למרות הכל

למרות הכל

שבת שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קיבלנו אישור עקרוני לפונדקאות. יומיים לאחר קבלת האישור העקרוני גילנו שאנחנו בהריון. מאוד שמחנו וחשבנו שלמרות התחזיות השחורות של הרופאים - הפעם זה יצליח! אז זהו שלא... בשבוע 14 העובר נמצא ללא דופק ועוד הריון הסתיים באכזבה. האישור העקרוני לפונדקאות מעודד ונותן תקווה שעדיין יש לנו סיכוי לילדים משלנו. ההתעסקות בתהליך והתקוות החדשות לעתיד מקלים על ההתמודדות עם העצב והתסכול שבאובדן הריון פעם השלישית. עדיין אופטימיים, הגענו לשלב שבו אנו זקוקים לעזרתכם באיסוף מידע לקראת חיפוש פונדקאית. אנו מנסים תחילה לאתר פונדקאית ולהגיע לשלב חתימת החוזה באופן עצמאי (ללא משרד תיווך). כדי להבין טוב יותר בפני מה אנו עומדים ומהם הסיכומים המקובלים, אנו זקוקים לחוזים סטנדרטיים לדוגמא ומידע לגבי הסכומים שנהוג לשלם. ברור לנו שבסופו של דבר החוזה מותאם למקרה האישי של הזוג והפונדקאית ונערך על ידי עורך דין, אלא שאנו זקוקים לרקע בסיסי מקדים כלשהו לפני התחלת התהליך. נשמח מאוד לקבל כל מידע שיוכל לקדם אותנו הלאה בתהליך תודה

עדיין אופטימיים ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

קודם כל קבלו
על האובדן, אני בטוחה שזה לא קל ויודעת מניסיון כמה קשה לעשות את הסוויץ' ולהבין שצריך ללכת על הדרך הפחות קלה... לא מבינה גדולה בטיפולי פוריות, אבל מקווה שהתייעצתם עם הרופא שנית לאחר ההיריון הזה לגבי האופציה של הפונדקאות... לוודא שאין דרכים נוספות , כמו תרומת ביצית וכאלה... (מודה שאני בורה בכל התחום הזה, אז סליחה מראש אם נכנסתי לעניינים קצת אישיים שלכם ע"ג הפורום). לשאלתכם, לא נהוג להעביר חוזים ואפילו חל על כך איסור של הוועדה. יחד עם זה באתר של משרד הבריאות בנושא, יש קישור לעקרונות החוזה, אתם יכולים לעבור עליהם ולהתרשם בעצמכם. לגבי סכומי כסף, גם כאן לא נהוג לפרסם בפורום. המלצה שלי לגשת לשוחח עם מרכזי התיווך ולהתרשם מהמשעמעויות של התהליך, להעריך את הנושא הכספי למול הנפשי. במקביל שיחה טובה עם זוג שעובר את התהליך יכולה לעזור גם כן לקבלת החלטות !! שיהיה בהצלחה !

למעלה