למרות שהבטחתי לעצמי.....

יום.

New member
למרות שהבטחתי לעצמי.....

שאני לא... אין לי כרגע לאן לפנות אז..... אפשר חיבוק???

nonana

New member
תקבלי אחד גדול../images/Emo24.gif

והרבה עידוד ממני ומכולם. אנחנו עוד לא סיימנו לשוחח.

יום.

New member
אם את רוצה...

זה האייסי שלי : 123309204 ואני גם מציאה לך לקרוא את המאמר שפרסמתי וזהו אני כאן

keren1

New member
בוקר טוב יום ../images/Emo42.gif

מה שלומך? הברזת מבי"ס היום? או שהמורה ללשון עדין חולה. אוי איזה כייף שיעור חופשי. מחר אני עושה לעצמי יום חופשי. מגיע לי לא?! קצת מוזיאון קצת קניות והרבה מנוחה ובלי ילדים!!

keren1

New member
גדול!!!../images/Emo6.gif אם היא עם תאומים תשלחי

אותה לכאן!!!

rotrot

New member
היי קרן - חבלת שלא היית אתמול בצ´אט

היה משעשע ביותר ונפרדנו מיושבי שהלך למילואים...

keren1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מה אני יכולה לעשות. ניסיתי באמת. אבל מתן טיפל טוב טוב במחשב.

keren1

New member
יום קראתי את 3 החלקים.

הנושא עצמו מאד קשה. ובאמת אני מנסה להסתכל מזוית של הורה. ילדי כרגע צעירים ואני מנסה להעביר את המסר (ועליו בונה את חינוכם) שלא משנה מה קרה או מה עשית או לא עשית אנחנו פה בשבילך ורוצים שתבטח בנו כדי לבוא לספר לנו הכל. אז אני אומרת לדניאל (3.5) שלא משנה כמה אמא כועסת או אמא צועקת תדעי שאמא תמיד אוהבת. האם גם את ניסית להעביר מסרים (עדינים) להוריך ? האם הם פספסו משהו ? או שאלו שאלות אינטימיות מדי. (מקווה שזה בסדר שאני שואלת).

יום.

New member
המממ

הרבה "רמזים" אני יודעת שהעברתי בדיעבד... כלומר כל מיני תסביכים שיש לי שאמורים לסמן משו.... להורים שלי זה לא הדליק כמראה שום נורה...... פספסו משו? אולי... הם פספסו את האמון זה שלי זה בטוח... אבל זה כבר סיפור אחר.... וכן זה בסדר לשאול מקסימום אני לא יענה

keren1

New member
תודה שאת עונה לי...../images/Emo24.gif

תנסי לרגע (באם קשה אז נוותר) לענות : את כבת עשרה אולי תוכלי לענות לי על השאלה הבאה: אמון, שתינו מסכימות, זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים בין הורה-ילד (ובכלל). על מנת לבנותה ולוודא שהיא קיימת איזה כלים היית נותנת לנו כדי לשמרה כדי לא לאבדה ולמה אנחנו כן צריכים לשים
. תודה

יום.

New member
חחח למה הפכתם אותי???

קרן התשובה הזאת משתנה ליד ליד ומהורה להורה אין ולא יכולה להיות תשובה חד משמעית כולי תקווה שתוכלי להכיר את הילדים שלך טוב מספיק כדי לדעת את הדברים האלו יום

למעלה