למרות

OFIRB9

New member
למרות

שלרוב לא מגיבים פה על פיקים, הפיק הזה הוא חצי פוקימון, אז אני שמה פה את ההקדמה ואת הפרק ה1 אבן היהלום הכחולה הקדמה לפני מיליוני שנים עוד כשפוקימונים היו רק בתקופה של באלבזור, פיקצ'ו, בלספראוט, היה חי פוקימון מסתורי, ורוד, וקטן. לא מיו, לא דיטו, פוקימון שמעולם לא התגלה לאדם, ואנשים בכלל לא היו בטוחים שהוא קיים, היו לו יכולות מדהימות, לשלוט במתקפות של פוקימונים אחרים, ולדבר בכל שפה. הפוקימון, ששמו לא היה מוכר, מפני שהוא דיבר בכל שפה, הוא לא אמר את שמו כמו רוב הפוקימונים, אנשי האזור של הרמוניה, שם הוא חי, קראו לו יושו. יושו חי לאורך מיליוני השנים, והיה זקן מאוד, אך שימר את כוחותיו, עד שיוכל להעביר אותם למישהו אחר, הוא אינו ויתר, ולא נתן לעצמו למות יושו מעולם לא התיידד עם בני אדם, מלבד נערה אחת, בשם אליסיה. נבואות ואגדות, וסיפורים שהמבוגרים אינם מספרים לילדים, אומרים שהכוח של יושו הגיע מאבן יהלום כחולה על מצחו, ושהכוח בפנים אפל ואיום, ושלאבן יש רצונות משלה, והרצונות שלה הם, להשליט את הפוקימונים על העולם אליסיה שהייתה אז בת שתיים עשרה, פגשה את יושו החולה, ובלי לספר לאף אחד גידלה אותו למשך שבועיים, אליסיה הייתה נערה מאוד בודדה, זאבה בודדה בצד החבורה, ובעצם, מעולם לא הייתה חבורה, היא תמיד הייתה לבד, וכשפגשה את יושו, היא לא שאלה שאלות מיותרות, היא הייתה בטוחה שהוא הגיע אליה במתנה אחרי שבועיים יושו מת, כשאליסיה קברה אותו מתחת לביתה, בתוך מער חפורה בה הייתה תמיד מסתתרת, לפי מה שהחוקרים מצאו, האבן והכוח האפל יצא מגופו של יושו, ציפוי האבן, שצבעו היה לבן, התפרק לשתיים עשרה אבנים שונות, שטסו למקומות שונים בעולם, ואבן היהלום הכחולה נחתה היישר בליבה של אליסיה. אחרי כמה שנים, אליסיה גדלה ונעלמה, איש אינו ידע עם האגדה, עם יושו, והאם אפילו אליסיה באמת קיימים, אך אליסיה עוד הסתובבה בעולם, ושתיים עשרה האבנים גורלן היה להיאסף חזרה אל אבן היהלום הכחולה, אחרי שש מהן נאספו בידי מדען צעיר בשם אלכס, הכוח שלהן התחיל לפעול, ולתת לפוקימונים מסוגים שונים כוחות מופלאים. אחרי עוד כמה שנים, שכבר לא היה ברור מה גילה האמיתי של האגדה, ושל אליסיה, נאספה האבן האחרונה אל אוסף האבנים אש-מים-עלה-נחש-נשמה-ברק-אפלה-מלאך-אדמה-חלל-אלילים, והאבן האחרונה, מסתורין, אבן היהלום יצאה משליטה, כשאלכס ואליסיה כבר הכירו זה את זו, לא יודעים באיזה קשר, ונפגשו ביער מרוחק באזור הרמוניה השומם שבמזרח, בעיירה בשם וסלג, האבן תפסה את אליסיה ולכדה אותה בתוך לב היהלום, והעבירה את האבן אל נערה אחרת, שהייתה קשורה גם היא אל אליסיה ויושו, אלכס חזר למסעו, מחפש את אליסיה, והנערה המסתורית, שאיש אינו יודע עליה, חזרה לחייה. ומאז, עברו עשר שנים.

OFIRB9

New member
ופרק 1

ושחכתי את התמונה, כמה טיפוסי פרק 1 אנסטסיה סגרה את הספר, והביטה בשמים הכחולים של אותו יום בהיר, כשרוח קלילה הרימה את שערה הבלונדיני היא הושיטה ידה אל לוח לבה ואחזה באבן כחולה שהייתה תלויה על צווארה. אנסטסיה לא דיברה, מאז שהייתה קטנה היה לה בעיה בדיבור, אבל למוח הקודח שלה היה שפה משלו. שייאצו זז מעט בשנתו, ואנסטסיה ליטפה אותו בראשו, המסע שלה נמשך כבר כמה שבועות, ובקרוב תעזוב את אזור היון הישן, ותגיע לאזור הרמוניה שם מסתובבים המוני פוקימונים שמעולם לא נראו, כבר שש שנים עברו מאז שנראה פוקימון חדש בעולם, ועכשיו שוב הגיעו קבוצות קבוצות של פוקימונים. שני פוניטות דהרו מרחוק, ושייאצו התעורר. "צ'יי" הוא פיהק אנסטסיה לא הייתה צריכה לקרוא לו, הוא הבין אותה גם בלי זה, הם קמו והמשיכו ללכת לכיוון העיר הגדולה, מיסטונדיריום, שם מסתובבים המוני פוקימונים עירוניים, מסוג חשמל מתכת ורובוט. הם הלכו, ואנסטסיה הביטה בשייאצו המרחף לידה, ונזכרה איך הם נפגשו. "שייצו!" אמר שייאצו, והצביע לרחוק, מעבר לערפל, היה אפשר לראות את מיסטונדיריום הגדולה, כשהמוני פוקמונים גדולים עפים ממקום למקום הם הגיעו לכניסת העיר הסואנת, המוני אנשים הולכים במהירות, כי עם יעצרו, בחיים לא יצאו ממבוך האנשים. אך בפינות רחוב וסמטאות צדדיות אפשר לראות ילדים משחקים עם כלביהם, או עורכים קרב פוקימון ידידותי. שלוש זבירות טסו במהירות ליד אנסטסיה ושייאצו כשנשמעו צעקות מאחד הרחובות הצדדיים. "אחורה ילדים!" אמר ילד אחד מגן על שני ילדים מבריון אחד עם ניינטלס אנסטסיה ושייאצו עצרו להביט "צה זוקריק!" אמר הילד, והוציא זוקריק אחד, פוקימון רובוט דבורה, הצורה הקודמת של זבירה "כמה טיפשי..." אמר הבריון וציווה על הניינטלס שלו לחסל את זוקריק, והוא גם הצליח במכה אחת "אוי בעסה..." אמר הילד ושני הקטנים התחילו לבכות לפתע נזרק פוכדור אל הזירה, וממנו יצא שהלן גדול ויפה כולם הביטו לכיוון ממנו נזרק הפוכדור, אנסטסיה זרקה אותו. וללא מילים ציוותה "מתקפת חלל" שהלן קפץ לשמים במהירות, משאיר אחריו שביל של אור הנער שלף פוקידע, בצורת מחשב נייד כחול קטן "שהלן" אמר הפוקדע "פוקימון חלל שמקורו מהירח" "וואו" אמר הילד "הוא מאוד נדיר, וקשה לגרום לו לציית כי הוא לא מבין שפת כדור הארץ!" שהלן צלל, ולפני שהנער שם לב הוא חיסל את הניינטלס שלו והוא ברח, כשניינטלס בורח אחריו. "וואו" אמר הנער והתקרב לאנסטסיה "את טובה! ואפילו לא אמרת לה לעשות כלום!" אנסטסיה שתקה, ושייאצו יצא מאחורי גבה "וואה!! זה שייאצו?!" הוא צעק "איפה השגת אחד כזה?! הם נמצאים רק באיזורי המדבריות הרחוקות! מאיפה הוא???" אנסטסיה שתקה, גם הוא שתק מחכה לתשובה הם הביטו אחד בשני באי נוחות "אה...טוב, נתחיל עם שם...אה היי אני טוני, וזה זוקריק שלי" הוא הצביע על זוקריק וזה עשה לופ באוויר. "ומה שמך?" שאל אנסטסיה שתקה מעט, ואז ניסתה לבטא את שמה "אנה-ססס" היא מלמלה "מה?" שאל טוני "אנה-ססססטט" היא חזרה "אנה? או...קי.... נעים מאוד אנה, את במסע? מאיפה את?" שוב שקט, לקח לה זמן "וסג" היא אמרה "וס...מה? אה! וסלג! זה די רחוק לא? איך שם? אה, יודעת מה, לא חשוב...." הוא ידע שקשה לה לענות. "טוב, אני יוצא למסע שלי בעוד כמה ימים! אני כבר די טוב אחרי הכל, אבל בכל זאת תודה על העזרה!" היא המשיכה לשתוק "אוקי אוקי אני אלך לי...ביי!" והוא הלך כי ידע שממילא יצטרך לחכות לביי ארוך מאוד "ביי" אמרה אנסטסיה, לא היה לה איכפת שקוראים לה אנה, כי זו הפעם הראשונה שיש לה שם חיבה "זזזזזזזז" קפץ זשורינר על מיטת המלון בו נחה אנסטסיה בזמן שהיא ניקתה את שהלן שגרגר בהנאה למרות שהוא היה מסוג כלב. אנה בילתה כבר כמה ימים במיסטונדיריום, והחליטה להמשיך לכיוון אזור הים של הרמוניה. היא קמה והחזירה את הפוקימונים, לקחה את התיק ויצאה מהמלון מתקרבת ליציאה מהעיר. אחרי כמה שעות של הליכה, סיימה סוף סוף את האזור ההררי של העיירות, והגיעה לשדה שטוח ונוח להליכה שייאצו מקפץ קפיצות גבוהות, ללא כוח משיכה, ואנה מרגישה את הרוח על פניה שבכל רגע משנה כיוון ומחלוקת עצים קטנה שמעה קולות רשרוש, ופתאום יצא משם בריצה, לא אחר מאשר טוני צועק בבהלה כשטארוס רודף אחריו הוא רץ לעבר אנה המבוהלת ואחרי דקה גם היא מצאה את עצמה בורחת גם היא ממנו, הטארוס רדף אחריהם עד לגבעה מרוחקת, ואז חזר אחורה כדי לא להשאיר את העדר בלי הגנה אנה תקעה בטוני מבט חריף "ניסיתי לתפוס צ'ריביל אוף...." הוא אמר "מאיפה לי שהיה שם טארוס זועם? " והוא קם ועזר לה לקום "מילא, טוב שפגשתי אותך, נוכל ללכת לאזור המים יחד!" הוא חייך שייאצו קפץ וקרא בקול, ואנה הוציאה חיוך קטן וראשון.

OFIRB9

New member
אה תודה

רק תגובה אחת אחרי 3 ימים...מילא עם את רוצה המשך לונה תעלצי לקפוץ לפורום דיג'יון, פה לא מעריכים פיקים (וגם לא פאנגירל!!!):() שם בטח ייבו הרבה גם לפיק שלך, גם עם הוא אוף (ותפגשי הרבה סלבריטים) מה נהיה פה? אני עושה פרסומת...

Maldita Luna

New member
הרבה מדובבים, מה?

חחח תני קישור לפיק שלך אני לא משו מתמצאת בכל העניין הזה

OFIRB9

New member
כן המון מדובבים!

את טאקויה את זואי את טומי את א.... גם מאיה בר שלום מסתובבת שם!!!! שווה לא? אאאא וגם תפגשי המון חברה מדליקים (עוד מפורסמים, סטו, מילי, ספון, כולם האנשים הכי מוכשרים שיש, אה גם אפיקצ'ו איך שחכתי את הנשמה הזו...היי אני עוד בסוגריים, אופס)

Maldita Luna

New member
מתישהו ראיתי הודעות שם

באמת מלא מדובבים! ת'אמת, גם אני יכלתי להיות מדובבת של אחת הבנות מיוגי-הו אבל בסוף לא קיבלו אותי ;_;

OFIRB9

New member
0-0 לאאאאאאאאאאאא! באמת?!

עם תדובבי מישהו תספרי!!! אאא! מגניב!!! עם תספרי את זה בפורום דיגי'מון יהללו אותך (כמו שעשו לריי גרל) פגשת מדובבים מפורסמים??? אאאאה! פגשת את המדובב של קאיבה!??!?!?!

למעלה