למרות

זיוי בת

New member
למרות

ועל אף ואפילו ש.... וגם בגלל ובזכות ובעיקר כי אני זוכרת.ולא יכולה לשכוח.. מזל טוב, איילי, ליום ההולדת. לאה גולדברג כתבה, ואני לוקחת ממנה ומאחלת: "האומנם עוד יבואו ימים בסליחה ובחסד, ותלכי בשדה, ותלכי בו כהלך התם, ומחשוף כף רגלך יילטף בעלי האספסת, או שלפי שיבולים ידקרוך ותמתק דקירתם. או מטר ישיגך בעדת טיפותיו הדופקת על כתפייך, חזך, צווארך, וראשך רענן. ותלכי בשדה הרטוב וירחב בך השקט כאור בשולי הענן. ונשמת את ריחו של התלם נשום ורגוע, וראית את השמש בראי השלולית הזהוב, ופשוטים הדברים וחיים, ומותר בם לנגוע, ומותר, ומותר לאהוב. את תלכי בשדה, לבדך. לא נצרבת בלהט השריפות, בדרכים שסמרו מאימה ומדם. וביושר לבב שוב תהיי ענווה ונכנעת כאחד הדשאים, כאחד האדם".

גם לי התמזל הגמד

(לא מצאתי פרחים)
מזל טווווווב

avocumber

New member
מצאתי ארבעה: ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

צאט ניק

New member
וואלה, אילה בתולה

<צאט שהחיים לא מפסיקים להפתיע אותו> יומולדת שמח מנעלת
השי הצנוע ממני יהיה שלפחות היום (ורק היום) אני לא אתקע לך שום יוד מיותרת (ראי הכותרת) וגם לא אף אות אחרת....

פינליש

New member
מזל טוב בובה ../images/Emo68.gif

מזל טוב מותק! אני מאחלת לך חיי זיקפה וממון !! ואת כל הטוב בעולם. ובריאות, כי אני פולניה וכי זה חשוב וכי זה מקור האושר כל השאר באמת שטויות. ועל המתנה שנתת לי... את כבר יודעת מה אני חושבת ומה אני חושבת עליך

VCube

New member
למרות

שלא הוזמנתי לא נעלבתי. ואפילו שאני לא לאה גולדברג אני יודע לומר מזל טוב.

Inco Gnito

New member
../images/Emo160.gif (מזל"ט) ../images/Emo65.gif

א י ל ה את הברכה שכאן נשלחת, הגיתי בעצמי, ישבתי וחשבתי וכתבתי ומחקתי פה המון, למרות שממשקל וחריזה מעט חרגתי, העיקר הוא הרצון. עד שסוף כל סוף הברקתי, מצאתי רעיון - ראיתי איזה יופי זה יכול לצאת, והקדשתי 'קרוסטיכון... ומפני שנשארו לי בדיוק שני משפטים, חייבים לדחוף ברכה פה, כי אחרת לא מתאים... ישבתי וחשבתי וכתבתי ומחקתי פה המון : מזל טוב, מנהלת, עם עוגה וגם בלון ! אינקו, שסוף סוף הבין איך את חוגגת את השישי בספטמבר...
שישי לתשיעי...
6.9...
69 ???
למה לא ? בכיף אני אומר.....

אני לא יודעת מה זה קרוסטיכון

או שזה תיכון חוצה יבשות במגמת תיירות או שזה שם של עוגה טעימה מדנמארק. לעזאזל אינשטיין, זה לא נראה כמו ברכה ליום הולדת....זה נראה יותר כמו הודעה של באלי 7 בלי כל ה ( > { [ } ] )... אין דבר ה י א בטח תבין. אינשטיין מרגיעה את עצמה בשרותים

א י ל ה

New member
אוף כואבת לי היד ממש

מרוב גיהוצים. מהקניון הקרוב למקום מגוריי מדווחים על זבנים שמסתובבים עם פרצופים מדושנים וחיוכים מאוזן לאוזן. לכרטיס שלום. לבטר-האלף שלי, קצת פחות. ותודה לכולם על תשומת הלב... <אייקון של קדה קידה בבגדים חדשים>

לא היתה לי "טיפת אוויר" לנשום היום

אז רק עכשיו הגחתי להצצה חפוזה ובאתי לאחל מזל טוב למוצצת הכי הגונה פה (חפשו את הלינק לבד, אין לי זמן) מכל האצבעות

נו שוין

א י ל ה מותק, עוד שנה חלפה וכך את קרבה אל סופו של הסיוט. 8) סתם נו סתם מזל טוב וזה.

דר רשע

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif

שתזכי להמון אושר, עושר ובושר. זה נשמע קצת נדוש נכון? כל שנה לאחל את אותו הדבר... אולי צריך לחשוב על משהו אחר? משהו יותר מקורי? נראה לי קצת צבוע לאחל כל שנה את אותו הדבר. אז אני אסתפק רק במזל טוב. ומכל הלב. שאין לי.

למעלה