למקרה שלא ראיתם

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
למקרה שלא ראיתם

יש כתבה על TN ו-MWR במעריב לנוער! כבווווד
(רק אל תתחילו להגיד עכשיו שהם הפכו להיות ממוסחרים...)

MC ROEE

New member
תיקון

זאת לא כתבה על TN אלא על MWR ועל ראפ ערבי בכלל!!! ואישית אני לא רואה כבוד אני לא הייתי מתראיין במעריב לנוער נמאס מההתמסחרות של הראפ בארץ נ.ב. קראתי את הטקסטים שהם פיסמו שם במעריב לנוער ובאמת אישית לא אהבתי ובלי קשר למה שהם שרים עליו פשוט לא התחברתי לשירים רועי -
(לא קשור הנר אבל עדיין כואב לחשוב על המצב)

m.n

New member
תסביר לי משהו בבקשה

למה התמסחרות???? לא משלמים להם כדי להתראיין במעריב לנוער אני חושבת שזה כבוד גדול כי תחשוב שמעריב לנוער זה עיתון שרוב בני הנוער בישראל קוראים ועכשיו עוד כמה אנשים יקראו עליהם יתעניינו יתחילו לשמוע אותם וככה הקהילה תגדל ותגדל עצם העובדה שהחליטו לעשות עליהם כתבה המעריב לנוער זה כבר כבוד זה אומר שהם מספיק "חשובים" ומעניינים כדי לעשות עליהם כתבה של 2 עמודים בעיתון הנוער הכי נקרא במדינה! אני לא רואה את הבעיה בזה! ככה ההיפ הופ מתפתח אתה רוצה שהכל יהיה אנדרגראונד ומי שיוצא ממתחת לאדמה ומתפרסם בעיתון הוא כבר ממוסחר? כמה כתבות עשו על סאבלימינל... גם הוא ממוסחר? לא! הוא מצליח! וכדי שהראפ יצליח צריך עוד פירסום ועוד מודעות של הציבור לסצינה הקטנטונת הזאת אז כשיש כתבה בעיתון על כמה ראפרים שכעקרון רק אנחנו מכירים אנחנו צריכים לשמוח ולא להתלונן! זאת דעתי בכל אופן...

n&n...

New member
לכל מטבע יש שתיי צדדים...

במיקרה של הצינה יש הצצדים האלה: 1 הפצה בקנה מידה ענקי-מה שנקרא שליתה
! 2 התנגדות חריפה לכל התגלות איצקיביצקיפונת של מסחור או פרסום! תבחרו כבר צד כי המטבע לא יכול ליפול על האמצע! PEACE נננ שאוהב (אבל אוהב) לדבר ברמזים!!!

תמאר וחברים...

נמצאים בגיליון החדש של מעריב לנוער, יש שם רעיון איתו וסהל והגוקר וגם על עוד להקת ראפ ערבית . חוץ מיליקרס של פושעים חפים מפשע אין התיחסות רצינית להיפ הופ, הראיון הזה לא לוקח שום צד , חשבתי " וואלה אין הים הופ לפחות נקרא על הדעות הפוליטיות שלהם , באופן רציני , סוף סוף יבטעו את עצמם, גם זה לא ! פנxן-פסטרמה-גיא

NuckBunnies

New member
באמת ראיון טוב

וחשיפה ממש טובה לרעיונות שמאחוריהם הם עומדים.

למעלה