למרות שרק עכשיו התחלנו סיכום שבוע!

טווול

New member
למרות שרק עכשיו התחלנו סיכום שבוע!

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
וגמר חתימה טובה וצם קל לכל הצמים!

עונה

משהו טוב שקרה השבוע: הפורום נפתח, אלא מה?
, וגם סוף סוף פלאפון חדש. משהו רע שקרה השבוע: 60 שכיבות סמיכה בשיעור ספורט, ואני כולי תפוס כבר יומיים. שיר השבוע: בא לי לא בא לי- אונילי ויעל דקלבאום ציטוט השבוע: "אם כן כעת מדווחים לי שהמצב עבר מחרבנה לבקקט"
וגם "אני שונאת את האחד באפריל הזה, למה הוא צריך לתפוס לי יום בשנה? למה לא תקעו אותו בסוף פברואר, ממילא חסרים שם ימים" . חסרים שם ימים חחחחח תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות כמובן. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין לי כוח .. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד פרקים של הפיג'מות + סוכות שבא עלינו לטובה. פרק השבוע בפיג'מות: אחד באפריל, שזה גם פרק העונה. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: את עצם זה שהוא נפתח ואת סיכום העונה. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? חח הלוואי עליי. צום מועיל וגמר חתימה טובה חבר'ה!

edens 114412

New member
טוב אז מסמכת אחרי שבוע עמוס

משהו טוב שקרה השבוע: חופש התחיל! משהו רע שקרה השבוע: אין לי יותר מיידי זמן שיר השבוע: i'll be there for you-friends ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות (משום מה), עבודה ערבית, עדי אשכנזי סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש, עבודה , ללכת לתל אביב ^_^ (נראה אם אני אצליח) ,ומנוחה פרק השבוע בפיג'מות: יש כמה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: איןן פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לצערי לא אולי עוד אפגוש .. שבת שלום ושבוע טוב D:

טווול

New member
סיכום שבוע!

משהו טוב שקרה השבוע:הפורום נפתח סוף סוף! משהו רע שקרה השבוע:האמת שלא היה שבוע משו קרו המון דברים רעים..:( שיר השבוע: whip my hair, for your entertainment ציטוט השבוע: אממממ פתאופם יש לי בלאק אאוט...... תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמובן שהפיג'מות,מיכאלה,עדי אשכנזי,עבודה ערבית סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כל מיני קליפים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עוד פרקים של הפיג' חופש סוכות היפ הופ וואי אני פשוט מכורה לא יכולה לחכות לשיעור הבא פרק השבוע בפיג'מות: אחד באפריל!!:) הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:שהוא נפתח כאילו דה! חיחיח פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא .... שבת שלום ושבוע טוב D:

רוני92

New member
יאללה נתחיל!

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בהופעה של ירדנה ארזי
משהו רע שקרה השבוע: מישהי עצבנה אותי בשירות הלאומי... שיר השבוע: "לבדי" של שלומית אהרון מהמחזמר "עלובי החיים" ציטוט השבוע: "יש חור בדלי המים זורמים פה, יש חור בדלי-בדלי יש חור!" "תסתום את הפה כבר יא עודד יא עודד! תסתום את הפה כבר-שעה אתה שר!!!" סצנה קורעת!!! תכנית / סדרת / סרט השבוע: צחוק מהעבודה והפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: ראיתי קטע של דומינו עם רועי בר-נתן ושגית סול שהם צוחקים שם על פרפר נחמד... אחד הקטעים! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לסוכות
פרק השבוע בפיג'מות: תעשה לי טובה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? הלוואי...

למעלה