזה שלא יודעת להגיד לא ואני יודעת שזה בעייה ממש חמורה אצלי 2) ני תמיד חושבת שאחרי הפרידה שלנו יש עוד סיכוי לכן, איפה שהוא בלב אני כן רוצה אותו לכן, לא מנתקת את הקשר כי אני חושבת שעוד ניהי ביחד, עם עכשיו אלוהים ישלח לי פתק ויאמר לי שהוא ואני כבר יהיה ביחד אף פעם אז אני פשוט אקח את הרגליים ואעזוב.ולא אשאר איתו בקשר 3)אני יודעת להפריד את הרגשות שלי מהראש, כי אני חושבת שבשנה וחצי שלנו אנחנו עברנו הרבה דברים כייפים מאשר רעים. אתמול הרגשתי רע שפגעתי בו וראיתי זאת גם עליו, אז כנארה הוא לא יתקשר היום ואז המבחן האמיתי יתחיל, אני אומרת לעצמי אם הוא יתקשר אליי היום זאת אומרת שהוא עוד רוצה להציל את הקשר שלנו ת´אמת אם אני אעזור לו לקדם את הקשר ואני אשתף פעולה אנחנו מזמן נחזור להיות ביחד כי אני פשוט יודעת, אבל הבעייה שהכל הפלתי עליו כדי שהוא יעבוד קשה ואחר כך כדי שידע להעריך טוב תספרי לי עכשיו על עצמך עליי שמענו מספיק להיום. מה איתך? את מרגישה יותר טוב מפעמים קודמות? ומה חשבת לעשות ליום הולדתך ה27 ? אהבה ענקיתתתתתתתתת מימני נשמתי ביי בינתיים מרין

golem

New member
מרינוש ../images/Emo13.gif|

סליחה שאני נדחף לשרשור....וסליחה שראתי לך מרינוש (סתם פתאום התחשק לי
תראי בקשר למה שכתבת על המע´ יחסים עם הבחור הזה - יש לי תחושה שעד שלא תצאו עם אנשים אחרים לא תוכלו להיות ביחד בצורה טובה. כלומר, אם תמשיכו כמו שאת מתארת יש סיכוי טוב שתחזרו - אבל נראה לי שיש סיכוי יותר טוב ששוב תיפרדו אם זה יקרה - לכן אולי עדיף לך להחליט שמחינתך את לא חוזרת - ולא משנה אם הוא יבקש ולנסות לצאת עם אחרים - אולי דווקא כשתצאי עם אחרים את תביני שהיה לך ממש טוב איתו וזה יעזור לכם לשפר את התקשורת ביניכם - או להבדיל יגרום לך להבין שאת לא צריכה את המע´ יחסים הזו בכלל - אבל איפהשהוא את באמצע ולא נראה לי שזה מצב בריא כ"כ בשבילך. בקשר למה שכתבת שאת לא אוהבת לפגוע בו - מאוד יכול להיות שזה שאת ממשיכה בקשר איתו כרגע רק פוגע בו יותר במצטבר ?? אולי עדיף קצת לפגוע עכשיו - להיפרד לתקופה - ואם הגורלות שלכם מתאימים אז בסוף תחזרו. מרין - אני חס וחלילה לא בא להטיף מוסר - סתם תחושות שלי ממה שקראתי שכתבת. ובינתיים תזכרי להמשיך לעשות חיים - והרבה חיים!!! אגב...לא קשור לנושא...הבנתי שאת מבינה במזלות - אנימזל גדי - מה זה אומר?? ובינתיים
גדול גדול עזרא

mariana

New member
היי עזרוש

קראתי לך ככה כי סתם בא לי ניראה לי שאתה מחזיר לי
אין גם על מה להיצטער. הבנתי את מה שאתה מנסה להסביר לי ואני מבינה אותך ואני יודעת שאני טועה אבל אני חושבת שזה יעזור לו. אתה מציע לי לצאת עם בנים אחרים וגם הוא שיצא עם בנות אחרות. הבעייה לא אצלי, כאשר היינו פרודים פרידה לפני אחרונה אז אני יצאתי עם בחור אחר שהוא גרם לי להבין מה זה להשקיע במערכת היחסים ואז לא יכלתי להמשיך את הקשר כי עדיין אהבתי את ההוא. וגם הוא יצא עם בחורה איזה שבוע ואז הוא לא רצה אותה כי הוא הבין שיותר טובה מימני הוא לא ימצא ממה שהוא אמר. אז כן יצאתי עם בנים אחרים, אני פשוט רוצה שהוא יצא עם בחורות אחרות הוא פשוט יוצא ומחליף אותם כמו גרביים ואז הוא מבין שהוא רוצה אותי ומתחיל להעריך לזמן קצר ואז שוב רבים והוא צריך לפרק את החבילה. הבעייה בגדול לבחור הזה יש מילה כאשר חזרנו אחרי הפרידה הוא אמר לי מרין עוד ריב אחד בינינו אנחנו סוגרים את הבסטה, אבל הוא לא מבין שאין זוגיות בלי ויכוחים וריבים הוא טוען שהכל צריך להיות מושלם. בגדול אני רוצה שהוא יצא עם בנות אחרות ואני שאלתי אותו עם הקשר בינינו פוגע בו אבל הוא אמר לי שלא כי הוא יוצא מבלה ורוצה להכיר בנות אחרות אבל בסופו של דבר הוא רוצה אותי. ומפה אני לא יודעת מה לעשות כי אני יודעת שזה שוב יחזור על עצמו. טוב בוא נעבור לאסטרולוגיה, דווקא על המזל של אני לא מביה גדולה אבל אני יודעת שהם: ביישנים(בלי שאמרת לי), הם מים שקטים חודרים עמוק, הם חכמים אינטלגנציה גבוהה. יש עיסוק בספורט שהם אוהבים מאוד(אפילו מתעסקים בזה) הם לא שמנים נוטעים להיות רזים, המזל המתאים להם המשלים אותם זה בתולה הם מזלות האדמה כמוני אני שור. אוהבים משפחה תמיד נאמנים, ניפגעים בקלות,הם שקטים אם מפריעים להם כאשר הם מרוכזים אז הם מתעצבנים מהר. אני צודקת? אני חייבת לדעת עכשיו אני מקווה שהעיניין שלי הרבה יותר ברור. ת´אמת תמיד הגורל מפגיש בינינו ומחזיר בינינו כי בפעמים הקודמות לא היינו נישארים בקשר ואז היו קוראים דברים ממש מוזרים כדי שניפגש וכו´ אני מקווה שאת צודק זה מין הפתעה כזאת שלא יודעים מה הולך לקרות. חיבוק בחזרה מימני
והרבה הרבה

golem

New member
היימרינגו

אני מבין מה שאת אומרת - האמת שאם הבחור הזה היה פה בפורום הייתי ממליץ לו לא להיות בקשר הזה - אבל את נראית לי די רגועה בקשר הזה אז לא אמורה להיות לך בעייה - אבל תזהרי שלא תתרגלי למצב הזה ותעצרי את עצמך מלצאת עם אחרים - ויותר חשוב מזה - כשכבר תצאי עם אחרים שלא תשווי תמיד עם הבחור הזה ואז תעצרי את עצמך מלהמשיך..... מה שחשוב בעצם זה לא להיות תקוע על אותה מערכת יחסים לא הכי בריאה בשבילך - בלי לקדם אותה ובלי לקדם מערכות אחרות. לגבי האסטרולוגיה - הרוב נכון - חוץ מהרזים
אני לא שמן אבל בטח לא רזה
השאר האמת די נכון - כל הכבוד
אז קחי חיבוק גדול ותעשי חיים - והרבה כיף
עזרא

mariana

New member
היי עזרא

אהלן, מה שלומך? אני שמחה שרוב מה שאמרתי עליך באסטרולוגיה הוא נכון, מצטערת על התגובה המאוחרת פשוט לא היה לי כוח להדליק את המחשב. לגביי מה שאמרת לי אתה מה זה צודק, אני מתחילה להיתרגל לקטע הזה שאנחנו מדברים ואחר כך אני אמנע מעצמי לצאת עם האחרים, אבל פה זה המבחן האמיתי שלי כי אני רוצה להכיר בנים אחרים ואני רוצה שגם הוא יכיר בנות אחרות, הבעייה שהוא לא רוצה להכיר אבל הוא אומר אם יפול עליי מה שהוא טוב כמוך אז אני אצא איתה אםאם לא אז אני תמיד אחזור אלייך, אני מקווה שאני לא אמנע מעצמי להכיר בנים אחרים, כי אם יהיה לי את הקליק לבחור מסויים הזה אז אני אמשיך הלאה ואני לא אחקה להוא. אבל בינתיים התוכנית שלי הוא לתת לו זמן ולהחליט החלטות נכונות כשאני לא איתו כדי לעזור לו להגיע להחלטות שלו, כי אם אני אזרום בראש שלו אנחנו היום היינו צריכים להיות ביחד, אבל הבעייה שאני לא נותנת לז לקרות בכזה מהר אלה נותנת לזה זמן, כדי שיעירך את האובדן, כי אומרים מעריכים משהו כשמאבדים אותו ואני גורמת לו להבין שהוא איבד אותי ולראות אם הוא יוותר אם יוותר זאת אומרת שאהבתו לא הייתה חזקה או שפשוט לא היה לו כוח. טוב אני מקווה שעכשיו הרבה יותר ברור ותודה על ההקשבה ואין כמוך בעולם(יש אבל מעט ואתה ביניהם) אוהבת מרין

golem

New member
מרינגוש חמודתי

מה שלומך מרין? אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב מאתמול..האמת שבאאסה לי שצדקתי במה שאמרתי...אבל אם תרשי לי רגע....מציק לי משהו אחר שכתבת - את כותבת שאת רוצה שהוא ייצא עם אחרות ולתת לו זמן ולעזור לו להגיע להחלטות -> כל הדברים האלה זה בדיוק לחכות לו עד שהוא יחליט מה הוא עושה ואיך הוא מתנהג - ולא נראה לי שזה צעד נכון מבחינתך. בואי אני יגיד לך משהו שאולי הוא קצת לא מכובד או יפה - אבל יכול לעזור לכם - תצאי עם בחורים אחרים - אפילו אם זה מבחינתך לא כ"כ קליק ולא רציני -> אבל כשוא יראה או ישמע את זה הוא יבין שהוא צריך לעשות פעולה - בעצם תגרמי לו לקנא -> ואם הוא כזה טיפוס אז הוא יבוא אלייך וירצה אותך בחזרה -> ואז תוכלי לחשוב אם את רוצה אותו או לא - אבל אסור לחכות.. תאמיני לי מרין שחיכיתי ככה למישהי בערך שנתיים??? עוד שאלה - את בעצם לא חוזרים כי אתם מפחדים לריב שוב או משהו בסגנון?? ותודה על מה שאמרת לי חמודה..... אני אישית חושב שאת מקסימה!!(ושהוא טיפש ולא יודע מה הוא מפסיד)
עזרא

mariana

New member
לעזרא המתוק../images/Emo74.gif

היי חמודי! כבר הייתה לי פרידות מימנו, הוא בחור שלא מראה שהוא סובל הוא יגיד זאת רק אחרישהוא יראה שאני שלו ולא של אף אחד אחר. מה אני רוצה לומר בזה, פרידה לפני אחרונה שלי יצאתי אחריי שבועיים שניפרדתי עם מישהוא וניסיתי להתיר זאת כדי שהוא לא ידע ויגיד לי מה קרה כבר שחכת את האהבה שהיתה לנו? ובסופו של דבר חבר טוב שלו קלט אותי עם הבחור הזה והוא כמובן רץ לספר לו זאת, הרגשתי שהוא מקנא והרגשתי שהוא רוצה אותי בחזרה אבל הוא לא יגיד זאת לעולם, לטענתו אני צריכה לנחש שהוא ככה. הוא פשוט מאוד החל לי דרך צלחה ולא היתקשר מאז עד שהוא ראה אותי בחוץ ביום כיפור ושאל אותי מה קורה עם הבחור ההוא? אז אמרתי לו סם ניסיתי להמשיך אבל אין ברירה היינו צריכים להיפרד כי היו המון בעיות שלא יכלו להיפתר. אז הוא שמח ואז הוא התחיל שוב לחזר אחריי ועד שחזרנו לעוד ניסיון, ובנסיון הזה הוא פשוט רצה להוכיח לי ולעצמו שאנחנו לא נריב שוב, אלה אם כן אז אנחנו ניפרדים, נישבעת לך החזקנו מעמד בלי לריב איזה חודשיים(שברנו שיא כי היינו רבים כל יומיים) ואז בריב האחרון הזה הוא אמר לי את זוכרת מה הבטחנו שעוד ריב אנחנו לא נישארים ביחד וזה כמובן מה שהוא עשה. ניפרדנו.(זה מראה שיש לו מילה) ניסית אין ספור פעמים להסביר לו שאין זוגיות בלי ויכוחים וריבים אבל הוא לא מבין, ואז שוב הוא אומר לי אם אנחנו רבים סימן שאנחנו לא מתאימים. לכן, אני רוצה שיצא עם בנות אחרות כדי שיריב איתם גם שילמד את הלקח שלו ויבין שבאמת אין זוגות שלא רבים. ואני לא אחקה לו כל החיים שלי אני נתתי לעצמי זמן גם לשכוח אותו וגם לראות אם יש שיפור מצדו. אני לא רוצה להיכנס לקשר חדש כאשר הלב שלי תפוס למרות שפיזית אני פנוייה. לסיכום לא יעזור אם אני אצא עם אחרים כי הוא יקנא ולא יראה זאת לאף אחד הוא פשוט יתקשר אליי ויאחל לי בהצלחה וינתק איתי את הקשר. אז יש גג 4 חודשים למצב שלי ושלו אם אני אראה שהוא לא זז אז אני ממשיכה הלאה. ובינתיים ב4 חודשים הללו אני אגרום לעצמי לשכוח אותו.(בינתיים זה עוזר) ולשאלתך השנייה אנחנו לא חוזרים כי אני רוצה שיבוד קשה כדי להשיג אותי ואז הוא ידע לשמור את מה שיש לו ביד( הרי ככה כשעובדים על משהו הרבה זמן וסובלים למענו אז יודעים להעריך את מה שיש) כי בפעמים הקודמות כשחזרנו זה היה נורא מהר ואז הוא הרס גם בקלות,כי הוא אומר לעצמו אם החזרתי אותה אליי פעם אחת אז אני יכול להחזיר אותה אליי שוב. ותודה על המחמאות, זה העונש של כל מי שהוא מקסים מגיע להם לסבול. האם שמת לב רק האנשים הטובים סובלים, כי אומרים שאלוהים אוהב אותם ורוצה כל הזמן לשים אותם במבחנים כדי לראות את חולשתם. אז אני ואתה וכל שאר חברי הפורום וגם כמובן ריקי נשמתי נעמוד במבחנים הללו ונצליח ובגדול. תגיד לי אתה לא עובד? אתה כל הזמן מול המחשב, או שאתה עובד עם מחשב מולך? אז מתוק שלי תודה על ההקשבה, והייעוץ הנמפלא שלך אוהבת אותך בחזרה מרין אחת והיחידה

golem

New member
מרין אחת והיחידה ../images/Emo13.gif

נתחיל מהסוף...באמת אחת ויחידה את
ואני עובד מול מחשב...אז אני רואה את ההודעות שנכנסות.... הבנתי מה שתיארת - והאמת שנראה לי שאת גיבשת את הדעה שלך בצורה די הגיונית ודי טובה - ואת יודעת מה את רוצה לעשות - אז אני רק יכול לאחל לך הצלחה גדולה הדרך הזאת (ובטוח שתצליחי..). רק משהו אחד..אמרת 4 חודשים - רק תשימי לב שאחרי 4 חודשים לא תתני לו עוד 4 ועוד 4 - אפשר לחכות כמו שאמרת - אבל לא יותר מדי.....ואיך שנראה לי שאם הוא לא ייצא עם מישהי אחרת אתם לא תחזרו - או כמו שאמרת תחזרו ותיפרדו שוב - ויש לי הרגשה שהוא לא רוצה לצאת עם מישהי אחרת - אז יש פה בעייה קצת - אבל סתם תחשוה שלי.. יפה מה שרשמת על האנשים הטובים - אבל אני נוקט בשיטה האופטימית שבסוף אלוהים מפצה אותם ונותן להם המון אושר ושמחה לשאר החיים - ורק יכול לאחל את זה לכולנו כאן...
גדול גדול

mariana

New member
הכן אתה צודק../images/Emo51.gif

כל מה שאמרת לי אתה כל כך צודק ניראה לי שהוא לא רוצה לצאת עם בנות אחרות פה זה כבר בעייה שלו. אז חיבוק גם לך אין אתה 10 מכיר את הפרסומת? ("בעלי הבוגד אתה 10") אז בינתיים יום טוב אוהבת מרין

@@

New member
מילים כבר אין לי

איך שאנחנו יודעות או יותר נכון אוהבת לפרש כל צעד שהצד השני עושה, למה אנחנו עושות את זה בעצם? לא יודעת אני לא אשת התשובות. אם הוא לא יתקשר זה לא אומר שהוא ניתק אותך מהלב, לא נכוןןןן בהחלט תשובה לא נכונה, הוא פשוט נפגע ובצדק, אמרת לו דברים לא נעימים שאם את היית בצד שלו אני חושבת שאת פשוט היית "הורגת" אותו, אז אם הוא לא יתקשר תני לי כמה ימי "חופשה" ואז תתקשרי ותתנצלי, כן להתנצל עשית דבר לא יפה וזה לא היה צריך לאמר, אבל תמיד אפשר להתנצל אבל רק אם זה בא לך מהלב. מה אני אגיד לך הייתי היום בטירוף לדבר איתו, אבל ספרתי עד 10 לקחתי נשימה עמוקה והופ זה עבר (לפחות לשעות הקרובות). מה אני מתכוונת לעשות ביום הולדת? לא יודעת, אני ממש לא מתעסקת בזה, משנה לשנה פחות כיף לחגוג ! איזה דכאונית אני לא? טוב מתוקה מצפה לתגובה ! אוהבת עד עמקי נשמתיייייייייייי

golem

New member
זה השטח שלי ../images/Emo13.gif

ריקי - את פולשת לשטח שלי - הדכאוניות זה אני אז אני מבקש לא לקחת לי את סימן ההיכר
קודם כל ולפני הכל - תחגגי ביום הולדת - לא משנה איך אבל תחגגי - אני גם אומר משנה לשנה פחות כיף לחגוג - השנה בכלל לא חחגתי וזה קצת מבאס- אז תחגגי אנחנו אני רואה כמעט באותו גיל אני רואה - היה לי 26 לפני איזה שבןעיים. אז ריקי - לא להיכנס לדיכאון ולחגוג יום הולדת _ואת תחגגי אפילו אם אני יצטרך לקחת אותך בשלג מהבית בשעה 4 בבוקר..

@@

New member
לא פלשתי לתחום שלך

ככה את מקבל את פניי? חשבתי שבין שנינו יש משהו מיוחד.
זה קצת מבאס לחגוג בבית לבד, אבל למחרת זה כבר עובר, תראה אותך לא קרה לך כלום הנה אתה פה איתנו. למה לא אמרת לי שחגגת יום הולדת, אז קבל ממני
קטן וצנוע, אתה יודע מה יש במתנה, אני נותנת לך את כל ההקשבה בעולם, אני נותנת לך כתף שתמיד תוכל להשען עליה, אני מאחלת לך שהחיים שלך יהיו מלאים
ושהסובבים אותך תמיד יעריפו עליך
והרבה
. אני שולחת לך (בלי שליח) 26
ועוד
אחד מקסים לשנה הבאה. ושוב
כי אתה מתוקקקקקקקקקקקק כ-
. (טוב הגזמתי עם כל האייקונים אבל זה נחמד) ופעם הבאה אם יש מאורע חשוב בחייך אני חייבת לדעת. יום נהדר שלך תמיד ריקי

golem

New member
מתוקה ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

סיבכת אותי עם כל האייקונים האלה שאני לא יודע איך להתחיל
קודם כל -ברור שיש משהו מיוחד בינינו
אבל התכוונתי שלטח הדכאוני ושם אני לא רוצה לראות אותך (וגם לא אותי - והנה אני יוצא משם
אז תודה רבה לכל האיחולים - המון תודה !!! מתי היוםהולדת שלך בדיוק ותזהרי לא להגיד....
וזהאם לא תגידי לי בזמן....... ובינתיים אחלה יום ואחלה שבוע..

@@

New member
תרשום ביומן

בעוד 14 יום ב- 3/2 אני חוגגת 27 אביבים.

golem

New member
לא יודע אם אביבים..../images/Emo13.gif))

אבל בטוח שאני ירשום

לא לוותר אף פעם על ימי הולדת!!!

זה היום הכי כיפי בשנה - לדעתי, למרות שגם אני מתבאסת לפעמים לפני יום ההולדת ואחר כך אני בעצם מצטערת שלא חגגתי. אז ריקי, תעשי חיים ותחגגי את יום ההולדת שלך. ועזרא - תחגוג עכשיו, היום, מחר... אף פעם לא מאוחר מדי, וגם ככה תמיד טענתי שיום ההולדת צריך להיות חודש שלם - אז יש לך זמן.

למעלה