למרוקאים שלום רב......

IBP1

New member
למרוקאים שלום רב......

בבקשה נא להחזיר לנו את המנהלת ....ואו לפחות את מה שנותר ממנה......

איזו אפליה עדתית ../images/Emo6.gif

יעני לרומנים שביננו אין שלום

IBP1

New member
ציפי גם את רוצה להסתבך עם המרוקאים.

שלום לרומנים .....עם המרוקאים...... כן ,מיד .... אני אאמין לזה כמו שאני מאמין שמחר הניה הופך ליהודי מאמין וחסיד של ליברמן ..... שלום עם רוטווילר אני מקבל ......מרוקאים .... רומנים..... אמממממממ..... לא!!!!!!

IBP1

New member
יש לי תחושה שהמרוקאים בתפוז כעת

אם משילוב מסוכן זה של מרוקאי ורומני יצאו כל הפושטקים הגנבים ממוצא מרוקאי או שמא ככה הגיעו לעולם כל הרומנים העצבניים. איצקון שהוא לא מרוקאי ולא רומני אומר : יאלללה סולחה (איפה החומוס והפיתות לנגב ) .

גמלי יש חצי רומני../images/Emo3.gif

ולעומת זה אין לי שום חלק מרוקקי
אבא רומני ואמא ממוצא חלבי (סורי).. וחוצמזה, אני פה... אי כל כך פה למרות שלא משאירה עקבות, משום שכשאני מגיעה הביתה, כל מה שאני רואה לפני זה המיטה... קרועה מעייפות אחרי לילות ארוכים ומדהימים... היום, הפלתי על עצמי החלטה, להיות פה ויהי מה... עם העייפות, עם הכל.. כי לא נראה לי שאני יכולה עוד לשאת געגועים. אנשים.. אני פשוט נקרעת מהגעגעגעגעגע הזה בראש ובכל נים וגיד בגופי... תסלחו לי בבקשה?
יש בי אהבה והיא תנצח
אני מספרת לעצמי בכל יום, שהנה.. אני אגיע הביתה ואשב מול המחשב... אתענג על הדיונים ושיחות, על החברים הנפלאים שאתם... ואין מצב.. פשוט כורעת תחת העומס. הנני... ומבטיחה לעצמי להיות פה יותר, ומבטיחה גם לקיים!
אחלה בוקר לכולנו

IBP1

New member
לרגע חשבתי שהמרוקאים הוציאו לפועל..

את תוכניתם הסודית "טוטאל דיסטרקשן" ..... או שמא שוב ברחת לטיול ..... (
דיברנו על כך שאין לך לא חופשות ולא טיולים ). שמח שאת כאן עימנו.

../images/Emo192.gifדווקא מתאים לי חופש....../images/Emo121.gif

וגם זה משהו שאין מצב לדבר עליו כרגע.... הייתי יושבת שעות ארוכות מול המחשב, ועוד יותר ארוכות עם אהובי שמרגיש מוזנח לא פחות מהבית... אוף... בא לי לבכות.. רוצה חופש!
מיאאאאאאאאו
וי ואבוי, אני נשמעת מתלוננת? לא... אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... ביקשתי מאלוהים שלי סוג עבודה מסוים שאותו בדיוק קיבלתי, והמחיר אמנם קצת יקר, אבל... אני עובדת - מוכנה לשלם
צוחקתתתת
אחלה יום לכולנו

IBP1

New member
חופששששששש ../images/Emo46.gif !!!!????? אין ....

תשכחי מזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פויע אחד... ../images/Emo3.gif

לורוצה ככה... רוצה להיות פה ולא לחשוב שהנה עוד מעט אני אמורה ללכת לעבודה, אז צריך לישון... כמו עכשיו...

IBP1

New member
שולח לך כמה חברים מרוקאים.....

שילמדו אותך לא להיעלם לנו ככה . ולא לימדו אותך שאסור להוציא לשון ככה. נונונונונונונונונונונונוונונונונונונונונונונונונונונ.

למעלה