למקרה lovelovelove

wee man

New member
למקרה lovelovelove

אני לא מסבין למה אתם נותנים התייחסות... בהתחלה חשבתי שהתגובות שלכם זה בצחוק, עד שקלטתי שאתם רציניים לגמרי.. אני היחיד שקלטתי מההודעה הראשונה שלו שהוא בא להסתלבט על כולכם???? סתכלו- הוא כותב לכם, שהוא ממש מתחיל והוא מחפש מסורים לעשות איתם ג'אג. נשמע לכם הגיוני?! לאאא.. מסתלבטים עליכם. הוא כותב לכם- אה, ביג דיל, רק 1600 דולר... הגיוני..?! לאא.... ואז הוא כותב את אחד הדברים הטיפשיים יותר (מילא זה היה מצחיק, אני אוהב הומור שחור, אבל גם חוש הומור אין לו)- "רוצה לעשות ג'אג עם אוגר אקדח ולא זוכר מה עוד" ומה, במקום למחוק את ההודעה הטפשית הזאת, או לכתוב לו שזה לא מצחיק, הוא זוכה לתגובות רציניות לגמרי בקשר ל- "זה התעללות", "מאיפה תשיג אקדח", האוגר ייברח", ודברים אחרים... בקיצור, מה שאני בא להגיד לכם זה ש- תפסיקו להתייחס אליו!! אתם לא מבינים שהוא סתם מנסה להסתלבט עליכם?!? אני אישית הייתי חושב שכדאי פשוט למחוק את ההודעות הטפשיות האלה, או לפחות לא להגיב אליהם. מי יודע, אולי הוא יפסיק!! סוף שבוע טובב לכולם :) שגב- אתה עוד צריך להגיע לים, אתה אמרת :) ינון

Aiyegbeni

New member
צודק

אולי ההודעות שלו הן בצחוק (?!?!), אולי הוא סתם טיפש, אבל מי שאחראי על הפורום הזה צריך לזהות אותן ולמחוק אותן לפני שמתחילים להגיב עליהן..

תגובה

מחובתי, לפחות לדעתי, להגיב ולטפל בהודעות שנושאות אופי חולני(ע"ע אוגר ואקדח), וכמובן הודעות של קנייה ומכירה(ע"ע מסורים, אמנם הדבר מופרך אבל כבר היו מופעים כאלה). לא מצאתי שום סיבה לא להגיב. ואגב, נושא הפורום הוא ג'אגלינג וחד אופן, ולכן, כל הודעה נוספת בנושא זה או כל הודעה הנושאת אופי חולני/פוגעני תימחק לאלתר.

jugg

New member
הבנאדם פשוט דפוק

אמא אמרה לי שיש דבר כזה ואמא יודעת הכל !!!! נה נה נננה נה

למעלה