למרבה הפלא...

למרבה הפלא...

המרכז ידע להשיב אש (אש אמנם היתה רק במנגל, אבל איזה מנגל...). בפארק המקסים של בת ים, בלילה חם וסקסי של תחילת אוגוסט, רוח חמה נושבת מהים הסמוך (ומכוניות בת ימיות נוסעות בתוך הפארק על הדשא חחחחחח), מוסיקה מעולה (ברובה) מהטייפ של שחר33, ענן מתוק מהנרגילה שהביא מישהו שאיני יודע את שמו ושדיאבלו קרא לכולם לחוות אותה, מתאבך עם עשן הבשרים הנצלים (האנטריקוט היה משובח!), קליקות מתערבבות עם קליקות לשיחות קלילות, הפלרטטן מצרף חברות חדשות לפורום, כולם מחפשים פותחן ליין ואת האבטיח שלעולם לא נמצא, הקובה האגדית של טאק, כמה אורחות שהגיעו לדקות מספר, פנטום שישב עם חוט שקצהו האחד מקיף את הרכב שלו וקצה שני קשור לאצבע של הרגל חחחחחחח, אוירה של חופשה והמון אלכוהול. אז תודה לטאק על ההפקה ותודה לכולם\ן על הערב הקליל והמהנה.

טאקילה~*

New member
אופטי בוקר טוב...../images/Emo20.gif

אחלה שקבוצה כזו גדולה הגיעה, הפארק היה מקושט במלא ניקים בדמויות אנשים. מי שלא בא לא בא,אנחנו נהנו..

וכמה מרגעי השיא של הערב...

1. בקסטות ההומוגניות של שחר33 מתחילה לפתע להתנגן אחת הקלסיקות של זוהר ארגוב... סער: הו, סוף סוף שיר (מתחיל לפזם..) אני: מה זה השיר הזה? חדש? סער: בוא´ינה, איפה אתה חי? אתה רציני? אני: כן, וואלה, לא מכיר, יש לו קול טוב... סער (צועק): עינתתתת,עינתתת, תראי ת´מנותק הזה...חחחח..בואינה יא הלם, זה זוהר ארגוב! אני: אה, וואלה, עכשיו נזכרתי, יש לו שיר חדש עכשיו ברדיו... סער: חחחחחח.....איפה את חי...הוא מת כבר 20 שנה חחחחחח אני (עושה פרצוף של נזכר לפתע): אה...נכון..זה הנסיך, הנסיך... סער (מת מצחוק): המלך! זה המלך! אני לא יכול להתאפק יותר....חחחחחחח 2. אני מסתובב עם בקבוק יין ומחפש פותחן. טאקילה (שלקחה על עצמה את המשימה שלכולם יהיה כל מה שהם רוצים ברגע שהם רוצים, כולל הכרת בחורות לסער ואפרסקים להיא) באה בצעדים נחושים. "אין פותחן? בוא אלמד אותך שיטה לפתוח יין" לוקחת את היין, עוטפת אותו במגבת ומתחילה לדפוק אותו על עמוד ומחכה שהשעם יעוף חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי, אבל את קסם אמיתי. 3. הרקטום, ליודעי דבר חחחחחחחחחח 4. מיהNY עם פרצוף של ילדה טובה חוזרת מהנרגילה ומגלה שלא היה שם רק טבק תפוחים חחחחחחחחח 5. נשית ומרי לו מזמינות אותי להצטרף אליהן לטיול לשיחים...הממממ... והיו עוד כמה, בטח אזכר בהמשך

טאקילה~*

New member
יו אופטי......./images/Emo5.gif

וואלה ראיתי איך פתחו כך יין, חוצמיזה אני עצמי פתחתי ככה יין וזה עבד.. עוד דבר ,בטח היין הזה עם חגורת צניעות קשה לפתיחה ! לא ראיתי מה היה שם בשיחים????????????????????????? סער היה אתמול כמו נשרק´ה עם הכדור הופ הופ הופ חחחחחחחחחח

חחחחחחח אני מוכן לבוא שוב לבת ים

עם כיסא, שמן שיזוף ובירות ואת תנסי לדפוק את הבקבוק על העמוד עד שהוא ייפתח חחחחחחחח אם הוא נפתח את מקבלת ארגז מהיין החביב עליך חחחחחחחח הרגת אותי עם סער חחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
סגרנו אופטי..

תבוא עם ארגז יין..הולך. מה הרגתי אותך הוא ניראה כמו נשרק´ה חחחחחחחחח

מיהNY

New member
אופטי

בשביל פעם ראשונה בבת ים הייתי COOL לא? זה בטח בגלל הקעקוע
שבת שלום

מיהNY

New member
טאקי

הלוואי
אה...המרשמלו היה יאמייייייייי תודה על הכל את ממש מותק שבת שלום

../images/Emo39.gif שלי, הו ../images/Emo39.gif...

אחלה קעקוע... (חלק ממנו מצאתי על הכסא שלי...חחחחחחחחח...) נ.ב. מנורה ימנית אחורית שלך לא דולקת...

מיה

התקרבתי....אבל את ברחת ממני... חושבת שזה פה רחובות ניו-יורק... חחחחחח.... זה 90 קילומטר לשעה לא 90 מייל לשעה.... חחחחחחח...

מיהNY

New member
פנטה

לא סתם דבק בי הכינוי נהגת שודים צריכה להצדיק אותו עם מוח כמו שלך ונהיגה כמו שלי אפשר לארגן משהו...לא? כשתצא השבת

שחר 33

New member
אתה מתכוון ל"פרח בגני" בגירסת דאנס

וולאה חור בהשכלה. השיר שעשה היסטוריה בזמר המזרחי. לא רק שהוא צעד במצעד בפיזמונים הפופולרי דאז של רשת ג´, אלא כבש את הפיסגה ! היום זה ברור שאיל גולן ושרית חדד הם זמרי השנה, בימים ההם זמר מזרחי שהגיע למצעדי הפיזמונים האשכנזיים היה בגדר "פצצת אטום". המצעד העיברי המקביל והצפוני של גל"צ לא יכל להמשיך ולהתעלם ונתן לשיר להגיע לפינה לשיפוטכם, כאשר הם בולעים את הרוק, השיר הגיע לשלושת הגדולים, אבל מעולם לא כבש את הפיסגה. אומרים שזה השיר התחיל את המיפנה של היחס לשירים המזרחים. היום בלי השירים האלה אין חתונה/פקניק ואין מצעד פזמונים. פעם הם היו שירי תחנה מרכזית שלא השמיעו ברדיו...היו זמנים. שלך, שחר 33

אכן אופטימום,,,,

ערב נחמד שכזה,, עם הלחות הדביקה עם החום המעיק עם האוכל הטעים,, עם הכל מכל,, היה אחלה,, נהניתי מאד !

קרמבובת

New member
הנרגילה הזאת...

קרצה לי מרחוק..ראיתי אותה כמו המנורה של אלדין..מרחוק... אבל ככל שהתקרבתי היא היתרחקה חחחחחחח...ובסוף הייתי צריכה ללכת קרמבו

למעלה