למרוצים שביניכם

carmelle

New member
למרוצים שביניכם

זקוקה להמלצות על מגהצים. אני מעוניינת לקנות מגהץ אך מחפשת המלצה על דגם טוב. קראתי את "מדריך הקנייה" אך אין שם המלצות ספציפיות על דגמים. בעקרון אני מגהצת פעם ב...את ערימת הכביסה הענקית שהצטברה לי. אז ... שתפו...

goanin

New member
מגהץ זה מוצר פשוט

כולה גופי חימום ואולי אדים. זוהי טכנולוגיה פשוטה ואין הרבה מה להשוות. קני מגהץ עם תכונות כמו שאת מחפשת ובמחיר סביר..

carmelle

New member
לא מדויק

נהרס לי מגהץ של מרפי ריצ'ארדס תוך פחות משנה וחצי. ואני לא מבלה את ימיי בגיהוץ כך שלא בא לי עוד פעם... אשמח לשמוע דגמים מומלצים

maybesure

New member
המלצה

טפאל נחשבים לטובים. לא כתבת מה התקציב, אבל אם תיכנסי לפורום "תפירה - לבוש עליך" תוכלי להתייעץ עם מקצועניות בתחום התפירה. אם זה לשימוש של רק פעם ב...אין צורך במגהץ קיטור - מספיק מגהץ אדים קליל. אם הייתי צריכה לקנות היום מגהץ הייתי קונה ללא כבל חשמלי. האמת..אין לי מושג של איזו חברה המגהץ שלי - בקושי מגהצת אבל מרוצה ממה שיש. מרפי ריצ'ארדס ידועים כגרועים כמו קנדי ופיילוט. אלו חברות שמוכרות מוצרים בזול ועם אחריות קצרה יחסית ובאמת ארוך חייהם מוגבל. למי שאוהב לחדש כל שנה זה מספיק טוב (קומקומים/טוסטרים וכאלו).

גאוי7

New member
מרפי רייצ'רדס התקלקל אצלי לאחר כמה חודשים

לגמרי . החליפו הכל בפנים ( היה עם אחריות ) .

estee

New member
קנווד stiromatic instant pro.

זה המגהץ השני מאותו סוג. מחזיק אצלנו כבר כמה שנים טובות. אנחנו מהמגהצים כך שזה בהחלט מדד לאמינות ולאיכות.

למעלה