למרות...

מנטה-בת

New member
למרות...

שזה לא קשור עליכם,רציתי לציין דבר משמח: היום.יום שישי:בכורה של הארי פוטר בכל הארץ! לא להחמיץ (אוף,אני נשמעת כמו תשדיר פרסומת). תפיצו את המידע בבקשה. ביי

ש@לתי

New member
נמאס לי

כולם קוראים את הספר הזה! אני גם חייב לקרוא אולי באמת אני מפסיד משו?!

MiToOsH

New member
שנקים אגודת מתנגדי הארי פוטר?

אף פעם לא קראתי ת´ספר הזה, ואני גם לא הכי רוצה לקרוא אותו (לא הסגנון שלי..).. והתקשורת הזאת אשכרה מכריחה לקרוא אותו... כאילו אם לא קראתי אותו אני מנודה חברתית או משהו.. באאאא.... יש ספרים שאני פשוט לא מבינה מה מוצאים בהם.. מיתו´ש :)!

MiToOsH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מנטה-בת

New member
את צודקת בחלק מדברייך אך....

אומנם החברה והתיקשורת באמת די מכריחים אותך לקרוא את הספר, אבל אני, שקראתי את כל ארבעת הספרים ומחכה לחמישי, יכולנ לומר לך שיש סיבה לכך שהספרים כל כך מפוסמים! לא כל ספר שיוצא לאור נהיה כל כך מפורסם נכון? הספרים של הארי פוטר הם ספרים שכיף לקרוא,פשוט לא עוזבים את הספר עד שהוא נגמר ואז מחכים לבא.יש בספרים המון דימיון והרפתקאות ועכשיו יצא גם הסרט,הייתי בסרט הזה, זה סרט מדהים ונחשי איזה גילאים היו שם? כולם! זקנים,טף מבוגרים, ואפילו ראיתי תיירים דוברי אנגלית שצפו בסרט! הספרים האלו ממש מומלצים והסרט פשוט מדהים וחובה לראות אותם. אז תקראי,תראי את הסרט ואאז נראה מה תגידי.... ביי

Ergil

New member
אם לא תקרא, אין סיכוי שתבין מה אתה

מפסיד. אבל כדי לחסוך לך זמן, קראתי את כל הארבע ולא הפסדת כלום.

למעלה