למקרון

gover1

New member
למקרון

הנה החלום הרביעי שחלמתי השבוע הזוי ומאוד קטוע.לא זכרתי הרבה הפעם.
כותב מתוך יומן החלומן שכתבתי בבוקר:
היה לנו הצגת בית הספר ואני זוכר שהתיישבתי ליד אחת המורות והיה נחמד לדבר איתה במשך ההצגה.
אמרתי לה שזה מעצבן שאותי לא שיתפו בהצגה ואת כולם כן.
אחרי ההצגה היה לנו שיעור בתנ"ך(אתמול הייתה הבגרות במציאות) ולפני שהמורה הגיע חבר שלי חילק סמים בכיתה.
הוא נתן לי כדור ואני לקחתי אותו ואז המורה ראה ואמר לי ללכת למנהל.
אני ניסיתי להגיד לו שזה מסטיק אבל בסוף יצאתי ובלעתי את זה.
חזרתי הביתה וחיכיתי ליראות מתי זה ישפיע עלי אם בכלל זה ישפיע עלי כי זאת פעם ראשונה שאני לוקח סמים.

בכל מקרה כמו שאמרתה כתבתי את החלום הרביעי וגם מסנה להקפיד לעשות בדיקות מציאות אבל אני שוכח להסתכל בשעון

makron2

New member
או קיי....

לפי דעתי זכרון החלומות שלך עדיין דורש שיפור אבל אתה מתקרב - לפניי שאתה כותב את החלום תשאר במיטה *באותה תנוחה שאתה מתעורר ותשחזר את החלום,לאחר מכן תכתוב אותו.

הפרטים שכתבת נכון לעכשיו הם מעטים ובחלום הזה לא ראיתי סימנים לכך שצלילות קרובה מאוד,יחד עם זה אני ממליץ לך *לסמן את הארועים דמויי החלום במרקר כדיי שתבין מה מתרחש רק בחלומות שלך.

כמו - "חבר שלי חילק סמים בכיתה." אני מניח שזה קורה רק בחלום.

וגם - "זאת פעם ראשונה שאני לוקח סמים." אלו סימני חלום דברים מוזרים שמתרחשים בחלומות בדרך כלל. - ובתכלס כל דבר שמטשטש לך את המחשבה במהלך היום גם יטשטש אותה בלילה - כמו אלכוהול,מריחואנה וסמים אחרים. יש לי נסיון רב עם חומרים משניי תודעה ובגדול רובם זבל לעומת חלום צלול איכותי.

במהלך החלומות והחלומות הצלולים המוח משחרר DMT שזה חומר טבעי שגורם להזיות.

אני רוצה לציין שהכרת הארועים המוזרים שמתרחשים בחלום(סימני החלום)יעזרו מאוד בהשגת הצלילות ובשיטות המתקדמות להפנמתם כמו מיילד. - בנוסף עצם העובדה ש*תזכור לבצע בדיקות מציאות רק לפי *כוח הרצון שלך יעזור מאוד להשגת חצלולים.

עוד שיפור קל ונעבור לשלב השני,מיילד.

gover1

New member
"

יש לי נסיון רב עם חומרים משניי תודעה ובגדול רובם זבל לעומת חלום צלול איכותי".
באמת מרגש לשמוע שאתה אומר שרובם זבל לעומת חלום צלול כשלחשוב שכל כך הרבה אנשים רודפים אחר סמים וכל מיני מניסיון עם חברים.
בקשר למיילד-אין לי כח דימיון טוב בכלל וגם אני מתבייש להפעיל את השעון מעורר שלי ל 4 בבוקר כי ההורים שלי שומעים.
וגם אני לא רוצה לעשות טכניקות מיוחדות בשביל חלום צלול אני רוצה להגיע למצב שאני מחצלל טבעי כמוכם,כי אם אני יצטרך בשביל זה את השיטות זה אומר לקום ב4 בבוקר כל הזמן

makron2

New member
לכל בעייה יש פתרונות...לפעמים גם ההפך.

"כל כך הרבה אנשים רודפים אחר סמים וכל מיני מניסיון עם חברים." - לפעמים פתרון שלוקח יותר זמן הוא יותר מספק...(דחיית סיפוקים/שליטה עצמית). לאנשים הכי חזקים בחברה שלנו יש שליטה עצמית גבוהה - מצב הפוך = שמישהו שולט עלינו,כלא או מוות במקרה הקיצוני.

אני מאמין שרוב האנשים עוברים שלב שהם מחפשים בו את הפתרון המהיר וכולנו מחפשים את הטבע האמיתי שלנו שהוא מעבר לגוף - זה טבעי.

יש לזכור שרוב החומרים משניי התודעה הם בשימוש של שאמאנים ומשמשים **ככלים לחקר המציאות - עם אקדח אפשר להשתמש להגנה עצמית אבל אפשר לפגוע בעזרתו גם בחפים מפשע וגם בעצמנו,יש לזכור זאת. זאת אמת חובקת כל(אונברסלית).

אתה צודק 100 אחוז לגביי זה שאימון בחצלולים לפעמים גורם להתעורריות מוקדמות - יש לציין שגם לזכור חלום זוכרים ברגע שמתעוררים במהלכו או בסופו(זו עדיין התעוררות). - *אפשר להוסיף חצי שעה/שעה לזמן השינה הרגיל שלנו ו*שיטות אפשר לשמור לסופי שבוע או חגים. - שיטה עושים אחריי שמתעוררים מחלום,רצוי אחריי כמה שעות שינה - זה יכול להיות גם 3 או 6

**כדיי לחזק יכולת טבעית יש לחזק את המודעות שזה עבודה על יומן כדיי להכיר את הסימנים(בגלל זה סימון במרקר עוזר)לפחות כדיי לפתח מודעות מסויימת ובנוסף לעשות בדיקות ביום(רצוי לפי הרצון בלבד)גם טיימר זה גם טוב.

gover1

New member
כשאתה מתכוון

לסימון במרקר זה לעוגנים שיש לי בחלומות או סתם לארועים מוזרים שקורים רק בחלומות?
מה עוזר לסמן סתם ארועים מוזרים.
ומה זאת אומרת לעשות בדיקות מציאות לפי רצון?
ושאלה אחרונה-אם אני עושה מיילד זה עוזר לי גם בכללי לקבל חלומות צלולים באופן טבעי?

makron2

New member
אני מתכוון ל...

"ארועים מוזרים שקורים רק בחלומות?" לסמן אותם אלו נקראים **סימני חלום או עוגנים(תרגום שגוי בעברית).

"מה עוזר לסמן סתם ארועים מוזרים" זה עוזר להפנים ולהגדיש את העובדה שאלו *הסימנים *שירמזו ואפילו *יצעקו לך בחלום עצמו שמדובר בעצם בחלום. = **השער לצלילות. "באופן טבעי"

לעשות בדיקות מציאות לפי רצון?זאת אומר להחליט משהו ולבצע *רק בגלל שרוצים - לדוגמא - אני *רוצה(ההחלטה)לבצע בדיקת מציאות כל שעה ופשוט לבצע רק בגלל שאתה רוצה.(ז"א תזכורת פנימית)למרות שגם לכוון טיימר בפלאפון זה דיי טוב.

"מיילד זה עוזר לי גם בכללי לקבל חלומות צלולים באופן טבעי?" זה שימוש בשיטה ע"מ להזכיר לעצמך מה הרצון(לזכור שמדובר בחלום)ומהם הסימני חלום,ע"י כך שבחלק השני של המיילד מדמיינים שאנחנו מבחינים בסימן ועקב ההבחנה מזהים שזה חלום.

מיילד - אומרים את המשפט *המדוייק "בפעם הבאה שאני חולם אני *רוצה לזכור שאני חולם!!" יש לדמיין(כולל הרגשה)שחזרנו לחלום ואז אנחנו מזהים בו שמדובר בחלום(בגלל שנתקלים במשהו המוזר לדוגמא:האא חתול ורוד(סימן חלום)אני חולם!,זה חלום!) ובתור המשך יש לדמיין מה שרוצים לעשות שזה 1.לדמיין בדיקה מציאות שמצליחה ו 2.לדמיין שאתה עושה הגברות צלילות לאחר הבדיקה. ו 3.כל דבר אחר במידה ויש מטרה. - **יש לחזור על התהליך מספר פעמים **ולבצע אותו כמובן לאחר שמתעוררים מחלום רגיל(כי יש זכרון טרי לפרטים המוזרים,שאלו נקראים סימני חלום).

gover1

New member
בקשר ללעשות

בדיקות מציאות לפי רצון כל שעה-הבעיה היא שאתה נזכר כל פעם במקרה ולאו דפקה כל שעה ואז כזה אתה אומר "הא בדיקת מציאות"ןאז כזה אתה מסתכל בשעון ואומר "הא לא עבר שעה" אז אני לא יעשה בדיקת מציאות ואז יכול להיווצר מצב שבחלום אני יגיד "טוב אני לא יעשה בדיקת מציאות"
הבנתה?החשש הזה מעצבן חחח.
רוצה שאני יכתוב לך את החלום שלי עוד 4 ימים שוב ותראה אם השתפרתי?
ויאלה אני מתכוון להשקיע אז אני יעשה מיילד בסופי שבוע.
וכששאלתי אם לעשות מיילד משפר חלום באופן טבעי התכוותי-שאם עכשיו אני יעשה מיילד וישיג כמה חלומות צלולים אז זה ישפר שגם באופן טבעי כמוכם אני יקבל חלומות צלולים ואני לא יצטרך עוד למשל חודש לעשות יותר מיילד?
הבעיה שלי במיילד שאין לי את כח הדימיון הטוב ביותר

makron2

New member
תשובות...

"אתה מסתכל בשעון ואומר "הא לא עבר שעה" אז אני לא יעשה בדיקת מציאות" - *כל המטרה של לעשות פעם בשעה זה שהרצון לעשות בדיקה יצוץ לבד גם בלי שעברה שעה - פתרון:תעשה כמעט בכל פעם שזה יצוץ לך בראש,גם זה יעבור גם לחלומות שלך - לפחות עד שיהיה לך חצלול 1 זה יכול רק לעזור.

תזכור ***לסמן במרקר את הסימני חלום שאתה מזהה וכן פעם הבאה יש לך זכרון חלום טוב תכתוב אותו בפורום,כדיי שנוכל לתת לך יותר מידע.

"במיילד שאין לי את כח הדימיון הטוב ביותר" - לי יש גם מוגבלות אז אני מעמיד פנים - מדבר לעצמי,משחק אותה. - בגדול אתה יכול במיילד אחריי המשפט לחיזוק המטרה "בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם!! **להיזכר פשוט בחלום שממנו התעוררת וברגע שאתה רואה *בזכרון סימן חלום תגיד לעצמך לדוגמא האא "הוא מחלק סמים בכיתה" זה חלום! אני חולם!!(כאילו אתה מגלה/מזהה שזה חלום)ותמשיך משם. את שאר השלבים ולחזור כמה פעמים על כל השלבים כמובן.

תקרא את התשובה הזו פעמיים שלוש כדיי להפנים את המידע - תעשה בחצלול גם תבין.

gover1

New member
לא עניתה למה

שאמרתי בקשר למיילד שאם אני יעשה מיילד אז זה ישפר לי את החלומות הצלולים בטבעיות?
תודה.

makron2

New member
פיספתי...

לחלום צלול באופן "טבעי" מתייחס לאנשים שחולמים צלול בלי שום שיטה ובלי יומן וכלום - לאנשים האלה בדרך כלל יש מודעות/תשומת לב גבוהה לנושא החלומות בכלל - עצם העובדה שהם מכירים את החלומות שלהם גורמת להבנה טובה יותר לאיך נראה חלום שלהם ובגלל זה קל להם לזהות שהם חולמים במהלך החלום עצמו.לאנשים עם פחות מודעות היומן בא לשפר את ההכרות שלהם עם החלומות שלהם.

"אם אני יעשה מיילד אז זה ישפר לי את החלומות הצלולים בטבעיות?" מיילד זו שיטה נוספת לשיפור תשומת הלב(מודעות)לסימני החלום והיא בעיקר משפרת את הסיכויים שמבצעים אותה לאחר חלום הלילה וההשפעה שלה היא בעיקר בשאר החלומות לאותו הליליה - עצם העובדה שמבצעים תרגיל זה יכול לשפר את המודעות הכללית בימים אחרים אבל לרוב **עבודה על יומן ובדיקות נועדו לשיפור הכללי ולעזור לחוויות חצלולים באופן כללי.

gover1

New member
בקיצור אתה אומר

שעלי להשקיע טוב להגיע חכמות חצלולים טובה לחוש את החוויה ואז בגלל החוויה הכיפית המודעות שלי תהיה יותר טובה בכללי ליפני השינה ואז אני כבר יקבל חצלולים טבעי.
כי אם זה אומר להמשיך להתעורר למשך שארית חיי באמצע הלילה בשביל לקבל חלום צלול אז העסק לא שווה.

makron2

New member
בקצרה...

כדיי לחלום צלול צריך 1.לכתוב יומן חלומות ולסמן בו את סימני החלום.(שיפור המודעות)

כדיי לחלום צלול כן צריך להתעורר מחלומות ואפשר לתזמן את זה ללילה או לקראת הבוקר - בכל מקרה צריך לכתוב ביומן חלומות

כמו שציינתי אפשר ללכת לישון חצי שעה מוקדם יותר,זה אמור לפצות ההתעורריות הקצרות.

לכול אחד יש סדר עדיפויות,תעשה מה בא לך ואולי בשלב מסויים הנושא יחזור לעניין אותך.

gover1

New member
אתה פשוט לא מבין מה אני מנסה לשאול

אני מתכוון שאם אני ישקיע ויעשה מיילד ויקבל כמה חצלולים אז אני יוכל בטבעיות לחוות חלומות צלולים בהמשך?
לכתוב יומן חלומות זה לא הבעיה-את זה אני יכול לעשות תמיד ובכיף.
אבל לעשות בדיקות במשך היום ולקום באמצע הלילה למשך שארית חיי זה מסובך.
אני יגיד את הדברים בדרך אחרת:
אדם שמתאמן בכל סוג ספורט שהוא נגיד ג'אנגלינג,אז בהתחלה ממש קשה לעשות את הג'אנגלינג אבל אחרי אימונים של חודש חודשיים כבר לא צריך את השיטות והדרכים שהוא למד בהתחלה,עכשיו הוא כבר יודע ישר לעשות גאנגליג בטבעיות בלי להפיל ואפילו יותר מהר-פשוט תקיש את זה לחצלולים.
תודה

לא אתה לא תצטרך לקום כל לילה

מילד זו שיטה טובה שטובה לא רק למתחילים, אבל באופן כללי בדיקות מציאות וכתיבת יומן מספיקים כדי לחוות חצלולים בתדירות סבירה.
אם הייתי צריך לקום כל לילה כדי לחצלל מזמן כבר הייתי מוותר על העניין. יש חיים מחוץ לנושא הזה אחרי הכל.

makron2

New member
אולי הייתה אי הבנה....

אני מתכוון שאם אני ישקיע ויעשה מיילד ויקבל כמה חצלולים אז אני יוכל בטבעיות לחוות חלומות צלולים בהמשך?לא בקשר למיילד,זה יותר נקודתי ללילה שמבצעים אותו - כן בקשר לעבודה על ליומן החלומות+סימון של הסימנים,זה = אימון השרירים הדרושים שהם הכרה לעומק של החלומות והסימנים.(עוזר גם לקרוא ביומן לפניי השינה).

בגלל שהסימנים והחלומות משתנים מידיי פעם,מה שהיה לפניי חודש יכול להשתנות ובגלל זה יש להתמיד.

"לקום באמצע הלילה למשך שארית חיי זה מסובך." הבדיקות האינטנסיביות זה בעיקר עד שתחווה חצלול,אחר כך אפשר לצמצם.

"לקום באמצע הלילה למשך שארית חיי זה מסובך" זה רק למיילד ואפשר כמו שרשמתי לעשות את זה רק בסופי שבוע או חופשות או מתי שבא לך.

זה לא כמו הג'אגלינג

זה יותר דומה לנגינה על פסנתר קונצרטים,ברגע שנגנים מקצועיים מפספסים אימונים הם מפסידים בתחרויות. - מדובר פה על אימון מנטלי ברמה גבוהה.

בקצרה

יומן וסימון הסימנים = הגדלה של הסיכויים
הוספת בדיקות מגדילה עוד יותר את הסיכויים
הוספת מיילד או שיטות אחרות מגדילה בעוד יותר את הסיכויים

זה הסבר מעולה לעניות דעתי.

gover1

New member
מעולה,תודה.

הזכרתי ג'אנגלינג כי פעם הייתי עושה-הגעתי לחמש כדורים והפסקתי.

למעלה